JavaScript is required for our website accessibility to work properly. צה"ל: חימוש הוסט ממסלולו בתקיפה ברצועה בעקבות זיהוי בלתי מעורבים, בעזה דיווחו על שלושה הרוגים | זמן ישראל

צה"ל: חימוש הוסט ממסלולו בתקיפה ברצועה בעקבות זיהוי בלתי מעורבים, בעזה דיווחו על שלושה הרוגים

צה"ל הורס מבנים ממזרח לדיר אל-בלח שבמרכז רצועת עזה, 22 באוגוסט 2026 (צילום: AP Photo/Abdel Kareem Hana)
AP Photo/Abdel Kareem Hana
צה"ל הורס מבנים ממזרח לדיר אל-בלח שבמרכז רצועת עזה, 22 באוגוסט 2026

צה"ל מסר כי במהלך תקיפה אווירית שביצע מוקדם יותר היום בעיר עזה, הוסט החימוש ממסלולו בעקבות זיהוי עוברי אורח באזור, במטרה לצמצם פגיעה בבלתי מעורבים.

לפי דיווחים, התקיפה פגעה באוניברסיטה האסלאמית וגרמה למותם של שלושה בני אדם.

בתגובה לפניית זמן ישראל מסר צה"ל כי התקיפה כוונה נגד פעיל בזרוע הצבאית של חמאס. "בעקבות זיהוי של בלתי מעורבים במרחב, החימוש הוסט כדי לצמצם את הפגיעה בהם", נמסר.

טרם התברר אם יעד התקיפה נמנה עם ההרוגים.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום ראשון, 25 באוקטובר 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.