JavaScript is required for our website accessibility to work properly. הזמן של gil kahane | זמן ישראל
gil kahane
הזמן של
gil kahane
הזמן של
gil kahane
אידיוט מי שנתן לקרעי את תואר הדוקטור. לאידיוט לא מגיע תואר, מה גם שניתן לזהות אחד שכזה, בקלות. ולכן, בנותן התואר צריך להטיל קלון למען יראו נותני תואר אקדמי אחרים.
נו, באמת ? היש מי שמאמין כי נתניהו ינהג ע"פ הנדרש בחוק ? דרכם של דיקטטורים (וגם נרקיסיסטים) לנהוד כפי שמורם ליבם או צרה.
המאמר מיועד לשיקול דעתם של כאלה שהם בעלי שעור קומה, לא לאנשים לחוצים טבעית, אשר בקושי מבחינים בין ימינם לשמאלם ואשר בת זוגם היא צרתם והיועצת העיקרית ברמת ממשלה.
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק להתחברות מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.