JavaScript is required for our website accessibility to work properly. צה"ל: חזבאללה הפר את הפסקת האש בירי רקטות ושיגור כטב"ם | זמן ישראל

צה"ל: חזבאללה הפר את הפסקת האש בירי רקטות ושיגור כטב"ם

דובר צה"ל עדכן כי חזבאללה הפר את הפסקת האש כשירה מספר רקטות לעבר כוחות צה"ל המוצבים בדרום לבנון, וכן שיגר כטב"ם לעבר ישראל.

לפי צה"ל, הארגון ירה רקטות לעבר כוחות באזור רב א־תלאתין, בתוך רצועת הביטחון שבשליטת ישראל. בתוך דקות ספורות, צה"ל תקף את המשגר שממנו בוצע הירי.

בנוסף, בצה"ל עדכנו כי האזעקות שנשמעו בכפר יובל ובמעיין ברוך בגבול לבנון לא היו התרעות שווא, כפי שדווח תחילה.

לאחר בדיקה נמסר כי ההתרעות הופעלו בעקבות יירוט כטב"ם ששוגר מלבנון. לפי צה"ל, הכטב"ם הופל לפני שחצה את הגבול.

בצה"ל אמרו כי מדובר ב"הפרות בוטות של הסכם הפסקת האש".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום רביעי, 10 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.