השרים אביגדור ליברמן ועודד פורר משוכנעים שהרפורמה המתוכננת לביטול התכנון בענף ההטלה (ביצים למאכל) תוזיל את מחיר הביצים ותעודד השקעות לשדרוג הלולים הישנים שאינם עומדים בסטנדרטים הרצויים בכל הנוגע לתברואה ולרווחת בעלי החיים.
השרים ליברמן ופורר משוכנעים שהרפורמה המתוכננת לביטול התכנון בענף ההטלה תוזיל את מחיר הביצים ותעודד השקעות לשדרוג הלולים הישנים שאינם עומדים בסטנדרטים בכל הנוגע לתברואה ולרווחת בע"ח
ברוך גורביץ' הוא מנהל מחקר ומדיניות במכון יסודות למדיניות ציבורית
תכנים המתפרסמים בזירת הבלוגים של זמן ישראל מייצגים את כותביהם בלבד. הדעות, העובדות וכל תוכן המוצג בפוסט זה הם באחריות הכותב/ת וזמן ישראל אינו נושא באחריות להם. במקרה של תלונה, אנא צרו קשר.































































































































תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנובמקום לרכז מכסות אצל מגדלים גדולים (גידול משותף), צריך להחזיר את ייצור הביצים למשק המשפחתי.
מי שלא יכול לייצר ביצים במשקו, ימכור את מכסתו במחיר מוסכם לממשלה (מועצת הלול) – זאת יכולה להיות רפורמה שכולם מרוויחים בה.
שלמה עצמוני.
ומה עם הסחר במכסות ביצים? ומה עם הגיינת גידול הביצים גם מבחינה בריאותית וגם בראיית צער בעלי חיים? האם לולים שהוקמו בשנות החמישים ליד בתי המגורים טוב שיהיו ספקי הביצים לכולנו ? לטעמי ניעור וחידוש לולים ולולנים מחוייב המציאות אבל גם ברור שחיסכון גדול לצרכן לא יהיה אם בכלל.