JavaScript is required for our website accessibility to work properly. דיווח: אדם חמוש סכין התקרב ליאיר גולן בת"א – ונעצר | זמן ישראל

דיווח: אדם חמוש סכין התקרב ליאיר גולן בת״א - ונעצר

יו"ר מפלגת הדמוקרטים יאיר גולן מצביע בקלפי בראש העין במהלך הבחירות לכנסת. 27 באוקטובר 2026 (צילום: Reuven Schwartz/Flash90)
Reuven Schwartz/Flash90
יו"ר מפלגת הדמוקרטים יאיר גולן מצביע בקלפי בראש העין במהלך הבחירות לכנסת. 27 באוקטובר 2026

מפלגת הדמוקרטים הודיעה כי אדם נעצר היום לאחר שככל הנראה ניסה לדקור את יו"ר המפלגה, יאיר גולן, בפארק המסילה בתל אביב.

לפי הודעת המפלגה, בעת שגולן עסק בפעילות בחירות, התקרב אליו אדם "באופן מאיים", ומאבטחיו בלמו אותו. בשלב זה נפלה מבגדיו של האיש סכין גדולה, והמאבטחים השתלטו עליו והזעיקו את המשטרה, שעצרה אותו.

גולן מסר בתגובה כי האירוע הוא "תוצאה ישירה של מכונת הרעל שמפעילים" ראש הממשלה בנימין נתניהו "וסוכניו הקטארים". לדבריו, "ההסתה והאלימות לא ירתיעו אותנו".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום שלישי, 27 באוקטובר 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.