JavaScript is required for our website accessibility to work properly. מזכ"ל חזבאללה: התקיפות היומיומיות של ישראל בלבנון לא יכולות להימשך | זמן ישראל

מזכ"ל חזבאללה: התקיפות היומיומיות של ישראל בלבנון לא יכולות להימשך

מזכ"ל חזבאללה נעים קאסם בנאום טלוויזיוני ששודר בתחנת אל-מנאר ב-20 בנובמבר 2024 (צילום: Al-Manar / AFP)
Al-Manar / AFP
מזכ"ל חזבאללה נעים קאסם בנאום טלוויזיוני ששודר בתחנת אל-מנאר ב-20 בנובמבר 2024

מזכ"ל חזבאללה נעים קאסם הזהיר כי המגמה הנוכחית של תקיפות ישראליות בדרום לבנון על בסיס כמעט יומיומי "אינה יכולה להימשך".

"להכול יש גבול", אמר קאסם בנאום טלוויזיוני.

הוא טען שהסכם הפסקת האש השברירי בין ישראל ללבנון חל רק על דרום לבנון, ורמז כי פירוק חזבאללה מנשקו ומנגנוני אכיפה אחרים אינם אמורים לחול על אזורים שמצפון לנהר הליטאני.

הוא חזר והצהיר שחזבאללה לא יתפרק מנשקו, בניגוד למאמצי ממשלת לבנון לאסוף את כלי הנשק של הארגון – שאותם קאסם מגדיר כחיוניים להגנה עצמית.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום ראשון, 26 ביולי 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.