שוב פעם ועוד פעם העסקים והעצמאיים המשלמי מיסים ויהי מה מהקטנים ועד הבינוניים קורסים ואין מי שיגן עלינו שוב. קמו איגודים כאלה ואחרים ושוב אין לובי אין קולות אין כבר מאיפה… מדוע אנחנו לא שווי זכויות?!
איראן הפילה כטב״ם בהורמוז וירתה לעבר איחוד האמירויות
הסלמה במפרץ לאחר כמה שבועות של שקט: טראמפ אומר כי האי חארג באיראן "נכתש לרסיסים", אך אינו מוסר פרטים; מוקדם יותר איראן תקפה בסיסים אמריקאיים בירדן ואיחוד האמירויות לאחר תקיפה אמריקאית נגד משגרי רקטות באי לארכ ● דיווח: הלשכה המדינית של רע"מ אישרה את צירוף סגלוביץ ושיבוצו במקום השני ● סמוטריץ׳ מגבה את לוחמי גבעתי שסרבו לעלות לרכב עם פרמדיקית
חיל האוויר של איחוד האמירויות הערביות פעל נגד כטב"ם מעל המים הטריטוריאליים של המדינה, לאחר שהגיע מאיראן, כך מסר משרד ההגנה בהודעה.
המשרד לא מסר פרטים נוספים על הכטב"ם, ובכלל זה אם הופל או מה היה יעדו.
מהמשטרה נמסר כי היא פועלת הבוקר מול הפגנת חרדים בלתי חוקית סמוך ללשכת הגיוס בתל השומר, שבמהלכה נחסמו צירי תנועה באזור קריית אונו. לפי המשטרה, מפירי סדר החלו לחסום כבישים והשוטרים פועלים להדוף אותם. בשלב זה נחסם לתנועה רחוב יעקב דורי בשני הכיוונים, בקטע שבין רחוב לוי אשכול לרחוב שלמה המלך.
כוחות משטרה ומג"ב הכריזו כמה פעמים כי מדובר בהפגנה בלתי חוקית וקראו למפגינים לפנות את הכביש, אולם לדברי המשטרה חלקם ממשיכים לחסום את הציר ולהתעמת עם השוטרים.
המשטרה קראה לנהגים להימנע מהגעה לאזור ולנסוע בדרכים חלופיות.
שר האוצר בצלאל סמוטריץ' מגבה את לוחמי גבעתי שסירבו לעלות לרכב משוריין עם פרמדיקית ונענשו. בציוץ הוא כותב כי "הלוחמים זוכים לגיבוי מלא של רבני ומנהלי איגוד ישיבות ההסדר שבחנו את הנושא לעומק ובזהירות הראויה, ועומדים מאחורי ההחלטה".
סמוטריץ' מוסיף: "התפללתי וקיוויתי בכל מאודי שבצה"ל יתעשתו וימנעו את הצורך בהתערבות שלי, אבל משזה לא קרה – כמנהיג הציונות הדתית אינני יכול לשבת בחיבוק ידיים ואדרוש מצה"ל תשובות בנושא. חבל מאוד שיש בצה"ל מי שבוחרים בשיקול דעת מוטעה להתעמת ראש בראש עם הציבור המשרת והתורם ביותר, בצורה שתייצר רק נזק ותפגע באמון הציבור בצה"ל".
השר אינו מסביר מדוע תפילותיו להתעשתות צה"ל לא נענו – אולי לא שמר מספיק מרחק מבת.

הלשכה המדינית של רע"מ אישרה את צירופו של ח"כ לשעבר יואב סגלוביץ לרשימת המפלגה ואת שיבוצו במקום השני בה – כך דווח בהארץ הלילה.
צבא איראן הודיע כי תקף לפנות בוקר בכטב"מים את בסיס אל־מינהאד באיחוד האמירויות הערביות, כך דיווחה הטלוויזיה הממלכתית באיראן, שציטטה הודעה של הצבא.
הצבא מסר כי התקיפה כוונה לעבר אתרים בבסיס שבהם הוצבו כוחות ומסוקים אמריקאיים.
לדבריו, התקיפה בוצעה בתגובה להריגתם של אנשי משמרות המהפכה ואזרחים איראנים באי לארכ.
בשנת 2026 ילד בכיתה ו' יכול לשאול בינה מלאכותית כמעט כל שאלה, לבנות אתר בלי לדעת לתכנת, ליצור תמונה בלי לדעת לצייר, וללמוד כמעט כל נושא בקצב שלו.
הטכנולוגיה מעולם לא הייתה נגישה כל כך, ונשאלת השאלה: אם כך, מה בדיוק אנחנו צריכים ללמד אותו בבית הספר כדי להתכונן לעתיד שיבטיח המשך פיתוח, צמיחה ושגשוג?
תומר סמרקנדי הוא מנכ”ל עמותת מחשבה טובה, הפועלת לצמצום פערים באמצעות חינוך טכנולוגי והעצמה אישית. לשעבר מנכ"ל "דרך כפר יוזמות חינוך", הפועלת לשינוי פני החברה באמצעות חינוך ערכי לחוסן רגשי עבור אוכלוסיות מוחלשות.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנוהנזק ההיסטורי שאליו הוביל שלטון הימין הקיצוני עם ראש הממשלה בנימין נתניהו, הוא אובדן האשראי של מדינת ישראל והעם היהודי.
לא. לא אשראי כלכלי. לא ירידת ערך השקל או דירוג האשראי בעולם. מדובר על האשראי שצברה מדינת ישראל מאז הקמתה.
איתי לנדסברג נבו הוא אזרח המודאג מעומק השחיתות השלטונית, חושש לגורל הדמוקרטיה ומזועזע מהגזענות והאלימות בחברה הישראלית. לשעבר עורך "מבט שני" ומנהל מחלקת תעודה בערוץ הראשון (2002-2017). בן קיבוץ תל יוסף וממקימי הפורום למען אנשי המילואים ( 1995-2017) . כיום במאי, עורך תוכן ומפיק עצמאי.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנוכל מה שכתבת- אבל הפוך.
לא שנתת עובדות, הכל סתם אמירות ובכל זאת- ישראל הפכה למעצה עולמית. צבאית, כלכלית, טכנולוגיצ ורפואית בעוד שכל העמים "הנאורים" בכיוון אובדן.
האזהרות ממלחמה הן שקר- רק רצו לבטל את הרפורמה- אחרת מדוע לא היו מוכנים והופתעו לגמרי.
שקר אלימות המתנחלים. הם נמצאים בסביבת מחבלים ומגינים על עצמם.וגם- אבוי- התנערו מתדמית היהודי המוכה ומשיבים מכה. כמו מפאי בקום המדינה.
ואם כבר התהדרת בתנך אז תיקח את כל תורת המוסר ממנו ולא רק חלק- הקם להורגך..הורש תוריש את הארץ, לא תחונם וכו'.
ואחרון- בסוף יצאה לך האמת- לא יזמינו אתכם לכנסים ופסטיבלים. שהארץ תיחרב אבל שלא יפגעו לנו בתדמית המעוותת של השמאל הפרוגרסיבי ושנוזמן לכנסים. רחמיי.
ויש לזה פתרון מקסים: שנתניהו יושלך לכלא. לא על לא עוול בכפו, אלא אחרי משפט זריז ויעיל. לא על תיקי האלפים אלא על תיקי המיליונים. יחד איתו יושלכו לכלא בוגדים עבריינים אחרים מהקוהליציה שחסו כאילו תחת חסינות.
כי במקרה של נתניהו וחבורתו כבר מזמן לא מדובר בקופת שרצים. זו ארמדה שלמה: ספינות, אוניות, משחתות, וכמובן צוללות.
העולם יחזור לאהוב אותנו הרבה יותר בקלות. עדיין שומעים בעולם רבים שמתייחסים לבן גביר וסמוטריץ' ונתניהו בנפרד לישראל.
עם אידאולוגיה מהצד של המפה היינו נראים היום כמו בריטניה,בלגיה וספרד.מה בדיוק ציפית שנעשה לנוכח הטבח? תקיפה אווירית מוגבלת?
אין שום סיבה שחמאס ישאר על רגליו במרחק כזה מגבולות המדינה. צריך להכרית את הארגון הזה מעל האדמה והמשימה עדיין לא הושלמה.
יש לי שני דברים לומר על כך. האחד: אל תשכח שהעולם הזה, שאתה חושב שיכריז וינקוט צעדים, מונהג על ידי פופוליסט נרקיסיסט מגלומן בור ועם הארץ שנבחר מן הסתם על ידי עם בצלמו ובדמותו.
והדבר השני הוא, שהמוגלה המשיחית הזו שמתפרצת עכשיו, יחד עם הטפילות החולנית החרדית והבורות הביביסטית, היו קיימים שם כל הזמן. הנוכל רק משחק הכי טוב בקלפים שחולקו לו. הוא לא המציא את זה. שנים הכלנו והסתרנו, ועכשיו זה מתגלה. את השד הזה יהיה קשה עד בלתי אפשרי להחזיר לבקבוק. אני פסימי.
שלום לך מר לנדסברג נבו.המאמר שלך כל נכון ומשקף בדיוק רב את מה שאני חושב ואני רוצה לומר שאני ממש מפחד מחורבן בית שלישי.לכאורה אנחנו חזקים צבאית וטכנולוגית וגם יש לנו מפעל טקסטיל בדימונה.אבל הכל אשליה אנחנו קרועים ומבודדים וכוחות טובים בעם מתחילים לנטוש את המדינה היקרה שלנו וכנראה שלא יהיה פה נס ביום הבחירות אנשים יצביעו נתניהו ואני מרחם עליהם ועלינו וכואב לי שלא רואים את ההולך ובא עלינו.נכון אני לא אופטימי ואני מריץ בראשי סרטים גרועים שאנחנו יום אחד ניכבש ונהיה תחת שלטון זר.סליחה על על מה שאני מרגיש אבל הדכטון לא יכול להכתיב לי אופטימיות.תודה על המאמר הנורא והמחכים.
תם עידן האוטונומיה הכורדית בסוריה
סוריה החדשה מתאחדת, ובישראל ממשיכים לעצום עיניים ● כדי לחנוק את איראן כלכלית, טראמפ חייב את שיתוף הפעולה של סין וטורקיה ● מצרים משפרת את מעמדם של ילדים שנולדו כתוצאה מאונס ● והשבוע לפני 36 שנה: סדאם חוסיין מחיל ריבונות עיראקית על כווית ● קסניה סבטלובה מסכמת שבוע במזרח התיכון
חלק הארי
"תחרויות הן כמו דינוזאורים: הן יתרבו עד שייכחדו", אומר חתן פרס ישראל ויו"ר חבר השופטים המיתולוגי של תחרות רובינשטיין, אריה ורדי, שחוגג השנה 90 ● בריאיון מיוחד לזמן ישראל הוא מסביר למה ארתור רובינשטיין אולי לא היה מנצח בתחרות, מספר איך שכנע את דניאל בארנבוים לבטל את החרם על ישראל – ולמה מנע מתלמידו המפורסם ביותר, יפים ברונפמן, לגשת לתחרויות
"תחרויות הן כמו דינוזאורים: הן יתרבו עד שייכחדו", אומר חתן פרס ישראל ויו"ר חבר השופטים המיתולוגי של תחרות רובינשטיין, אריה ורדי, שחוגג השנה 90 ● בריאיון מיוחד לזמן ישראל הוא מסביר למה ארתור רובינשטיין אולי לא היה מנצח בתחרות, מספר איך שכנע את דניאל בארנבוים לבטל את החרם על ישראל – ולמה מנע מתלמידו המפורסם ביותר, יפים ברונפמן, לגשת לתחרויות
לכתבה המלאה עוד 3,043 מילים ו-1 תגובותמי צריך להתמודד עם בעיות חיינו כאן ועכשיו, אם אפשר להפנות את המבט אל העבר, לשכתב אותו לצורכינו ואז להשתמש בו כקלף מנצח בוויכוח שאותו אנחנו ממילא מנהלים רק בינינו לבין עצמנו?
סיוט הבחירות של 1992 חוזר לרדוף את נתניהו
הטענות הקשות של השרה גילה גמליאל על גניבת קלפיות לטובת אנשי חיים כץ מהוות עדות מבפנים לשחיתות הממסדית שפשתה בליכוד ● הסיאוב - יחד עם הפחד העמוק של נתניהו ממפלגות ימין קטנות - מזכירים את המפולת של 1992 ● אם ההיסטוריה אכן חוזרת, ראש הממשלה הבא שוב יהיה רמטכ"ל לשעבר שיקים ממשלה צרה בתמיכת המפלגות הערביות ● פרשנות
עם 6 מנדטים, וינטר מפיל את סמוטריץ' מתחת לאחוז החסימה
ימים ספורים אחרי השקת עמך ישראל, המפלגה מקבלת 6 מנדטים בסקר חדש של יוסי טאטיקה - על חשבון הציונות הדתית, שנופלת אל מתחת לאחוז החסימה ● אולם איחוד בין עוצמה יהודית והציונות הדתית יציל את סמוטריץ', ואף יחזק את גוש תומכי נתניהו בשני מנדטים
| ישר בראשות איזנקוט | הליכוד | ביחד בראשות בנט | ישראל ביתנו | ש″ס | יהדות התורה | הדמוקרטים | חד″ש-תע″ל-בל″ד | עוצמה יהודית | עמך ישראל בראשות וינטר | רע″ם | הציונות הדתית | בית ציוני עם הנדל וטרופר | כחול-לבן | אחדות עם ארדן ואדלשטיין |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 26 | 22 | 14 | 10 | 9 | 8 | 8 | 6 | 6 | 6 | 5 | 0 (2.8%) | 0 (2.4%) | 0 (1.4%) | 0 (0.8%) |
- לכל תגובה ופוסט עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
- עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
- אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
- אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
- קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם






















































































































































תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו