המשטרה חקרה היום שלושה בכירים, בהם מנכ"ל משרד ממשלתי, בחשד לעבירות פליליות.
לפי המשטרה, השלושה נחקרו בידי חוקרי יחידת להב 433 בחשד למרמה, הפרת אמונים, שימוש לרעה בכוח המשרה ואיומים.
לפי דיווח בכאן, מנכ"ל המשרד חשוד כי ניסה להתערב באופן לא חוקי בהחלטות של גורם המקורב למשרדו, ולמנוע פיטורים מוצדקים של עמית לעבודה.
דובר צה"ל פרסם אזהרת פינוי לעיר החוף צור שבדרום לבנון, לקראת תקיפות אוויריות נגד חזבאללה.
תושבי רוב השכונות בעיר ובפרבריה הסמוכים הונחו לנוע צפונה מנהר הזהראני.
"נוכח הפרת הסכם הפסקת האש על ידי ארגון הטרור חזבאללה, צה"ל נאלץ לפעול נגדו בעוצמה", הזהיר דובר צה"ל בערבית, אל"ם אביחי אדרעי.
"כל מי שנמצא בקרבת פעילי חזבאללה, מתקניו ואמצעי הלחימה שלו מסכן את חייו", הוסיף.
בנק ישראל התערב בחודש מאי בשוק המט"ח ורכש 801 מיליון דולר, בניסיון לבלום את ההתחזקות החדה של השקל, כך עולה מדוח יתרות המט"ח החודשי של הבנק.
בבנק ישראל אמרו כי הרכישות בחודש מאי בוצעו "במטרה לשמור על תפקודם התקין של השווקים".
בשבוע שעבר נחלש השקל ב־4.6% מול הדולר, לאחר שקודם לכן הגיע המטבע הישראלי לשיא של 33 שנה מול המטבע האמריקאי.
בשבועות האחרונים מתחו שורה של אנשי עסקים וקובעי מדיניות ביקורת על המדיניות המוניטרית הזהירה של בנק ישראל ועל הימנעותו מפעולה, בטענה שהתחזקות השקל פוגעת בכלכלה.

הממשלה אישרה פה אחד את החלטת ראש הממשלה בנימין נתניהו למנות את שמואל בן עזרא ליועץ לביטחון לאומי ולראש המל"ל הבא, כך הודיע משרד ראש הממשלה.
בניגוד להודעת צה"ל, המשטרה מסרה כי רק מחבל אחד ביצע את פיגוע הירי באזור כוכב יאיר.
לפי המשטרה, בתום מצוד איתרו שוטרים את המחבל, תושב טייבה הסמוכה, וירו בו למוות.
השוטרים איתרו גם את הנשק ששימש בפיגוע: תת־מקלע מאולתר מסוג "קרלו", המכונה גם קרל גוסטב.
נראה כי הדיווח של צה"ל על מחבל שני שנמלט ובהמשך נורה למוות היה שגוי, וככל הנראה התייחס למחבל הראשון.








































































































































תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו