תיעוד שפורסם בכלי תקשורת פלסטיניים מראה מתנחל הנוהג בטרקטורון ודורס פלסטיני הכורע לתפילה בצד הדרך בסמוך לכפר דיר ג'ריר, מצפון לרמאללה.
בסרטון האילם נראה הפלסטיני נופל ומוטל על הקרקע, בעוד המתנחל – שעל גבו תלוי רובה חצי־אוטומטי – יורד מהטרקטורון, צועק עליו ומסמן לו לעזוב את המקום. לאחר מכן נראה המתנחל ניגש למונית פלסטינית, צועק על הנהג, ואז חוזר לטרקטורון ונוסע משם.
חייל מילואים על טרקטורון דרס פלסטיני בזמן שהתפלל לצד הכביש מוקדם יותר היום, ליד דיר ג'ריר באזור רמאללה. בצה"ל מתחקרים את האירוע pic.twitter.com/SjVDddBHmR
— Nurit Yohanan (@nurityohanan) December 25, 2025
לא ברור אם הפלסטיני שנדרס פונה לבית חולים או עד כמה נפצע.
כלי תקשורת ישראליים מדווחים כי המתנחל, הלובש בסרטון בגדים אזרחיים, משרת במילואים פעילים כמאבטח ביישוב. צה"ל פתח בבדיקה שעשויה להפוך לחקירה פלילית של המשטרה הצבאית, כך לפי ynet, שהוסיף כי נשקו של המתנחל נלקח ממנו במסגרת הבדיקה.
מוקדם יותר היום דווח כי צעיר פלסטיני נפצע באותו כפר לאחר שמתנחלים יידו אבנים וירו שם בנשק חם.
לפי ynet, המתנחל שנראה יורה בנשק בתיעוד מאותה תקיפה הוא אותו מתנחל שתועד דורס את הפלסטיני אחר הצוהריים. זמן ישראל לא הצליח לאמת את הטענה באופן עצמאי.


תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו