בתקופת השלטון הנאצי הועברה חלקת קרקע שהיתה ברשות משפחתי בעיר ויסבאדן שבגרמניה לידיו של גרמני-ארי, והכל תחת החוק הגרמני. כשמונים שנה לאחר אותה תקופה אפלה, מדינת ישראל פועלת באופן דומה, ובאופן מביש מעבירה קרקעות פרטיות של פלסטינים לידיהם של יהודים. להיכן נעלם המוסר היהודי שבו אנו מתהדרים?
בתקופת השלטון הנאצי הועברה חלקת קרקע שהיתה ברשות משפחתי בעיר ויסבאדן שבגרמניה לידיו של גרמני-ארי, והכל תחת החוק הגרמני. כשמונים שנה לאחר אותה תקופה אפלה, מדינת ישראל פועלת באופן דומה, ובאופן מביש קרקעות פרטיות של פלסטינים לידיהם של יהודים. להיכן נעלם המוסר היהודי שבו אנו מתהדרים?
כתבה מיותרת שאיננה מחדשת דבר, עם מילים גבוהות שמנסות להסתיר רמת ניתוח ירודה. הכותבת משתתפת בתחביב המערבי המוכר של זריקת בוץ על פוטין אגב התעלמות מפשעיו של המערב עצמו. היא מעזה לדבר על הפרה של החוק הבינלאומי תוך שהיא מתעלמת מהפרותיו של חוק זה ע"י המדינה שבה היא חיה. בבורותה היא מציינת שמשבר הטילים בקובה התרחש לפני 50 שנה, על אף שהוא התרחש ב 1962, כלומר לפני 60 שנה. הלו, את בטוחה שאת דוקטור?
הגיע הזמן לומר את דעתך
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
- לכל תגובה ופוסט עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
- עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
- אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
- אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
- קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם