JavaScript is required for our website accessibility to work properly. דיווחים: נתניהו משוחח עם טראמפ על כך שרוב הגופות לא הושבו לישראל | זמן ישראל

דיווחים: נתניהו משוחח עם טראמפ על כך שרוב הגופות לא הושבו לישראל

בנימין נתניהו נפגש עם נשיא ארה"ב דונלד טראמפ בכנסת, 13 באוקטובר 2025 (צילום: דוברות ראש הממשלה)
דוברות ראש הממשלה
בנימין נתניהו נפגש עם נשיא ארה"ב דונלד טראמפ בכנסת, 13 באוקטובר 2025

על רקע המחלוקת שהתעוררה לאחר שחמאס לא העביר את מרבית הגופות שבהם החזיק בעת חתימת ההסכם – ראש הממשלה בנימין נתניהו משוחח בטלפון עם נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ, כך לפי דיווחים במספר כלי תקשורת.

פעיל חמוש של גדודי עז א־דין אל־קסאם, הזרוע הצבאית של חמאס, שומר בזמן שכלי רכב של הצלב האדום נכנסים למחסן בעיר עזה לשם הבאת גופותיהם של חטופים מרצועת עזה לישראל, 14 באוקטובר 2025 (צילום: AP Photo/Yousef Al Zanoun)
פעיל של גדודי עז א־דין אל־קסאם שומר בשעה שכלי רכב של הצלב האדום נכנסים למחסן בעיר עזה לשם העברת גופות חללים מהרצועה לישראל, שלשום (צילום: AP Photo/Yousef Al Zanoun)

לפי הדיווח ב"ישראל היום", נתניהו מעדכן את טראמפ בצעדים שישראל מתכננת לנקוט בתגובה לכך שחמאס העביר עד כה רק תשע גופות.

על פי הפרסום, טראמפ מביע את תמיכה בהחלטה הישראלית.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.