JavaScript is required for our website accessibility to work properly. יאיר גולן קרא להקמת ממשלת שינוי שתפעל מתוך שיקולים ביטחוניים בלבד | זמן ישראל

יאיר גולן קרא להקמת ממשלת שינוי שתפעל מתוך שיקולים ביטחוניים בלבד

יו"ר מפלגת הדמוקרטים יאיר גולן וחברי מפלגתו חוגגים במטה הבחירות בתל אביב, לאחר פרסום תוצאות המדגמים בליל הבחירות לכנסת. 27 באוקטובר 2026 (צילום: יהושע יוסף/פלאש90)
יהושע יוסף/פלאש90
יו"ר מפלגת הדמוקרטים יאיר גולן וחברי מפלגתו חוגגים במטה הבחירות בתל אביב, לאחר פרסום תוצאות המדגמים בליל הבחירות לכנסת. 27 באוקטובר 2026

יו"ר מפלגת הדמוקרטים, יאיר גולן, הצהיר הלילה כי יש להקים "ממשלת שינוי כדי להבטיח הנהגה שמקבלת החלטות מתוך שיקולים ביטחוניים בלבד". לדבריו, אחריות זו מונחת כעת על כתפיהם של ראשי גוש השינוי.

בדברים שנשא לצד חברי רשימת הדמוקרטים, שיבח גולן את שותפיו ואמר כי הם "אנשים דמוקרטים, נחושים, לוחמים, מחויבים, נאמנים, מוחלטים, לישראל היהודית והדמוקרטית, לישראל של מגילת העצמאות".

גולן הוסיף בפנייתו לחברי המפלגה כי הם נלחמים זה ארבע שנים, והדגיש כי לא יעצרו "עד שישראל תצא מכלל סכנה".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום שלישי, 27 באוקטובר 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.