כשנשאל מה עוד היה רוצה לראות את ארצות הברית משיגה לפני סיום המלחמה באיראן, נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ השיב: "עוד מאותו הדבר".
הוא שב והדגיש שארצות הברית נמנעת מתקיפת מטרות מסוימות, בהתייחסו לכאורה לאלו הקשורות להפקת אנרגיה.
"אנחנו משאירים דברים מסוימים, שאם נשמיד אותם – ואנחנו יכולים להשמיד אותם… בתוך שעה – הם ממש לא יוכלו לעולם לבנות את המדינה הזו מחדש", קבע טראמפ.
דווח כי ארצות הברית זעמה על כך שישראל שמה לה למטרה אתרים כאלו מוקדם יותר השבוע, כאשר צה"ל הפציץ מתקן דלק ליד טהרן.
הוא סירב להגיב לשאלה אם ארצות הברית תסיים את המלחמה לפני שתהרוג את המנהיג העליון החדש של איראן, מוג'תבא חמינאי, או לפני שארצות הברית תשים את ידה על מאגרי האורניום המועשר בדרגה גבוהה של איראן.
טראמפ דוחק בחברות נפט עולמיות לשוב ולהשתמש במצר הורמוז, שאותו ניסתה איראן לחסום. הנשיא אמר כי הצבא האמריקאי כבר הסיר "כמעט את כל" המוקשים שלכאורה הונחו שם.
כשנשאל על דיווח נוסף שקבע כי ארצות הברית הייתה אחראית לתקיפה הקטלנית על בית ספר יסודי איראני, טראמפ השיב: "אני לא יודע על כך".


תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו