JavaScript is required for our website accessibility to work properly. לאחר כחודש: הפצ"רית שוחררה מאשפוז באיכילוב, בקרוב תוזמן לחקירה | זמן ישראל

לאחר כחודש: הפצ"רית שוחררה מאשפוז באיכילוב, בקרוב תוזמן לחקירה

הפרקליטה הצבאית הראשית יפעת תומר־ירושלמי עם צאתה ממעצר בבית הסוהר נווה תרצה ברמלה, 7 בנובמבר 2025 (צילום: פלאש90)
פלאש90
הפרקליטה הצבאית הראשית יפעת תומר־ירושלמי עם צאתה ממעצר בבית הסוהר נווה תרצה ברמלה, 7 בנובמבר 2025

הפרקליטה הצבאית הראשית לשעבר, האלופה יפעת תומר-ירושלמי, שוחררה הבוקר מבית החולים איכילוב בתל אביב, לאחר ששהתה בו כמעט חודש.

המשטרה אומרת כי היא תוזמן בימים הקרובים לחקירה על חלקה בפרשת הדלפת סרטון ההתעללות בעציר פלסטיני בשדה תימן, בזמן שהמאבק על זהות הגורם שיפקח על החקירה נמשך בבית המשפט העליון.

הפצ"רית אושפזה ב־9 בנובמבר, לאחר שמד"א הוזעקו לביתה ומצאו כי נטלה מנת יתר של כדורי שינה, מה שהתברר מאוחר יותר כניסיון התאבדות.

תומר-ירושלמי נמצאת במרכז החקירה המתמשכת לגבי הדלפת הסרטון והטיוח שלאחר מכן. זמן קצר לאחר שהמשטרה הודיעה על פתיחת החקירה, היא התפטרה מתפקידה והודתה שאישרה את הדלפת הצילומים שלכאורה מציגים חיילי צה"ל מתעללים בעציר מעזה במתקן הכליאה שדה תימן.

בראשית נובמבר עצרה המשטרה את תומר-ירושלמי לאחר שנעלמה מול חופי תל אביב, מה שעורר חשש לחייה.

שוטרים איתרו אותה לאחר חיפוש שנמשך שעות, אך לא מצאו אצלה את הטלפון הנייד. במשטרה חשדו כי ניסתה להעלים ראיות בזמן ההיעלמות.

ימים לאחר ששוחררה למעצר בית, תומר-ירושלמי נטלה מנת יתר. מד"א פינו אותה לבית החולים כשהיא בהכרה ובמצב יציב.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.