JavaScript is required for our website accessibility to work properly. איראן מאשימה את ארצות הברית בהפרת הפסקת האש ומבטיחה להגיב על תקיפת כלי שיט | זמן ישראל

איראן מאשימה את ארצות הברית בהפרת הפסקת האש ומבטיחה להגיב על תקיפת כלי שיט

מכליות במצר הורמוז, 18 באפריל 2026 (צילום: AP)
AP
מכליות במצר הורמוז, 18 באפריל 2026

מפקדת הפיקוד המשולב העליון של איראן האשימה את ארצות הברית בהפרת הפסקת אש לאחר שירתה לעבר אחד מכלי השיט המסחריים של איראן במפרץ עומאן, והבטיחה להגיב.

התקשורת הממלכתית ציטטה דובר צבאי שאמר בשעות המוקדמות של יום שני כי כלי השיט היה בדרכו מסין לאיראן.

"אנו מזהירים כי הכוחות המזוינים של הרפובליקה האסלאמית של איראן יגיבו בקרוב וינקמו על הפיראטיות החמושה הזו מצד הצבא האמריקאי", אמר הדובר.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 25 ביולי 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.