JavaScript is required for our website accessibility to work properly. ליברמן תקף חברים ברע"ם ובמשותפת: "לא נשב עם תומכי טרור" | זמן ישראל

ליברמן תקף חברים ברע"ם ובמשותפת: "לא נשב עם תומכי טרור"

יו"ר ישראל ביתנו, ח"כ אביגדור ליברמן, במטה הבחירות של המפלגה בתל אביב, בליל הבחירות לכנסת. 27 באוקטובר 2026 (צילום: טל גל/פלאש90)
טל גל/פלאש90
יו"ר ישראל ביתנו, ח"כ אביגדור ליברמן, במטה הבחירות של המפלגה בתל אביב, בליל הבחירות לכנסת. 27 באוקטובר 2026

יושב ראש ישראל ביתנו אביגדור ליברמן תקף היום כמה מחברי רע"ם והמשותפת והכריז: "לא נשב עם תומכי טרור!".

"אחרי 7 באוקטובר עופר כסיף תמך בהליך שיזמה דרום אפריקה נגד ישראל בבית הדין הבינלאומי בהאג, שבו נטען שישראל מבצעת רצח עם, וטען 'שהצבא הישראלי מבצע פעולות טרור'", כתב ליברמן בהודעה שפרסם.

"שבועות לפני הבחירות טען חבר הכנסת יאסר חוג'יראת מרע"ם שחמאס אינו ארגון טרור אלא ארגון צדקה", המשיך.

"בליל הבחירות, במטה הרשימה המשותפת, אוסאמה סעדי הקדיש את ההישג 'לבני עמנו ברצועת עזה, בגדה המערבית ובירושלים הכבושה', ושרו את השיר 'בלאדי בלאדי', ההמנון הלאומי הפלסטיני", הוסיף.

"מי שרוצה להישען על תומכי טרור שיבושם לו. ישראל ביתנו לא תהיה שם", התחייב.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום שישי, 30 באוקטובר 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.