JavaScript is required for our website accessibility to work properly. עיצומים | זמן ישראל
נושא
עיצומים
נושא
עיצומים

שר האוצר סמוטריץ' סופג ביקורת קשה על חוסר המעש שלו ברקע הסנקציות האמריקאיות שהוטלו על חלק מהבייס שלו ● כעת הוא מאיים למוטט את הכלכלה הפלסטינית ● אבל מי שעלול להפוך לקורבן ההחלטה הזו, זה דווקא אותו בייס שהוא מייצג ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 648 מילים ו-2 תגובות

הקרב על ספריית חב"ד

תנועת חב"ד בברוקלין מנהלת תביעה משפטית נגד רוסיה בגין החרמת ספריית שניאורסון מזה שנים רבות ● במסגרת התביעה היא דורשת מהממשל האמריקאי להחרים נכסים רוסיים ככלי מיקוח להשבת הספרייה הנדירה ● כעת, על רקע המלחמה באוקראינה, ארה"ב החרימה את אחד הנכסים שחב"ד דרשה

לכתבה המלאה עוד 1,104 מילים

מה יקרה אם ארה"ב תסיר את משמרות המהפכה מהרשימה השחורה?

ארה"ב מפרידה בין הסנקציות נגד איראן בעקבות הפרת הסכם הגרעין ובין הסנקציות בשל התמיכה בטרור ● מומחים אומרים לזמן ישראל שהסרת משמרות המהפכה מהרשימה השחורה היא "תקדים מדאיג" ● אולם במקביל, גורמים בכירים משוכנעים כי מדובר בצעד הכרחי כדי להבטיח את ריסון תוכנית הגרעין

לכתבה המלאה עוד 1,337 מילים

בית הדין לעבודה מעכב את צעדי נציבות כיבוי אש ביו"ש

הרוטציה של סידור העבודה בכיבוי אש ביו"ש תיכנס לפועל רק באמצע החודש ● עובדי הכיבוי שיבשו את העבודה היום במחאה על הניסיון להחלטה חד צדדית של נציבות הכיבוי ● הצדדים ינסו להגיע להסכמות על העברת כבאים לשרת במקומות מרוחקים

בית הדין לעבודה הורה לעכב את צעדי נציב הכבאות בנוגע לפעילות העובדים ביו"ש לאחר וקבע שהנהלת הכיבוי והעובדים ייגבשו מתווה מוסכם לשינויים בהצבה של עובדים בתחנות. לפי החלטת בית הדין, הרוטציה שתיכננה נציבות הכבאות לאיזור יו"ש תיושם רק ב-16 לחודש הנוכחי ועד אז הצדדים ינסו לדון בהעברת כבאים לשרת במקומות מרוחקים. בארגון עובדי הכבאות הביעו שביעות רצון מההחלטה שלדבריהם, לא מאפשרת שינוי בהסכמי העבודה באופן חד צדדי.

עובדי הכיבוי פתחו הבוקר (א') בפעילות מחאה ושיבושי עבודה. הכבאים חוסמים את שער הכניסה לנציבות שירות כבאות והצלה בראשון לציון ומונעים מהמנהלים, כולל נציב השירות דדי שמחי, להיכנס לנציבות.

בוועד עובדי הכיבוי וההצלה אמרו ל"זמן ישראל" כי שמחי הודיע שלשום לכבאים ביהודה ושומרון שעליהם לבצע "רוטציה" ולעבור מתחנה לתחנה, לטענתם ללא התייעצות עם הוועד ועם העובדים עצמם וללא הודעה מוקדמת.

בתגובה, הורה הוועד לכבאים להתעלם מההנחיה ולהגיע לתחנות הכיבוי הקבועות שלהם. "שמחי מנסה להפוך ארגון אזרחי עם עובדים קבועים ומסורים בעלי משפחות לארגון צבאי שבו ניתן לטרטר עובדים ממקום למקום בלי התראה מוקדמת, ואנחנו לא נסכים לכך", אמרו בוועד ל"זמן ישראל".

אתמול פורסם באחת ממהדורות החדשות של גלי צה"ל כי "יש חשש לשביתה מחר (היום) שתמנע כיבוי של שריפות" בכוחות הכיבוי. הידיעה תוקנה במהדורה שלאחר מכן ובמקום זאת נאמר "סכסוך עבודה בכוחות הכיבוי". בוועד עובדי הכיבוי הגיבו לידיעה בזעם ואמרו "מדובר בניסיון של ההנהלה להלך אימים על הציבור. מכבי האש לעולם לא יסרבו לכבות שריפות ולצאת לשטח במצבי חירום".

בשירותי הכיבוי הוכרז סכסוך עבודה לפני כשנה במחאה על כך שההנהלה מסרבת ליישם, לטענת הוועד, ליישם את ההסכמים שעליהם חתמה עם הוועד.

אבי אנקורי, יו"ר ארגון עובדי הכבאות, אמר הבוקר: "כבאים מאויימים על ידי שמחי על בסיס יומי כדי שלא יישמעו להוראות הוועד וסובלים מהתעמרות, היעדר ביטוחים בסיסיים ואווירת טרור וכעת גם ניסיון לכפות רוטציה של כבאים. לא נאפשר לנציב להזיז כבאים 85 קילומטר רק בגלל שיגעון הגדלות של הנציב. המחאה שלנו נועדה לשמור על הכבאים ועל שלומם וביטחונם של האזרחים".

הנציבות: "פגיעה במוכנות המבצעית, הוועד מסכן חיי אדם"

מנציבות שירותי הכיבוי נמסר בתגובה לידיעה: "בשיא גל החום והחשש מפני גל שריפות הוציא אנקורי הנחייה ללוחמי האש להתעלם מהנחיות מבצעיות ולא להתייצב לפי סידור העבודה שנקבע על ידי הפיקוד ביהודה ושומרון. המשמעות היא פגיעה במוכנות המבצעית וסיכון חיי אדם בשבוע שבו מערך הכבאות התמודד עם גל של יותר מאלף שריפות שכילה עשרות בתים ואלפי דונמים".

"כחלק מההיערכות לקיץ וקידום המוכנות המבצעית הנחה סגל הפיקוד הבכיר של הכבאות על סבבי רוטציה בתחנות הכיבוי, אך יו"ר הוועד אנקרי הודיע ללוחמי האש להתעלם מהן. מדובר בהתערבות חמורה בהחלטות מבצעיות שנקבעו על ידי הפיקוד הבכיר שמעבר למשמעות של סירוב פקודה יוצרים אנדרלמוסיה ופגיעה קשה בתפקוד המערך".

"לא יעלה על הדעת שבגוף חירום, היררכי, לובש מדים האמון על הצלת חיים ועד העובדים יתערב בהחלטות מבצעיות ויסכן את הציבור. אנו רואים את התנהלות הוועד בחומרה רבה ונפעל למיצוי ההליכים בכל הכלים העומדים לרשותנו למען הצלת חיים, למען הציבור בישראל".

הוסיפו את זמן ישראל כמקור מועדף בגוגל

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
עוד 450 מילים

המסחר בבורסה לני"ע לא נפתח הבוקר. הנהלת הבורסה: "עיצומי עובדים"

הבורסה הפחיתה את מספר העובדים המפעילים אותה ● הנהלת הבורסה הודיעה כי המסחר בבורסה ייפתח רק ב-13:15 "בשל עיצומי עובדים" ● בוועד העובדים מכחישים וטוענים : "העיכוב אינו נובע מעיצומים אלא מהחלטת המנכ"ל להפחית את מספר המפעילים במשמרות"

המסחר בבורסה לניירות ערך בתל אביב לא נפתח הבוקר.  מהנהלת הבורסה ומוועד העובדים שלה נמסרו הודעות סותרות באשר לסיבות לאי-פתיחת המסחר והאם הסיבה היא עיצומים של עובדי הבורסה או קיצוצים בכוח האדם שלה.

בהודעה שפורסמה באתר הבורסה למשקיעים נכתב: "הננו להודיעכם כי בשל עיצומים שנקטו המפעילים, יחול היום שינוי בלוח הזמנים למסחר בבורסה. המסחר הרציף יתחיל ב-13:15 (במקום בבוקר, ת.ג.) ויינעל ללא שינוי ב17:25".

בוועד העובדים מוסרים בתגובה להודעת הבורסה: "מדובר בהודעה שקרית. העיכוב אינו נובע מעיצומים שנוקטים העובדים אלא אך ורק מהחלטתו של המנכ"ל להפחית את מספר המפעילים במשמרות ערב ולילה – משני מפעילים לאחד בלבד. ועד העובדים התריע בפני הרשות לניירות ערך שצעד זה יוביל לפגיעה בשירות ובמסחר, שכן אם המפעיל נעדר מהעבודה אין לו גיבוי. במקום להקשיב לחברי הועד ולנציגי ההסתדרות, בחר המנכ"ל להשעות אותם מעבודתם רק משום שהתריעו על החלטותיו. וכך קרה שאתמול, בעקבות השעייתו של חבר הוועד שמכהן כמפעיל, לא הגיע המפעיל למשמרת הלילה אליה שובץ. צר לנו שהמנכ"ל מקבל החלטות שגויות ומנסה להפיל את מחדליו על ועד העובדים".

הוסיפו את זמן ישראל כמקור מועדף בגוגל

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
עוד 162 מילים
כל הזמן // יום חמישי, 16 ביולי 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו

מרתון החקיקה בכנסת: המליאה אישרה בקריאה שנייה ושלישית את חוק התקשורת

היועצת המשפטית לכנסת קראה שלא להצביע על הסתייגויות שלא נידונו בוועדה ● טהרן הנחתה את המיליציה החות'ית להיערך לחסום את מצר באב אל־מנדב על רקע האפשרות שוושינגטון תתקוף תשתיות אנרגיה באיראן ● ועדת השרים קבעה ששרה ובנימין נתניהו יאובטחו לשארית חייו של ראש הממשלה ● בג"ץ ידון בהרכב מורחב של תשעה שופטים בעתירות נגד החוק המגביל מעצר עריקים

חוק התקשורת שהוביל שר התקשורת שלמה קרעי אושר בכנסת בקריאה שנייה ושלישית.

53 מחבי הכנסת הצביעו בעד ו-48 הצביעו נגד. שני חברי כנסת בחרו להימנע.

סוכנות הידיעות האיראנית פארס דיווחה כי טילים אמריקאיים פגעו באתרים סמוך לבנדר עבאס.

רויטרס
רויטרס, 18:51 עריכה

סוכנות הידיעות האיראנית מהר דיווחה שחימוש אמריקאי פגע באזור האי קשם.

היועצת המשפטית לכנסת שגית אפיק הזהירה שהצבעה בקריאה שנייה ושלישית על הסתייגות מחוק השידורים שמוביל שלמה קרעי, מבלי שאלה נידונו בוועדה, תהווה פגם בהליך החקיקה.

מליאת הכנסת מצביעה בשעה זו על ההסתייגויות שהוגשו.

רויטרס
רויטרס, 18:13 עריכה

מנהיג המיליציה החות'ית, עבד אל־מלכ אל־חות'י, אמר היום כי כל מתקני הנפט של ערב הסעודית ומתקנים חיוניים אחרים יהיו מטרות לטילים ולכלי טיס לא מאוישים של המיליציה, אם ריאד תהיה מעורבת במה שכינה "תוקפנות כוללת" נגד תימן ותפעל להביא להסלמה.

החות'ים שיגרו טילים לעבר ערב הסעודית לאחר שהאשימו את הממלכה בהפצצת נמל תעופה שבשליטתם ביום שני, ובכך הפרו הפסקת אש שנמשכה ארבע שנים בעימות בין שני הצדדים.

הוסיפו את זמן ישראל כמקור מועדף בגוגל

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לכל העדכונים עוד 31 עדכונים
סקר זמן ישראל
הסקר השבועי
YT
של יוסי טאטיקה

איזנקוט מתמקם בראש הטבלה

הפער בצמרת נשמר כאשר מפלגת ישר גוברת על הליכוד בשני מנדטים בסקר חדש של יוסי טאטיקה ● טרופר והנדל לא מצליחים לעבור את אחוז החסימה, בעוד גנץ ושמחי עוברים בקושי ● במקביל, הציבור מעביר מסר חריף לממשלה עם 61% מהמשיבים הדורשים לבטל בכנסת הבאה את חוקי ההטבות לחרדים

הוסיפו את זמן ישראל כמקור מועדף בגוגל

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לכתבה המלאה עוד 242 מילים
אמיר בן-דוד

שלטון חסר מעצורים

ראש הממשלה והקואליציה שלו מנצלים את מה שנראה כמו ימי פומפיי האחרונים שהכוח עדיין בידיהם, כדי לפרק את כל הגופים שעדיין יכולים לרסן אותם, או אפילו רק למתוח עליהם ביקורת ● וגם: ההדחה שלא קרתה ● שובו של פגסוס ● הגענו לגמר: מסי מול ההיסטוריה ● ועוד...

ראש הממשלה בנימין נתניהו, שרי ממשלה וחברי כנסת משתתפים בישיבת מליאה ובהצבעה על הצעת חוק להקפאת מעצרים של סרבני גיוס חרדים באולם מליאת הכנסת בירושלים, 14 ביולי 2026 (צילום: חיים גולדברג/פלאש90)
חיים גולדברג/פלאש90

הדרך אל גמר המונדיאל עוברת בכישלון האנגלי ובשיטה של קרויף

בזמן שאנגליה של טוכל שוב בעטה בדלי וחזרה ללונדון ללא תואר ובלי גרם של זהות טקטית, ארגנטינה וספרד הוכיחו שהן שתי הנבחרות הטובות בעולם כרגע ● עכשיו, היצרים והגאונות של מסי צריכים להתמודד מול השיטה והשליטה של רודרי ובית הספר של ברצלונה

לכתבה המלאה עוד 1,304 מילים

אריות של נייר

החתימה בוושינגטון לא תביא לפירוק נשק בשטח, ופער זה לא ייסגר על ידי צבא לבנון החלש או באמצעות "פתרון" סורי.

בסוף יוני, נחתם בוושינגטון הסכם מסגרת בין ישראל ללבנון, ומייד נשמעו הצהרות ניצחון משני צדי הגבול. ראש ממשלת ישראל בנימין נתניהו קרא לזה הישג היסטורי, ראש ממשלת לבנון נוואף סלאם הציג אותו כצעד לקראת ריבונות מלאה, ושר החוץ האמריקאי מרקו רוביו בירך על ההסכם המגיע לשני העמים.

סטיב בלחסן הוא סא"ל (במיל'), מתמחה בניתוח סוגיות גיאופוליטיות וביטחוניות. בעל תואר MBA בניהול משברים ובניית חוסן, עם התמחות בחיבור שבין אסטרטגיה צבאית לחוסן לאומי ואזרחי.

הוסיפו את זמן ישראל כמקור מועדף בגוגל
תכנים המתפרסמים בזירת הבלוגים של זמן ישראל מייצגים את כותביהם בלבד. הדעות, העובדות וכל תוכן המוצג בפוסט זה הם באחריות הכותב/ת וזמן ישראל אינו נושא באחריות להם. במקרה של תלונה, אנא צרו קשר.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
1

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לפוסט המלא עוד 932 מילים ו-1 תגובות

טורקיה מפנה את המכשול לעסקת ה־F-35

הדיווחים על כוונת אנקרה למכור את מערכות הנ"מ הרוסיות למדינה במפרץ עשויים לסלול את דרכה חזרה לפרויקט החמקנים האמריקאי ● אלא שמוסקבה נדרשת לאשר את העסקה, הקונגרס עלול להציב תנאים, וישראל כבר נערכת למאבק על שמירת יתרונה האיכותי ● פרשנות

הוסיפו את זמן ישראל כמקור מועדף בגוגל

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לכתבה המלאה עוד 649 מילים
זירת הדמוקרטיה
כל מה שצריך לדעת כדי לשמור על ישראל ליברלית

מסתמן שאבו מאזן פותח את הגדה לחמאס

בצל הדרמה במצר הורמוז, פרסם נשיא הרשות הפלסטינית, אבו מאזן, ביום חמישי שעבר (9 ביולי) צו נשיאותי על עריכת בחירות כלליות למועצה המחוקקת הפלסטינית, שנקבעו ל־28 בנובמבר 2026.

יש יותר סימני שאלה מסימני קריאה ביחס להיתכנות הבחירות למועצה הפלסטינית במצב הנוכחי, אבל זהו גם פתח לחמאס שיקבל לראשונה אפשרות להשתתף בבחירות בגדה.

פנחס ענברי הוא חוקר בכיר של מזרח התיכון, עיתונאי, סופר, תסריטאי ומשורר. מחבר הערכים על הפלסטינים באנציקלופדיה העברית החדשה. שימש שנים רבות חוקר במרכז הירושלמי לענייני ציבור ומדינה. חיבר ספרי עיון על הבעיה הפלסטינית, וספר בלשנות על שורשי השפה העברית "סיפור שורש". הרומנים שחיבר יחד עם אשתו אביבה הם: "על גב סופה" - על אתגרי הקהילות הנוצריות בגליל המערבי בימי המנדט הבריטי מול האסלאם הרדיקלי ומעמד האישה, ו"שומר השאול" עוסק בשחיתות הישראלית.

הוסיפו את זמן ישראל כמקור מועדף בגוגל
תכנים המתפרסמים בזירת הבלוגים של זמן ישראל מייצגים את כותביהם בלבד. הדעות, העובדות וכל תוכן המוצג בפוסט זה הם באחריות הכותב/ת וזמן ישראל אינו נושא באחריות להם. במקרה של תלונה, אנא צרו קשר.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לפוסט המלא עוד 921 מילים

למקרה שפיספסת

ניצחון פירוס של הקואליציה

החקיקה להקפאת מעצרי העריקים החרדים הותירה אחריה שובל של פרישות, קרעים בקואליציה ונזק אלקטורלי לליכוד ● לאחר שהחוק הוקפא בתוך פחות מ־24 שעות, נתניהו עלול להישאר עם מלוא המחיר הפוליטי, אך בלי התמורה שהבטיח למפלגות החרדיות ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 681 מילים ו-2 תגובות
זירת הבלוגים
הזמן שלך לומר את דעתך
הצטרפות

צה"ל ממשיך בחיסולים למרות הפסקת האש בעזה

ניתוח תקיפות צה"ל מגלה כי מאחורי הקלעים מתנהלת כיום מערכת ציד שיטתית נגד כל מי שהשתתף בטבח השבעה באוקטובר ● יחידת ניל"י של שב"כ סורקת אלפי חשודים במטרה ברורה שלא להשאיר אף אחד מהם בחיים ● "הם חתמו על גזר דין מוות של עצמם"

לכתבה המלאה עוד 1,196 מילים ו-1 תגובות
הקורא בקלפי
הקורא בקלפי
תקשורת, פוליטיקה ושקרים אחרים

מזמור לדוד

חוות הדעת של ועדת גרוניס נקראת היום כאזהרה ברורה שאיש לא רצה לשמוע ● משיחת המינוי במכוניתו של נתניהו, דרך הסתבכות אחיו ועד הניסיון להכשיר מפלגה כהניסטית, עולה מסקנה אחת: ראש שב"כ שאינו מבחין בין נאמנות למדינה לנאמנות למחנה חייב ללכת הביתה, לפני שהנזק יהפוך לאסון ● פרשנות

הוסיפו את זמן ישראל כמקור מועדף בגוגל

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לכתבה המלאה עוד 1,581 מילים

תגובות אחרונות

זוחלים לכיוון הכחדה

רק לאחר שהוועדה לתשתיות לאומיות אישרה לחברת או.פי.סי אנרגיה, שבבעלות עידן עופר, להקים שדה סולארי ענק בנגב, התברר לחברי הוועדה כי בשטח המיועד חיה שנונית באר שבע – לטאה נדירה המצויה רק בישראל ● ממצאי הסקר שתיעד את השנוניות לא הועברו לוועדה ● בחברה להגנת הטבע טוענים שמדובר בהטעיה חמורה ודורשים לבטל את התוכנית ● חברת גיאו טבע, עורכת הסקר: "דוחים את הטענה"

