JavaScript is required for our website accessibility to work properly. 3 נעצרו בדרום בחשד למעורבות בניסיון לשחד בוחרים | זמן ישראל

3 נעצרו בדרום בחשד למעורבות בניסיון לשחד בוחרים

המשטרה הודיעה כי שלושה תושבי יישובים בדואיים בדרום נעצרו במהלך הלילה בחשד למעורבות בניסיון לשחד בוחרים כדי שיצביעו למפלגת רע"ם. לפי המשטרה, בחיפושים שנערכו בבתיהם של החשודים נמצאו ראיות, ובהן מעטפות שהכילו עשרות אלפי שקלים במזומן.

שלושת החשודים יובאו היום לדיון בהארכת מעצרם בבית המשפט.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום שלישי, 27 באוקטובר 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.