JavaScript is required for our website accessibility to work properly. צה"ל: צוער בבית הספר לקצינים נפצע באורח קשה בתאונת אימונים | זמן ישראל

צה"ל: צוער בבית הספר לקצינים נפצע באורח קשה בתאונת אימונים

אמבולנס במרכז הרפואי שיבא ברמת גן, לאחר פינוי פצועים מזירת פגיעת הכטב״ם בבסיס גולני. 13 באוקטובר 2024 (צילום: אבשלום ששוני/פלאש90)
אבשלום ששוני/פלאש90
אמבולנס במרכז הרפואי שיבא ברמת גן, לאחר פינוי פצועים מזירת פגיעת הכטב״ם בבסיס גולני. 13 באוקטובר 2024

צוער בבית הספר לקצינים נפצע באורח קשה מוקדם יותר היום כתוצאה מתאונת אימונים בבסיס בצפון הארץ, כך הודיע הערב דובר צה"ל.

עוד נמסר שהחייל פונה לקבלת טיפול רפואי בבית החולים ומשפחתו עודכנה.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום חמישי, 13 באוגוסט 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.