JavaScript is required for our website accessibility to work properly. יאיר גולן תוקף את חגיגות החרדים: "חגיגות על גב הנופלים – זה חייב להיפסק" | זמן ישראל

יאיר גולן תוקף את חגיגות החרדים: "חגיגות על גב הנופלים – זה חייב להיפסק"

יו"ר הדמוקרטים יאיר גולן פרסם גינוי חריף לאחר שקבוצת המחאה "אמהות בחזית" שיתפה תיעוד שבו נראית לכאורה חסידות גור מקיימת אירוע ראוותני בערב יום הזיכרון בעיר נס ציונה.

"לא מתגייסים. לא נושאים בנטל. ולא סופרים את מי שהתגייסו, לחמו ונפלו כדי להגן גם עליהם. הביזוי הזה של ערבות הדדית ושל יסודות המדינה חייב להסתיים. אנחנו נשים סוף לחגיגה שנבנתה על גבם של המשרתים ועל חשבון הציבור כולו", כתב גולן. 

לפי הדיווחים, האירוע, שתואר על ידי "אמהות בחזית" כאירוע התרמה, התמקד גם במכירת דירות לזוגות חסידיים צעירים. "הגיע הזמן לומר זאת בקול ברור ורם: מי שלא לובש מדים, מי שלא מכבד את זכר הנופלים, ומי שבוחר לחגוג בזמן שכל המדינה בוכה – אין לו מקום בהנהגת המדינה", נמסר מהקבוצה.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.