תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
פחדנים לא יכולים להיות ראשי ממשלה. צריך לעשות את כל מה שנדרש כדי להעיף את חבורת הבוגדים, הנוכלים, הגנבים והמשתמטים האלה שיושבים בקואליציה, קוראים לעצמם ציונים והורסים את המדינה. הכל. ה כ ל.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
המגזר הערבי שרוצה לחיות במדינת ישראל זקוק לנציגים אמיתיים. אחמד טיבי דופק את המגזר שלו כבר 20 שנה וכך רוב המפלגות הערביות. מנסור עבאס הוא היחיד שניסה ללכת עם ישראל לטובת הציבור שהוא מייצג, לצערנו הממשלה שבה היה חבר לא שרדה מספיק כדי לראות תוצאות.
הבעיה של מפלגות ערביות היא שגם אם ירצו להוביל שילוב בחברה הישראלית, השיח הפוליטי בישראל הוא גזעני לחלוטין. כולם דורשים מכולם להצהיר שלא יסתמכו על מפלגה ערבית להקמת קואליציה – זו בעיקר דרך של הימין לתקוע את הרכבת הממשלה ע"י "השמאל", למרות שהימין מורכב בחלקו הגדול ממפלגות לא ציוניות.
הדרך של אזרחי ישראל הערבים להשתלב במדינה בלי שיוכלו להותיר אותם מחוץ לקואליציה ולהשפעה היא להכניס נציגים לתוך המפלגות הציוניות הליברליות. כך לא יוכלו לסמן אותם כ"ערבים" ולפסול את כל המפלגה. העבודה ויש עתיד ישמחו לקבל את קולות ונציגי האזרחים הערבים.
החלוקה הפוליטית היא כבר לא ימין/שמאל של פעם – יש לנו את הגוש הליברל דמוקרטי, נגד הגוש הסקטוריאלי האנטי דמוקרטי. ערביי ישראל מוזמנים להרוויח את חלקם במדינה הליברלית בזכות ובצורה אקטיבית כתף לכתף עם האזרחים היהודים שמוכנים לקבל אותם – לא תקבלו כלום אם תמשיכו לשבת על התחת, להתלונן על קיפוח, ולחכות שהיהוד יגמרו לריב ביניהם.
זו ההזדמנות שלכם להלחם למען ישראל, בלי להרוג או לההרג, ולעשות את ישראל גם שלכם.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
הדרך היחידה שאייזנקוט יכול לסלק את נתניהו מהשלטון, היחידה והאחת, היא להצטרף למפלגת הדמוקרטים בראשות יאיר גולן. כל דבר אחר שיעשה, ימסמס את האחדות, יפזר את הכוחות ויעצים את הפירוד של האופוזיציה. וחבל שלא הלך איתו מלכתחילה.
גדי, אל תפספס את ההזדמנות עדיין לא מאוחר.
מי שלא מנהיג עכשיו את העם להתקוממות נגד הדיקטטורה הקלפטוקרטית-משיחית שקמה לנו פה מתחת לאף? וזה כולל את כל הפוליטיקאים כולם, לא שווה את האמון שלנו. כולם כולל כולם. אף אחד מהם לא מנהיג אמיתי
אם זה תלוי בדיקטטור ביבים שקרניהו, וזה תלוי רק בו, לא יהיו עד יומו האחרון של רוצח החטופים ביבים שקרניהו בחירות לכנסת במדינת ישראל כך ששלטונו הדיקטטורי יובטח לשנים רבות קדימה. את ההכנות לדחיית הבחירות הבאות מאוקטובר 2026 לאוקטובר 2027, כצעד ראשון לקראת ביטולן הסופי החל הצורר ביבים שקרניהו כבר בפברואר 2023, ולא חדל מכך מאז.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
אתה טועה ירושלמי . הוא יפתיע בגדול . הוא ליברל ובעד מחנה ציוני ולא פסןידו ציוני
אני נגד התנחלויות והפעם אצביע בעדו כי פינוי אינו על הפרק. ויש דברים יותר חשובים כמו חוקה הסדרת יחסי כנסת ממשלה בית משפט גיוס לכולם לימודי ליבה הגבלת קדנציות ועוד דברים בוערים . מבין כל אנשי האופוזיציה הוא בעל הניסיון והכי מתאים כרגע
הגיע הזמן לומר את דעתך
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
- לכל תגובה ופוסט עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
- עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
- אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
- אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
- קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם























תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
בא לי להקיא
כמרצה לסטטיסטיקה באוניברסיטה של קליפורניה בעברי
ובניגוד גמור ליוסי טאטיקה
אני מהין בסטטיסטיקה, במספרים וגם מעודכן האקטואליה בישראל
אני מתחלחל מהפרשנויות שלו
אתם באמת לא מבינים שכל מילה של הבנאדם הזה מוכתבת מבלפור/מיאמי?
התחזקות של הקול הערבי זה אומר דילול של הקול היהודי
וזה *הסוף* של ביבי וממשלת חיסול הציונות
כל פרשנות אחרת זה חוסר הבנה בסיסית במפה הפוליטית ו/או אי הבנה במספרים ו/או דף מסרים מטורלל מבלפור/מיאמי
החגיגה של הגנבים הפאשיסטים והטפילים נגמרה
השאלה שנשארה והיא חבל ההצלה היחיד של ביבי זה שלא יהיו בחירות חופשיות עם תוצאות אמת
זה הסיכוי היחיד שלו
לטאטיקה אין שום מושג בפרשנות סטטיסטית
או בהקשר של המספרים למציאות הפוליטית הישראלית
אני ממש לא מבין מה הוא עושה אצלכם באתר המדהים הזה
המטרה של טאטיקה היא שהממשלה המופרעת הזאת תמשיך לשלוט. אם זה יקרה זמן ישראל יוצא מחוץ לחוק בתוך שבועיים. במקרה היותר רגוע.
כל המאמרים שלו, התפקיד שניתן לו, זה תעשיית הנדוס תודעה ודכדוך הקול הליברלי
תתעוררו !!!!