לכתבה המלאה עוד 1,513 מילים ו-3 תגובות

סקרי זמן ישראל

חבר הקונגרס שעוכב בידי מתנחלים מאשים את ישראל בשותפות לאלימות

ריאיון רו קאנה הגיע לביקור בגדה המערבית כדי להיפגש עם פלסטינים, מצא את עצמו חסום תחת איומי נשק של מתנחלים, והחליט לשבור שתיקה ● בריאיון לזמן ישראל הוא מספר כיצד נדרשה התערבות דיפלומטית בהולה כדי לחלץ אותו ללא פגע, תוקף את היעדר הענישה, ומסביר מדוע הפסיק להגדיר את עצמו "פרוגרסיבי פרו-ישראלי" ● שגרירי ישראל וארה"ב רומזים: מדובר בתעלול יחסי ציבור לקראת ריצה לנשיאות

לכתבה המלאה עוד 1,276 מילים ו-2 תגובות

חוק המשתמטים עשוי לדחוק את בהרב־מיארה למהלך חסר תקדים

לאחר אישור חוק יסוד לימוד תורה והחוק להקפאת מעצרם של משתמטים, נדרשת היועמ"שית לגבש את עמדתה בעתירות ולבחון כיצד לנהוג בהליכי האכיפה נגד בני ישיבות ● החשש מיצירת מציאות משפטית בלתי הפיכה עלול להציב בפניה שאלה חריגה במיוחד: האם עליה לעתור בעצמה לבג"ץ נגד חקיקת הכנסת ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 775 מילים ו-4 תגובות

החשש החרדי מנוכחות משטרתית בקלפיות הוביל את הכנסת לאשר את אחד החוקים המבישים בתולדותיה ● בזמן שהצבא מתחנן לחיילים כדי לעמוד במשימות המבצעיות, נתניהו מחלק חסינות לעריקים רק כדי להבטיח את שלטונו ● ההבטחות של ש"ס על תהליך ריפוי הן שקר שנועד להכשיר את הפירוק המוחלט של הדמוקרטיה ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 812 מילים ו-2 תגובות

טראמפ ירה את התחמושת הכלכלית מוקדם מדי

שוק האנרגיה העולמי מצוי במצב הפגיע ביותר בתולדותיו ● בניגוד לגל הראשון של המצור במצר הורמוז בתחילת השנה, הפעם המדינות המפותחות נכנסות למשבר כשעתודותיהן המסחריות נמצאות בשפל היסטורי ● באיראן מנצלים היטב את נקודת התורפה הזאת ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 776 מילים

סעודיה מסתמנת כמנצחת הגדולה של מלחמת איראן

המלחמה מול איראן פגעה בביטחון המפרץ, אך סעודיה הצליחה לרשום זינוק ברווחי הנפט ולבסס את מעמדה כמנהיגה אזורית ● כעת היא מגבשת גוש הכולל את קטאר, טורקיה ופקיסטן במטרה לבלום את טהרן וגם את ישראל ● מנגד, איחוד האמירויות שספגה אלפי טילים בוחרת בדרך עצמאית, ומהדקת את שיתוף הפעולה הביטחוני עם ירושלים

לכתבה המלאה עוד 1,303 מילים

בזמן שהם חוטפים את האש במליאה, נתניהו מתכנן את הדחתם

נתניהו דוחה את ההכרעה על מבנה רשימת הליכוד עד לאחר השלמת החקיקה החרדית, בניסיון להבטיח משמעת מלאה מחברי סיעתו ● אלא שהשריונים המתוכננים והצמצום במספר המקומות הריאליים כבר מציתים מאבקי הישרדות, האשמות ואיומים בתוך המפלגה ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 665 מילים ו-2 תגובות
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.