JavaScript is required for our website accessibility to work properly. במשטרה אומרים: אין תימוכין חקירתי או מודיעיני לזיופים בחברה הערבית | זמן ישראל

במשטרה אומרים: אין תימוכין חקירתי או מודיעיני לזיופים בחברה הערבית

יו"ר רע"ם, חבר הכנסת מנסור עבאס, מחבק תומך לאחר פרסום תוצאות מדגמי הבחירות הראשונים, בסח'נין. 27 באוקטובר 2026 (צילום: AP Photo/Mahmoud Illean)
AP Photo/Mahmoud Illean
יו"ר רע"ם, חבר הכנסת מנסור עבאס, מחבק תומך לאחר פרסום תוצאות מדגמי הבחירות הראשונים, בסח'נין. 27 באוקטובר 2026

גורמים במשטרה אמרו לחדשות 12 על רקע הטענות לזיופים של הליכוד נגד המפלגות הערביות כי "אין לכך כל תימוכין חקירתי או מודיעיני".

ממלא מקום יו"ר ועדת הבחירות המרכזית עו"ד דין ליבנה אמר בריאיון לרשת ב' כי הם לא רואים בסיס לטענות על גניבת בחירות.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום חמישי, 29 באוקטובר 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.