משרד החוץ האיראני מסר כי ארה"ב נושאת באחריות להפרות הפסקת האש שביצעה ישראל בלבנון.
בהודעת המשרד נמסר כי "הפרה של הפסקת האש בחזית אחת שקולה להפרתה בכל החזיתות".
לפי הדיווחים, ראש הממשלה בנימין נתניהו וניש ארה"ב דונלד טראמפ משוחחים על רקע הכוונה הישראלית לתקוף בביירות.
נשיא ארה"ב דונלד טראמפ אמר כי לא שמע מאיראן שהיא משעה את השיחות עם ארה"ב, אך הוסיף כי לדעתו "דיברנו יותר מדי" וכי שתיקה תהיה דבר טוב.
"אני חושב שדיברנו יותר מדי, אם אתם רוצים לדעת את האמת", אמר טראמפ בריאיון ל-NBC. "אני חושב שלשתוק יהיה טוב מאוד, וזה יכול להיות לזמן רב".
המשטרה עדכנה כי היא "ממשיכה במאמצים" להשתלט על התפרעות החרדים בכניסה לירושלים, וכי במקביל לשימוש באמצעים לפיזור המון, בהם מכת"ז ופרשי משטרה, השוטרים פעלו לחילוץ חיילים, אוטובוסים ורכבים שנקלעו לחסימות. ישנם מספר עצורים.
עוד נמסר כי שלושה שוטרים נפצעו קל במהלך "טיפול" במהומות החרדים.
מפכ"ל המשטרה דני לוי פרסם הודעה שבה גינה בחריפות את מהומות החרדים ברחבי הארץ והנחה על "טיפול נחוש" נגד המעורבים.
"אני רואה בחומרה רבה כל פגיעה בשוטרים, מתקני משטרה או בבתיהם של משרתי הארגון וקציניו. מדובר במעשים חמורים הפוגעים לא רק באנשי המשטרה עצמם, אלא גם בשלטון החוק ובביטחון הציבור כולו"
"משטרת ישראל תפעל בנחישות ובכל הכלים העומדים לרשותה כדי לאתר את המעורבים, לחקור את האירועים לעומק ולהביא את האחראים לדין. כל ניסיון להטיל מורא על שוטרים או לפגוע במי שפועלים למען ביטחון הציבור ייתקל בתגובה מקצועית, נחושה ובלתי מתפשרת".

















































































































































תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו