מאת שלום ירושלמי
תקבל/י התראות במייל מכותב/ת זה/זו. באפשרותך לנהל את הגדרות ההתראות בעמוד הפרופיל שלך.
בגין לא היה מושלם, לא משה רבנו, לא אברהם, אולי לא התורה. ובכל זאת, בגין החזיר את סיני ועשה שלום – ויתור כואב ובעל מחירים אך שווה. בנט יכול להפתיע – אם אורי זהר עשה כזה מפנה, אז אולי גם בנט יכול לעלות כיתה ולראות את ה-'צד השני' של התמונה. נוער הגבעות ובן גביר זה זה פוזה ויהירות: קאובואים ו-'אוכפים לוהטים'!
אני לא ממליץ להתרגש מהליללות של סמוטריץ' וחבריו. מדובר באותם פוליטיקאים שראו באפריל 2021, תוך כדי המו"מ על הרכבת הקואליציה של נתניהו, איך הוא הורס את מבני בית הישיבה ומבנים אחרים בחומש. האם האירוע השפיע על המו"מ של היללנים עם נתניהו? האם מישהו מהם התבטא בכלל בנושא?
עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.
ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.
תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו