יונתן, אני מניח שאתה לוקח את כל הדימויים לאיך עובדת מדינה דתית מאיראן. אבל יהדות אינה איסלאם, מעולם לא הייתה. כבר בימי התנך בני ישראל היו עם עצמאי שקשה לשלוט בו. השלטון בכלל לא מופיע כאידיאל בתנך, ו-300 השנים הראשונות של ישראל בארצו היו נטולות מנהיג מרכזי. "איש כל הישר בעיניו יעשה". דוד המלך ניאות לשמש כמלך רק כשכל העם התאסף וביקש ממנו (יש פירוט בספר דברי הימים).
מנגד, טוטליטריות נוראית ראינו גם ראינו במשטרים חילוניים למהדרין – גרמניה הנאצית ורוסיה הסובייטית. גם נשיא צפון קוריאה אינו בדיוק אדם שומר מצוות.
בנוסף אתה מוזמן לתת הצצה למדינה שבה עונשי מוות ועונשים חמורים אחרים נפוצים ומיושמים, ובכל זאת מדובר במדינה מוערכת: סינגפור. שימוש בענישה דרקונית יכול גם להוביל לרווחת התושבים. ואל דאגה, ישראל – לא הדתית ולא החילונית, לא יהיו לעולם סינגפור. זה פשוט רחוק מתרבות הןויכוח והעצמאות החשיבתית של בית המדרש כרחוק מזרח ממערב.
מזמין אותך לקרוא את הספר "מדינת הלכה" של הרב עידו רכניץ כדי להבין איך באמת רואים דתיים את המדינה האידיאלית מבחינתם.
בקיצור, הדת יכולה להיות כר למשטר מדכא, אבל
- כל הזמן
- הניוזלטר היומי
-
חיפוש בזמן
- אודות האתר ויצירת קשר
- התחברות
- הזמן של
-
עקבו אחרינו
מורה ללשון ולאזרחות, יוצר קורס ההכנה לבגרות בלשון באתר גול וכן קורס הניקוד למבוגרים קוד הניקוד. הבעלים של ערוץ היוטיוב הגדול בישראל לנושאי עברית ושל אתר מילימילים העוסק בכתיבה, ספרות ושפה.
עכשיו זה לא נראה ריאלי, אבל אני מודה: ייחלתי שמפלגתה של הדר מוכתר "צעירים בוערים" תעבור את אחוז החסימה.
אבל לא מהסיבות של מצביעיה הפוטנציאליים.
מורה ללשון ולאזרחות, יוצר קורס ההכנה לבגרות בלשון באתר גול וכן קורס הניקוד למבוגרים קוד הניקוד. הבעלים של ערוץ היוטיוב הגדול בישראל לנושאי עברית ושל אתר מילימילים העוסק בכתיבה, ספרות ושפה.

ליברמן: לא אתמוך בממשלת מיעוט - גם לא לתקופת מעבר
סקר פלסטיני: התמיכה בחמאס ממשיכה לרדת – רק 19% מהפלסטינים תומכים בארגון ● נתניהו בגבול ירדן: יש תוכניות נגד רחפנים, שאויבי ישראל לא ינסו אותנו ● איזנקוט בגבול עזה: בתוך שנה וחצי מכניסתי לתפקיד רה״מ, חמאס לא ישלוט בעזה ● לוין: אם היינו חוזרים ל-2023, הייתי מקדם את הרפורמה באותו אופן וקצב ● דיווח: ארה״ב שוקלת להשתמש ב"אם כל הפצצות" באיראן
יושב ראש ישראל ביתנו אביגדור ליברמן הבהיר כי לא יצטרף לממשלה בראשות בנימין נתניהו, ולא יתמוך בממשלת מיעוט, גם לא לתקופת מעבר.
"עמדתנו חדה וברורה: אנחנו נקים קואליציה המורכבת ממפלגות ציוניות בלבד. בלי רע"ם, בלי המשותפת, בלי ש"ס ובלי יהדות התורה", כתב ליברמן. "הליכוד בלי נתניהו יכול להיות שותף משמעותי. עם נתניהו – שיתהפך העולם לא נשב בשום מצב".
ליברמן הוסיף כי הוא מאמין שגוש המפלגות המתנגדות לנתניהו ישיג רוב בבחירות הקרובות, למרות הסקרים. לדבריו, הוא מכיר כמה חברי כנסת מהליכוד שמבינים כי "ביבי הפך אותם לקבלני משנה של גולדקנופף ודרעי", ולכן יהיו מוכנים להצטרף לקואליציה בלעדיו.
ראש הממשלה בנימין נתניהו אמר במהלך סיור בגבול עם ירדן כי לישראל יש תוכניות להתמודדות עם איום הרחפנים. "אנחנו מקיפים את מדינת ישראל במכשול ענק, אבל זה לא לבד", אמר. "יש כאן כוחות, יש כאן תוכנית עבודה, תוכניות נגד רחפנים, אני לא אפרט".
לדברי נתניהו, המטרה היא לספק "הגנה מירבית כדי שנוכל להגן על אזרחי ישראל ולא לתת לאף אחד אפילו לחשוב לפלוש למדינת ישראל".
"יש כאן עבודה ענקית – יש כאן עבודה הנדסית ענקית, עבודה לוגיסטית ענקית, יש פה התגייסות של צבא ההגנה לישראל, יש פה התגייסות של המילואים. כל הכוח הזה בא כדי לומר לאויבי ישראל: אל תנסו אותנו", הוסיף.
נתניהו סייר במרחב המכשול החדש המוקם בגבול המזרחי, סמוך לקיבוץ מסדה בעמק הירדן, בליווי שר הביטחון ישראל כ"ץ, ראש מנהלת גבולות ותפר, אלוף ערן אופיר, ומפקד אוגדה 96, תת־אלוף אורן שמחה. לדבריו, המכשול מוקם מהירמוך ועד אילת, כתוספת לאזורי הביטחון של ישראל בלבנון, בסוריה וברצועת עזה.
כ"ץ אמר כי הקמת המכשול ופריסת הכוחות הן חלק מתוכנית ההגנה, אך הדגיש כי מדובר בתוספת למדיניות ההתקפית. "זו מדיניות התקפית יוזמת שבה ראש הממשלה מוביל, מדינת ישראל, צה"ל, מול איראן הרחוקה, מול איומים קרובים", אמר.
"קודם כל התקפה, השמדת האויב, הסרת איומים, והגנה חזקה על אזרחי ישראל ביחד עם זאת", הוסיף כ"ץ.
על פי דיווח ב-ynet, משרד ראש הממשלה שילם בין 2023 עד 2026, שנות כהונתו הנוכחית של בנימין נתניהו, 127,432,277 שקלים על פרויקטים ביטחוניים במעונות ראש הממשלה – הרשמי ברחוב בלפור בירושלים, הפרטי שהוכר כחלופי ורשמי ברחוב עזה בירושלים, והבית הפרטי בקיסריה.
הנתונים נחשפו אתמול במענה של היחידה לחופש המידע במשרד, בעקבות עתירה של העמותה הקהילתית גבעת מרדכי לבית המשפט המחוזי בירושלים.
לדברי המשרד, עיקר הגידול, מ-2024 נובע מהשינוי ברמת האיום שחייב השקעה משמעותית במיגון המעון הרשמי. הכוונה כנראה לאיום רחפני נפץ, אחרי פגיעת הכטב"ם בווילה בקיסריה.

עם תחילת נאומו של נשיא המדינה יצחק הרצוג בפסגת הוועידה לאינטראקציה ולצעדים בוני אמון באסיה (CICA) באזרבייג'ן, עזבו את האולם נציגי איראן, טורקיה, פקיסטן, הרשות הפלסטינית וכוויית.
אמיר קטאר, תמים בן חמד אאל ת'אני, נותר באולם במהלך הנאום.
בית המשפט העליון בחר בשופטת יעל וילנר לכהן בוועדה לבחירת שופטים, במקומה של השופטת דפנה ברק־ארז, שסיימה כהונה של שלוש שנים בוועדה האחראית למינוי השופטים בכל בתי המשפט בישראל.
שלושת נציגי בית המשפט העליון בוועדה, המונה תשעה חברים, נבחרים בדרך כלל לפי הוותק שלהם בבית המשפט. השופט דוד מינץ מונה לעליון שלושה חודשים לפני וילנר, בשנת 2017, אך החוק מחייב שלפחות אחת משלושת נציגי העליון בוועדה תהיה אישה. מכיוון ששני הנציגים האחרים הם גברים – נשיא בית המשפט העליון יצחק עמית והמשנה לנשיא נעם סולברג – נבחרה וילנר לתפקיד.
לפי ההערכות, הוועדה לא תתכנס עד להקמת ממשלה חדשה לאחר הבחירות הקרובות. לאחר מכן ייכנס לתוקף החוק שאישרה הממשלה היוצאת, המשנה את הרכב הוועדה ואת הליך מינוי השופטים.
לפי החוק החדש, שלושה שופטי עליון ימשיכו לכהן בוועדה, אך יהיה אפשר למנות שופטים חדשים לבית המשפט העליון גם ללא תמיכתם. בכך תצומצם משמעותית השפעת השופטים בוועדה, ותגבר השפעתם של הפוליטיקאים החברים בה.
מפלגות האופוזיציה התחייבו לבטל את החוק אם יקימו את הממשלה הבאה.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנוהכותרות הראשיות עכשיו
האסון בצפון, שבו ילדים נפגעו מנפל, הוא תזכורת כואבת לכך שהסכנה אינה חולפת עם הפסקת הירי. עבור משפחה שחוזרת לביתה, החזרה לשגרה היא הבטחה לביטחון: שהילדים יוכלו לצאת לחצר, לפגוש חברים ולשחק בחוץ.
אבל תחמושת שנותרה בשטח עלולה להפוך רגע של סקרנות ילדותית לאסון. ילדים אינם יודעים תמיד לזהות סכנה. חלק מתכת שמבוגר עשוי לחשוד בו יכול להיראות לילד כחפץ מעניין שכדאי להרים.
עו״ד מיה שלום היא מומחית לדיני משפחה ונזיקין ממרכז שלום, העוסקת במיצוי זכויות של משפחות שנפגעו ובקידום הליכי הכרה, פיצוי ושיקום.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו
המלחמה עם איראן עלולה לפרוץ בלי שאיש תכנן אותה
איראן משקמת את יכולותיה הגרעיניות, אך בישראל לא מזהים כרגע דחיפות לתקיפה ● טראמפ נמנע מלתת לנתניהו אור ירוק, ובמערכת הביטחון חוששים דווקא מהסלמה שמקורה בטעות בהערכת המצב ● על רקע הבחירות והאיומים ההדדיים, די במהלך שיתפרש בטהרן כהכנה למתקפה כדי להצית מלחמה אזורית ● פרשנות
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנוהפופולריים השבוע
מתנחלים שהגיעו בשבוע שעבר ברכבי ריינג'ר לכרמי זיתים שמצפון לעיירה עקרבה, ירו לעבר הפלסטינים שעסקו במסיק. מהירי נפגעו פלסטינים אחדים ובהם גם עיתונאי.
כוח צה"ל נזעק למקום, פינה את הפצועים והורה למוסקים לעזוב את הכרם בנימוק של שטח צבאי סגור.
מאיר בלייך הוא פעיל ב"מסתכלים לכיבוש בעיניים". עיתונאי, עורך ועו"ד, מרצה במכללת ספיר על משפט ואתיקה בתקשורת המונים עד פרישתו לגמלאות.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנותסביך מקבת של נתניהו
כתב התביעה של רונן בר חושף את עומק הקרע בין נתניהו לצמרת מערכת הביטחון עוד לפני 7 באוקטובר ● ראש הממשלה טוען שלא הוזהר, אך סירב להקשיב לאזהרות שהונחו בפניו ● שלוש שנים אחרי האסון, נתניהו ממשיך לחשוד שמסתירים ממנו מידע ולחפש קנוניות נגדו ● ומה יקרה כשגם ראשי מערכת הביטחון שמינה יאמרו לו את מה שאינו רוצה לשמוע? ● פרשנות
למקרה שפיספסת
רואה החשבון של גוש השינוי
אביגדור ליברמן שולט במספרים, שולף טיעונים בלי למצמץ ולא מפספס הזדמנות לתקוף את נתניהו ואת החרדים ● אבל במפגש עם בני הגיל השלישי ברחובות התברר שוב מה חסר לו: אמפתיה, תקווה ויכולת להקשיב לקהל ● גם כשניתנה לו הזדמנות לפרגן לשותפיו בגוש השינוי, הוא העדיף לשמור מרחק ● פרשנות
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנואורן כספי אתה מצחיק כי אתה כותב שהימין יורד לחיי אנשים !!! כי סמנו לב שהשמאל "הרחמן והסלחן" חחחח תרשה לי לגחך לא ממרר לביבי את בחיים יותר מ30 שנה ובוא נגיד שהשפל שלכם היה ב7 שנים האחרונות שניסיתם לתפור לו תיקים חבורה של פורעי חוק בחסות החוק , מה יש לך להגיד על זה ?????! בטח השופטים הם ביביסטים חחח אתם רמאים ושקרנים חבורה של עבריינים חסרי מעצורים שמנסה להשתלט על מדינת ישראל בחסות פייק פלסטין נדבר אחרי הבחירות תראו באמת מי הרוב הנחרץ , יהיו לכם אולי 30 מנדטים לכל הגוש הסרטני שלכם ! לימין יהיו 70 מנדטים
ארבע כפול אחד שווה אפס?
עוד אחד שנהנה לנבא את סוף העולם
למה?
כי השמאל תמיד יסלח (ראו שי גולדין), והימין מסמן מישהו ויורד לחייו
אז לכל הקונפורמיסטים והפופוליסטים שאלק תומכים בשינוי, ובפועל מרפים את ידיו
%%^#{{{ (קללות)
בתי הזיקוק לא נסגרים, בתי הספר דווקא כן
לראשונה בישראל נסגרו השבוע בתי ספר בגלל זיהום אוויר ● מחדל הבנזן של בז"ן הפך במהירות ממפגע סביבתי ובריאותי לאירוע פוליטי: שבועיים לפני הבחירות, הירוקים ניצלו את הפליטות החריגות כדי לחשק את ראשי גוש השינוי להבטחה לסגירת המפעלים בחיפה עד 2029 ● אם מפרץ חיפה ימשיך להיות תלוי באוויר, האוויר יתמלא בנזן
הפוסטים הפופולריים השבוע
תגובות אחרונות
-
tproject2013 גלגול עיניים ענק על כל המאמר הזה. הפלסטינאים הרוויחו את זה ביושר אחרי שתי אינטיפדות ושבעה באוקטובר. כל...
-
-
-
-
Oren Caspi ארבע כפול אחד שווה אפס? עוד אחד שנהנה לנבא את סוף העולם למה? כי השמאל תמיד יסלח (ראו שי גולדין),...
-
-
אפרת בראון היום עושים הכל עם chat gpt, אז ביקשתי מג'ימיני לנתח- שמא המאמר מגמתי ומוטה. משעשע ביותר...
-
-
ד"ר יוסי לוי מה השטויות האלה? האם הליכוד במצבו הנוכחי הופך להיות שותף לגיטימי לממשלה כלשהי? מי יהיו השרים מטעמם?...
-
RARAR NANAN מפרשים את דברי הרצוג לא נכון: הוא רומז לממשלת אחדות ״למניעת בחירות חוזרות״ כאשר התנאי יהיה חנינה...
-
goldstars ענת, הייתי שמח להבין מהיכן את שואבת את האופטימיות הזו. לדעתי, כשמתבוננים בעיניים פקוחות באמת, לא מוטות,...
-
shacharron1990 הסכם שלום עם הפלסטינים? קודם שיפסיקו לחנך לשנאה שיכריזו שהם מכירים במדינת ישראל כמדינה לאומית ויירדו מזכות השיבה (כמו שכ-900,000...
-
-
goldstars שלום, איפה אתה רואה "קואליציה ציונית רחבה שתשקם את ההריסות"? מי בדיוק? מחריבי הדמוקרטיה לוין ורוטמן? אנשי...
-
itzhak.shapira305 דוגמא נפלאה מהמקורות להווה של ימינו. הדימוי הגאומטרי לדיון במעגל / חצי גורן ראוי ואף חייב שיח פנים...
-
דרור פייטלסון 1 ההבדל בין טקטיקה לאסטרטגיה הוא בדיוק ההתמקדות במוטיבציה של אויבינו ושונאינו. מי שקובע מדיניות לפי איברי הישיבה...
-
מיּכל כהן ברגע שלא הפרידו דת ממדינה ויצרו חוקה עם קוים ליברליים מודרניים ברורים,גזרו מייסדי המדינה כליה על היצירה...
-
hezi.chacham אני מסורתי , זה ניצחון אדיר. .!!! ראש העיר משלם אתנן לחרדים והם מעבירים החלטות שהוא יוזם ,...
-
pellmana מפקדים בדימוס כדאי שייתרחקו ממתן המלצות ברמה הטקטית בהיעדר מידע אך מעבר לכך כדאי לשמוע אותם. *...
-
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנומה השטויות האלה? האם הליכוד במצבו הנוכחי הופך להיות שותף לגיטימי לממשלה כלשהי? מי יהיו השרים מטעמם? נציגים בועדות הכנסת, אולי יו"ר ועדה? ישראל כץ? מירי רגב? אברהם מצא צדיק אחד בסדום. אני מתבונן ברשימת המועמדים של הליכוד ולא רואה שם אפילו אדם ראוי אחד
מפרשים את דברי הרצוג לא נכון: הוא רומז לממשלת אחדות "למניעת בחירות חוזרות" כאשר התנאי יהיה חנינה לנתניהו. זו עסקה סיבובית בה תוקם ממשלת אחדות עם הליכוד "ללא ביבי" והנ"ל יפרוש עם חנינה כדי לאפשר את זה.
המקרה היחיד בו נתניהו ישליך את שותפיו החרדים והכהניסטים הוא כמהלך אחרון בפוליטיקה אשר יציל אותו מהכלא. אם כוונתו להמשיך בפוליטיקה הוא לעולם לא ייקח את הסיכון ויוותר עליהם, ולא תהייה ממשלת אחדות.
החנינה והפרישה יוצגו כמהלך "אציל" של נתניהו למען אחדות העם, או משהו מפגר כזה.
מה יחסר לכותב המאמר במנחם בגין?
גם החזיר את כל סיני (אבל לא את עזה) וגם הכיר ב"זכויות הפלסטינים"; גם נכנע לפקידות (משפטית ואחרת), ולאחר שפרש והתעטף בשתיקה, הפר אותה כדי לקרוא לשמיר להעדיף את פרס על-פני כהנא.
ואיך נמשכת השתיקה על שתיקתו של הרצוג בפרשת עמותות ברק? זוהי שיטה ידועה במערכת הפוליטית והציבורית (והתקשורתית) לתפעל אנשים, בין השאר באמצעות אחיזה במידע "רגיש" אודותיהם.
עד היום לא ברור מי ומה דחפו את מאיר שטרית לקדם את נושא הזיהוי הביומטרי – מצוות "סדר עולמי חדש" מלומדה.
וכרגיל – הצגת תיאטרון הבובות הפוליטי כאילו מדובר בישויות עצמאיות, ולא בסוכנים (assets בלשון הביון) שמנוהלים ע"י הנדלרים שפועלים עבור גורמים זרים.
עצם הנחת אירועי ה-7 באוקטובר לפתחו של נתניהו בלבד, כאילו הם לא מונחים גם לפתחם של גורמים בטחוניים ואחרים, חלקם במחנה הפוליטי ההפוך, נועדה להמשיך את הונאת הציבור, כדברי הפתגם: "ימין וסמול, הפרד ומשול".
שלום, איפה אתה רואה "קואליציה ציונית רחבה שתשקם את ההריסות"? מי בדיוק? מחריבי הדמוקרטיה לוין ורוטמן? אנשי 3 הכפ'ים זוהר וחבורת אוכלי החינם, הבונים, מרכז הג'ובים ומפקד הארגזעם והדילים? המושחתים ביטן ואמסלם? העבריינים גוטליב ומאי גולן, החנפנים אוחנה וקיש-קוש? המשיחיים סמוטריץ ואולי וינטר? אוכלי החינם החרדים? איפה אתה רואה ממשלה ציונית רחבה לכל הרוחות. איפה. תגיד לי. כמה עיוורון יכול להיות לך. מה, נהיית כמו החליפה הריקה הטיפש הרצוג?
אין. אין תקומה. גם אם יהיה מהפכון, בעוד 3 שנים מספר התלמידים החרדים בכיתות א' ישתווה למספר החילונים. ועדיין לא ספרנו את הערבים, שרובם ככולם דתיים, את הדתיים, את שומרי המסורת, את מכבדי הדת מנשקי הקמעות ושאר הישראלים המטומטמים.
מי יעבוד פה. מי יתנדב, מי ילך לצבא, מי ישמור על הנקיון ועל המרחב הציבורי. מי.
מעניין לקרוא את כל ההיסטוריה הזו, ויחד עם, היא מפחידה, המחשבה שהביבי יהיה שוב רוהמ. 20 שנה זה מספיק, הגיע הזמן להחליף. לא באמת חשוב לי ימין או שמאל, חשוב לי מאוד, מאוד, שמי שייבחר, מדינת ישראל תעמוד בראש מעייניו. 20 שנה של הביבי, הרס המדינה. די זה די. הגיע הזמן להחליף. לקדם חוק שרוהמ יוכל לשמש בתפקיד חא יותר, חא יותר משתי קדנציות. נגמר
סקרי זמן ישראל
-
8 אוקטובר 2026 הבחירות יוכרעו בתחתית הטבלה
-
1 אוקטובר 2026 88% ממצביעי האופוזיציה מודאגים מהתוצאות המסתמנות
-
24 ספטמבר 2026 בוחרי גוש השינוי דורשים מועמד יחיד לראשות הממשלה
-
17 ספטמבר 2026 וינטר לא עובר את אחוז החסימה ומחליש את גוש הימין
-
10 ספטמבר 2026 תיקו בפסגה בין ישר! והליכוד, קיפאון בין הגושים
-
3 ספטמבר 2026 החיבור עם פייגלין מציל את סמוטריץ' ומפיל את וינטר
-
27 אוגוסט 2026 עם 6 מנדטים, וינטר מפיל את סמוטריץ' מתחת לאחוז החסימה
-
20 אוגוסט 2026 ישר! והליכוד יציבים, בנט וסמוטריץ' מתחזקים
-
13 אוגוסט 2026 איזנקוט ממשיך להתחזק ופותח פער בצמרת
-
30 יולי 2026 מפלגה בראשות ארדן ואדלשטיין לא מסייעת לימין
-
23 יולי 2026 איזנקוט ממריא לשיא מנדטים
-
16 יולי 2026 איזנקוט מתמקם בראש הטבלה
-
2 יולי 2026 איזנקוט ממשיך להוביל בזמן שגוש הקואליציה מתחזק
-
25 יוני 2026 איזנקוט עוקף את הליכוד; ישר! הופכת למפלגה המובילה
-
18 יוני 2026 שוויון בין הליכוד לאיזנקוט
-
11 יוני 2026 לקראת מהפך בגוש השינוי: איזנקוט משתווה לבנט
-
4 יוני 2026 לראשונה מצטיירת אפשרות לגוש השינוי להקים ממשלה
-
20 מאי 2026 לציבור לא משנה באיזה תאריך יתקיימו הבחירות
ישראל סוגרת את הדלת בפני עיתונאים ביקורתיים
כתב בריטי נחקר בנתב"ג על עמדותיו כלפי ישראל וחמאס, וכניסתו סורבה תחילה ● משרד התפוצות הביא לדחיית בקשתה של כתבת גרמנייה לאשרת עבודה בשל קריאות לסנקציות על ישראל ● איגוד הכתבים הזרים מזהיר מפגיעה בחופש העיתונות ● הכתבת: "אם אתה רוצה לעבוד כעיתונאי בישראל אתה צריך לצנזר את עצמך, זה אבסורד והפרה של חופש העיתונות"
יותר נשים בדרך לכנסת, אבל אף אחת לא יושבת בראש
לפי חישוב המבוסס על סקר זמן ישראל, 35 נשים עשויות להיכנס לכנסת הבאה – שיא בעת השבעתה ● אלא שמוקדי הכוח נותרו בידי גברים, והפערים בין המפלגות עמוקים: בישר! מקפידים על ייצוג שוויוני, ובליכוד רק 13% מהמקומות הריאליים שמורים לנשים ● דווקא ברחוב החרדי מתעורר מאבק פומבי לשינוי כללי המשחק ● פרשנות
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנוהדשא של השכן כבר לא ירוק מפלסטיק
דשא סינתטי – OUT; סוקולנטים, פרחי בר ואפילו אדמה חשופה – IN ● עיריית הרצליה משנה כיוון, אבל הורים שמסרבים לקבל את ילדיהם מהגן כשהם מכוסים בחול לא ממהרים לזרום ● ראש העירייה יריב פישר: "כשנכנסתי לתפקיד התחלתי לקרוא מחקרים על דשא סינתטי. זה מסרטן, זה מתחמם, זה לא מחלחל, אני רואה את זה בכל מקום – ונחרד"
סטרייק שלישי לעירייה
מעקב זמן ישראל ביהמ"ש המחוזי בלוד ביטל שוב הקצאה בלתי חוקית של מבנה ציבורי לחב"ד על חשבון תושבי רחובות, שנחשפה בתחקירי זמן ישראל ● זו הפעם השלישית שבה מתקבלת עתירת תושבים נגד עמותת חב"ד בעיר ● חב"ד תיאלץ לפנות את המבנה שבו התנחלה לפני כ־15 שנה ולשלם חוב בדמי שימוש בסכום המוערך במאות אלפי שקלים
- לכל תגובה ופוסט עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
- עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
- אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
- אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
- קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
- בונוס: הצטרפות לקבוצה הסגורה של זמן ישראל בפייסבוק המספקת הצצה מאחורי הקלעים של המערכת (למתחברים באמצעות פייסבוק בלבד)
עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה
תמכו בנועיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.
ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.
תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.

















































































































































תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנואף מילה על זה שהרשימה שלה היא רשימת מדף של ש'ס. אף מילה על זה שהעו'ד של ש'ס עובד בשבילה. אף מילה על המרצדס השחורה שהביאה אותה לאולפנים (של מי המרצדס?). אף מילה על זה שמוכתר היא עוד ספין בשביל לזרוק קולות תמימים ליברלים לפח האשפה. אף מילה על זה שברגע שביבי הבין שהקולות האלה הם קולות ביביסטים מאיה נאפה, מאותו רגע היא לא מופיעה יותר באולפני החדשות בבעלות הטייקונים שתומכים בביבי מסיבות הון–שלטון. אף מילה על זה שהתפלק לה שהיא בגוש–רק–ביבי? אתה ממליץ לאנשים להצביע לזה? ואתה מורה לאזרחות? יש לך עוד עצות לעם ישראל?