לא הבנתי צריך להיות מדען כדי להבין שצנרת שלא תופעלה זמן רב תעלה עובש, וברור שזה זמני ,אחרי זמן מה של הזרמת מים ,המערכת מתנקה וטעם הלוואי יורד,רעיל ביותר זה בטוח ,שלא יספרו לכם סיפורים.
מה עושים אתם שואלים:בלי שום קשר יש מים או אמן,צריך לתפעל את כל המערכות המושבתות אחת בכמה זמן
כמו רכב שעומד בחנייה ולא נוסע.
בלי שום קשר לזה ,שאלה: יצא לכם להכין קפה ועדיין להרגיש טעם מלוח אחריי שהוספתם סוכר?
דיווח: הושגה התקדמות מועטה במגעים בין וושינגטון לטהרן
לפיד לאחר פגישתו עם נתניהו: "הבחירות ייערכו במועדן, ואין לאף אחד תירוץ לשבש אותן" ● הליכוד: "שתי דקות לאחר שיצא מהפגישה עם נתניהו, במהירות שיא, לפיד פרסם הודעה נרחבת שכולה התקפה פוליטית על ראש הממשלה; או שהוא כותב במהירות האור או שההודעה הוכנה מראש ללא קשר לסקירה שהוצגה לו"
גורם סעודי בכיר הכחיש היום את הדיווחים על פגישה בין גורמים סעודים וישראלים, לאחר שכלי תקשורת בישראל דיווחו שראש הממשלה בנימין נתניהו נפגש עם גורמים מהמזרח התיכון, בהם גורם סעודי, במהלך ביקורו האחרון באיחוד האמירויות.
נתניהו ביקר ביום ראשון באבו דאבי ונפגש עם נשיא איחוד האמירויות, מוחמד בן זאיד אאל נהיאן. הביקור אושר הן בידי גורמים ישראלים והן בידי גורמים אמירתיים.

איראן הוציאה היום להורג שני גברים שהורשעו במעורבות בהריגת ארבעה מאנשי כוחות הביטחון במהלך המחאות בינואר 2026 בעיר משהד שבצפון־מזרח המדינה, כך דיווחה רשת חדשות הסטודנטים SNN.
לפי SNN, בית המשפט העליון של איראן אישר את עונשי המוות שנגזרו על השניים, וההוצאות להורג בוצעו לאחר שההליך המשפטי הושלם.
המאמצים של המתווכים הקטרים השבוע להביא לפריצת דרך דיפלומטית במגעים בין ארצות הברית לאיראן הניבו התקדמות מועטה בלבד, כשאף אחד מהצדדים לא מוכן להתגמש, כך דיווח ברק רביד ב"אקסיוס" ובחדשות 12 על סמך דבריהם של שלושה גורמים המעורים בפרטי השיחות.
לפי הפרסום, הדבר מעלה את הסבירות לכך שהלחימה בין הצדדים תתחדש לאחר הבחירות שייערכו בארצות הברית בחודש הבא.
ראש האופוזיציה יאיר לפיד אמר אמש, לאחר שנועד עם ראש הממשלה בנימין נתניהו: "לפני השבעה באוקטובר נתניהו לא התייחס לשום אזהרה, 28 יום לפני הבחירות פתאום הוא עסוק בהפחדות".
עוד אמר יושב ראש יש עתיד בסרטון שפרסם אחרי הפגישה: "בלי להיכנס לפרטים, צה"ל, שב"כ והמשטרה ערוכים לבחירות ואין סיבה להכניס את הציבור לפאניקה".
לפיד ביקר את נתניהו שהצטלם אתמול בבסיס חיל האוויר: "אני לא אפר את חסיון העדכון הבטחוני, אבל כן צריך לומר – איומים ביטחוניים הם דבר שצריך לטפל בו באופן מקצועי ואחראי, ביטחון ישראל ובסיסי צה"ל הם לא תפאורה של סרטוני בחירות".
"עדכונים על איומים צריכים לבוא מגורמי המקצוע, מצה"ל, מהשב"כ, לא מחשבון הטוויטר של פוליטיקאי שנמצא במערכת בחירות", הוסיף.
"בכל מקרה, הבחירות ייערכו במועדן, ואין לאף אחד תירוץ לשבש אותן", הבהיר ראש האופוזיציה.
לשכת ראש הממשלה מסרה שבפגישה שקיימו נתניהו ולפיד, בהשתתפות המזכיר הצבאי וקצין המודיעין של המזכירות הצבאית "הוצגו בפירוט התרעות על התקפות אפשריות בחזיתות השונות לקראת הבחירות".
הליכוד מסר ש"לפיד יצא מהפגישה עם ראש הממשלה נתניהו בשעה 23:39. בשעה 23:41, שתי דקות בלבד לאחר מכן, במהירות שיא, הוא פרסם הודעה נרחבת שכולה התקפה פוליטית על ראש הממשלה. או שהוא כותב במהירות האור או שההודעה הוכנה מראש ללא קשר לסקירה שהוצגה לו".
הפורעים בג'אלוד הם הזרוע המבצעת בתוכנית ההכרעה של סמוטריץ'
בעוד שרים מגנים בשפה רפה את אלימות המתנחלים, המדיניות בשטח מייצרת מזרח פרוע באופן מכוון ● המלך החדש של הגדה מיישם חזון של אנרכיה ממוסדת המאפשרת בנייה מהירה ודחיקת פלסטינים החוצה ● ובקרב המתנחלים גוברת ההבנה שהחלת ריבונות עכשיו תהיה טעות ● פרשנות
"מקומם לא איתנו", אמר ראש הממשלה בנימין נתניהו על יובל אברהם ורחל שור, יוצרי "נז"א", ימים ספורים אחרי שהסרט זכה בפרס המיוחד של חבר השופטים בפסטיבל ונציה.
נתניהו הודיע שיקדם שתי הצעות חוק נגד מי שמכפיש, לדבריו, את חיילי צה"ל בעולם: האחת תגדיל פי עשרים את סכום תביעת הדיבה, והאחרת תשלול אזרחות. גם אם חוק כזה לא יחוקק לעולם, עצם האיום בשלילת אזרחות כתגובה ל"הכפשה" הוא הסלמה מסוכנת.
שגית אלקובי פישמן היא דוקטורנטית בחוג לתקשורת באוניברסיטת בר-אילן; חוקרת את האופנים בהם מתפתחים נרטיבים בסביבות שיתופיות ודיגיטליות והשלכותיהם על זהויות קולקטיביות מתהוות, בדגש על אירועים בעלי השפעה גלובלית.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנובקצרה:
- בסרטון מספטמבר 2022 הבטיח נתניהו חינוך חינם מגיל אפס עד שלוש והציג זאת כחיסכון של 36 אלף שקלים בשנה למשפחה.
- באפריל 2023 הציג נתניהו תוכנית ממשלתית שכללה הטבת מס של עד 940 שקלים בחודש לילד והרחבת היצע הפעוטונים, שהוצגה כ"שלב ראשון".
- רשות המיסים קבעה כי הסיוע יינתן באמצעות נקודות זיכוי במס. החוק אינו מעניק חינוך חינם מלא, אלא מפחית את המס של הורים הזכאים לכך.
- משרד העבודה פרסם לשנת תשפ"ו תעריפים של עד 4,310 שקלים בחודש במעון לתינוקות עד גיל שנה ורבע, לפני שקלול דרגת הסבסוד האישית.
ראש הממשלה בנימין נתניהו הבטיח בסרטון שבו הצטלם בעצמו, במסגרת התעמולה של הליכוד לקראת הבחירות הקודמות, "אנחנו הולכים לעשות חינוך חינם מגיל אפס עד שלוש", והציג זאת כחיסכון של 36 אלף שקלים בשנה למשפחה.
