JavaScript is required for our website accessibility to work properly. צה"ל חוקר נסיבות איתור בלונים שנשאו חבילות סמים סמוך לבסיס חצרים | זמן ישראל

צה"ל חוקר נסיבות איתור בלונים שנשאו חבילות סמים סמוך לבסיס חצרים

כוחות צה"ל סיכלו הברחת סמים בגבול מצרים, מרץ 2025 (צילום: דובר צה"ל)
דובר צה"ל
כוחות צה"ל סיכלו הברחת סמים בגבול מצרים, מרץ 2025

צה"ל מסר כי הוא חוקר את נסיבות הימצאותם של שלושה בלונים סמוך לבסיס צבאי בדרום הארץ, שאליהם נקשרו חבילות החשודות כמכילות סמים.

לוחמי הגנה קרקעית של חיל האוויר איתרו את הבלונים מוקדם יותר היום צמוד לגדר ההיקפית של בסיס חצרים שבנגב.

"לבלונים הוצמדו חבילות שהכילו חומרים החשודים כסמים מסוגים שונים, לצד מוצרי טבק", נמסר מדובר צה"ל, שהוסיף כי האירוע מתוחקר.

מבריחים משתמשים מעת לעת בבלונים כדי להעביר סמים מעבר לגבול עם מצרים.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 24 באוקטובר 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.