JavaScript is required for our website accessibility to work properly. טראמפ: איראן מעוניינת לקיים משא ומתן ויש לנו זמן לעשות זאת | זמן ישראל

טראמפ: איראן מעוניינת לקיים משא ומתן ויש לנו זמן לעשות זאת

נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ משוחח עם כתבים בבסיס אנדרוז שבמרילנד, 29 באוקטובר 2026 (צילום: AP Photo/Alex Brandon)
AP Photo/Alex Brandon
נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ משוחח עם כתבים בבסיס אנדרוז שבמרילנד, 29 באוקטובר 2026

נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ אמר שאיראן רוצה להמשיך במשא ומתן וטען שלארצות הברית "יש זמן" לכך.

בשיחה עם עיתונאים בבית הלבן נשאל טראמפ על השיחות עם טהרן ואמר: "יש שיחות, הם רוצים לדבר, הם ממשיכים לדבר. יש לנו זמן, למען האמת".

הוא טען שהמלחמה עם איראן היא "לא מלחמה טיפוסית" וכי היא לא עולה למשלם המיסים האמריקאי כסף רב, והוסיף כי כל סכום שהוצא "החזרנו בוונצואלה בערך פי עשרה".

"הוצאתי הרבה כסף כדי להיפטר מנשק גרעיני, וזה מה שעשינו", טען.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום שישי, 30 באוקטובר 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.