ניר גולדברג, כלכלן ורו"ח. כתב שוק ההון בגלובס בעבר, מנהל כספים של חברות היי-טק, יזם ומשקיע בחברות היי-טק.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנוהשערים ביישובי גבול הצפון שוב פתוחים לרווחה
אחרי 7 באוקטובר הציב צה"ל בכל יישוב קטן כיתת כוננות פעילה, ששמרה על השערים והגדרות 24 שעות ביממה ● מאז ביטל הצבא את השמירה הצמודה ● קב"ט מועצה אזורית מעלה יוסף: "הכול פרוץ. אין לנו כוח אדם להעמיד שומרים. זה מסוכן. דרשנו, הצפנו, התווכחנו, אבל הצבא מתעלם" ● גורם צבאי: "לא באחריות צה"ל"
חמאס מנסה להפוך את הגדה המערבית לזירת ההסלמה הבאה
במערכת הביטחון מזהים את הגדה המערבית כזירה נפיצה במיוחד בחודשים הקרובים, ומחזקים אותה במפקדת אוגדה נוספת ● ברקע: תשתית חמאס הפועלת מטורקיה, שמעבירה הכוונה ומימון לפעילות טרור בגדה, בעוד הקשרים בין ארדואן לטראמפ מקשים על ישראל במערכה המדינית מול אנקרה ● פרשנות
החרם השקט על ישראל מתחיל להתגבש
שנה אחרי שטראמפ כפה על נתניהו את סיום המלחמה בעזה, ישראל לא ניצלה את ההזדמנות לשקם את מעמדה בעולם ● יחסיה עם מדינות מערביות וערביות ממשיכים להידרדר, והעימות עם הולנד ממחיש כיצד המשבר המדיני מתרגם בהדרגה לחסמים על תיירות, מסחר וקשרים דיפלומטיים – ולמחיר שעלול להתרחב אם מדינות נוספות באירופה ילכו בעקבותיה ● פרשנות
האזהרות שקיבל נתניהו לפני השבעה באוקטובר
ארבעה מכתבי התרעה מאמ"ן, "התרעה למלחמה" מראש שב"כ, פגישה בארבע עיניים עם גיורא איילנד ומסר מסנוואר על "רעידת אדמה" ● לפי דיווחים, גם מצרים ואיחוד האמירויות הזהירו - ונתניהו מכחיש והגיש תביעת לשון הרע נגד מספר עיתונאים וכלי תקשורת ● שלושה שבועות אחרי המתקפה כתב: "בשום מצב ובשום שלב לא ניתנה התרעה" ● התיעוד המלא
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו894 חתיכות פלסטיק בבטן אחת
16 שנות מחקר באוקיינוס סמוך לאוסטרליה לא הכינו את החוקרים למה שמצאו בבטנו של יסעור אחד: 894 פריטי פלסטיק, כ־10% ממשקל גופו של העוף הימי ● "כשמצאנו 276 חתיכות פלסטיק בעוף אחד, חשבנו שיותר גרוע לא יכול להיות. טעינו. בשלוש השנים האחרונות השיא נשבר שוב ושוב, וזו תוצאה של משבר הפלסטיק שהולך ומחמיר"
הקרב על E1 יכריע עד כמה אפשר לרסן ממשלת מעבר
הקפאת המכרז ב־E1 מלמדת כי היועמ"שית נכונה להעניק פרשנות מרחיבה לדיני הריסון, ולהחילם גם על צעדי יישום של הדרג המקצועי שנולדו עוד לפני תקופת הבחירות ● כעת תיבחן השאלה אם בג"ץ יגבה את המהלך ויאפשר ליועצת לעצור צעדים שעלולים לקבע מציאות מדינית וביטחונית עבור הממשלה הבאה ● פרשנות
גוש השינוי חייב להכריז על מנהיג ולהתייצב מאחוריו
פגישת הפיוס במרתף ביתו של יאיר לפיד הסתיימה בהצהרות יפות אך חשפה טעות אסטרטגית קריטית של ראשי האופוזיציה ● הסירוב להכריז על גדי איזנקוט כמנהיג מוסכם משאיר את זירת המאבק הפנימי פרוצה לחלוטין ● יאיר גולן כבר הספיק להצית אש כשדרש לשלב את רע"ם בממשלה ● פרשנות
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנוהדרקון הראשון שלי
הצוללת הגדולה והמתקדמת ביותר בתולדות צה"ל הגיעה לחופי חיפה, ומעמיקה משמעותית את יכולות החמקנות של חיל הים ● 12 שנים מאז החלה בנייתה, ופרשת שחיתות אחת שליוותה אותה, אח"י דרקון השלימה מסע היסטורי מגרמניה כשהיא נושאת טכנולוגיות סודיות ומונעת במערכת מהפכנית ● עמנואל פביאן הצטרף לשיט האחרון של הצוללת לכיוון ישראל - ושרד אך בקושי כדי לספר על זה
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנוהטענות של הסרט "נז"א" נגד צה"ל חמורות. כך גם הכשלים העיתונאיים שלו
הסרט התיעודי השנוי במחלוקת מציג עדויות של 24 חושפי שחיתויות לכאורה מתוך הצבא ● אולם הטענות הנפיצות, שנערכו בקפידה כדי לשרת נרטיב שלפיו ישראל מזלזלת בחיי אזרחים עזתים, סובלות ממקורות מפוקפקים, הוצאה מהקשר וחוסר קפדנות תחקירית ● פרשנות
- לכל תגובה ופוסט עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
- עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
- אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
- אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
- קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם













































































































































תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו