JavaScript is required for our website accessibility to work properly. דוד משאלי | זמן ישראל
אישיות
דוד משאלי
אישיות
דוד משאלי
שאם ואמה

חלק מבתי החולים בארץ המשיכו לנתח ילדים עם מומי לב קשים מעזה גם במהלך משבר הקורונה ● כך ניצלו חייה של שאם, בת החודש, שחזרה לרצועה עם אמה לאחר ניתוח מורכב בהדסה ● אבל הירידה במספר הניתוחים הללו דנה חלק מהילדים הפלסטינים למוות כמעט בטוח ● "נאלצנו לסרב לחלק מהם, ואני יודע שזה עלה להם בבריאות"

לכתבה המלאה עוד 739 מילים

חיים חדשים להציל את רהף

עשרות ילדים עם מומי לב קשים ממדינות ערב מנותחים מדי שנה בישראל ● בתי החולים בארץ מסבסדים את הטיפול, ותורמים מכל העולם "מאמצים" את הילדים החולים דרך אתר אינטרנט מיוחד ● השבוע ליווינו את רהף בת השנה וחצי - בת לפליטים סורים אשר נמלטו לירדן - ששבה כבר לניתוח שני בשיבא ● "הבת שלי בידיים טובות"

לכתבה המלאה עוד 1,335 מילים
כל הזמן // יום שני, 28 בספטמבר 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו

"וול סטריט ג'ורנל": ראש המודיעין המצרי הזהיר את נתניהו לפני השבעה באוקטובר

לפי הדיווח, השיחה התקיימה לאחר ששתי אזהרות מצריות קודמות על סימנים למתקפה מתקרבת מעזה לא זכו למענה מצד ישראל ● ברקע סערת ההתרעה שניתנה לפני הטבח: נתניהו קיים אמש ביקור חשאי באמירויות ונפגש עם בן זאיד ● דיווחים פלסטינים: מתנחלים הציתו הלילה מכוניות וריססו כתובות נקמה ● שר החוץ של ערב הסעודית הגיע לוושינגטון לפגישה עם שר החוץ האמריקאי

השר לשעבר יועז הנדל מבהיר כי הוא אינו פוסל ישיבה משותפת עם בנימין נתניהו בממשלה עתידית. הנדל ציין בהקשר זה כי הוא "לא מתעסק בחרמות".

בריאיון בגל"צ, פירט הנדל את התנאים להצטרפות לקואליציה. לדבריו, במצב שבו תוקם ממשלה המורכבת מגדי איזנקוט, בנימין נתניהו ונפתלי בנט – מפלגתו תהיה חלק ממנה.

לצד זאת, הנדל הדגיש כי הוא שולל ישיבה בממשלות צרות משני צידי המפה הפוליטית. הוא ציין כי לא יישב בממשלה הכוללת את נתניהו והמפלגות החרדיות, אך במקביל פסל ישיבה בממשלה בראשות איזנקוט שתכלול את המפלגות הערביות.

יועז הנדל וחילי טרופר במסיבת עיתונאים בתל אביב בה הכריזו על ריצה משותפת בבחירות לכנסת, 7 ביולי 2026 (צילום: פלאש90)
יועז הנדל וחילי טרופר במסיבת עיתונאים בתל אביב בה הכריזו על ריצה משותפת בבחירות לכנסת, 7 ביולי 2026 (צילום: פלאש90)
רויטרס
רויטרס, 08:11 עריכה

שר החוץ של ערב הסעודית, הנסיך פייסל בן פרחאן, הגיע היום (שני) לוושינגטון. הוא ייפגש עם שר החוץ האמריקאי מרקו רוביו כדי לדון ביחסים בין שתי המדינות.

סוכנות הידיעות הממלכתית של ערב הסעודית מסרה כי השניים יעסקו גם בהתפתחויות מרכזיות בזירה האזורית והבינלאומית.

צה"ל הודיע כי חיסל אתמול (ראשון) בתקיפה אווירית בדרום רצועת עזה את עדי עדלי עבד עלאעצר, צלף בזרוע הצבאית של חמאס.

לפי הודעת הצבא, המחבל פעל לאחרונה לשיקום יכולות הארגון וקידם מתווי טרור נגד כוחות צה"ל ואזרחי ישראל. הפעילות התבצעה תוך הפרה שיטתית של הפסקת האש, והתקיפה נועדה להסיר איום מיידי.

עוד נמסר כי כוחות פיקוד הדרום פרוסים במרחב בהתאם להסכם, וימשיכו לפעול לסילוק כל איום מיידי.

דיווחים פלסטיניים מצביעים על כך שמתנחלים קיצוניים הציתו הלילה מכוניות וריססו כתובות נקמה בכפרים בגדה המערבית.

בכפר דיר אבו משעל שליד רמאללה נמצאו כתובות בעברית שבהן נכתב "חג שמח מהיהודים השמחים" – הכינוי בו מחבלי הגבעות מכנים את עצמם – וכן "נקמה עין רעיה", בהתייחס לפיגוע שאירע לאחרונה במעיין סמוך להתנחלות נווה צוף ובו נהרג גבר ישראלי.

בתוך כך, התקבלו דיווחים נפרדים על הצתת מכוניות בכפר הסמוך ראס כרכר.

ראש הממשלה בנימין נתניהו קיים אתמול (ראשון) ביקור חשאי באבו דאבי, שם נועד עם נשיא איחוד האמירויות, מוחמד בן זאיד. על פי דיווח בחדשות 12, הפגישה נערכה ברובה בארבע עיניים. נתניהו המריא בשעות הצוהריים, שהה במדינה כארבע שעות, ושב לישראל בשעות הערב.

מקורות אישרו כי ראש הממשלה ופמלייתו עשו את דרכם לאמירויות בחשאי במספר מטוסים פרטיים. הנסיעה נערכת חודש בלבד לפני הבחירות ויומיים לאחר שובו של נתניהו מעצרת האו"ם בניו יורק. מלשכת ראש הממשלה סירבו לספק פרטים נוספים על אודות הפגישה.

הביקור הנוכחי מתקיים בצל דיווחים על שיחת אזהרה שהתקיימה בין המנהיגים לפני טבח 7 באוקטובר. בתחילת החודש נחשף ב"הארץ", בדיווח של שלומי אלדר ורות יובל, כי נשיא האמירויות שוחח עם נתניהו במשך 45 דקות והזהיר אותו מפני כוונותיו של מנהיג חמאס ברצועת עזה.

על פי אותו פרסום, בן זאיד התריע כי יחיא סנוואר מתכנן מהלך משמעותי נגד ישראל. נשיא האמירויות הביע חשש כי האירוע יוביל לשפיכות דמים, יטלטל את האזור כולו ויפגע בהסכמי אברהם, ודחק בנתניהו לפעול נגד האיום. עם זאת, נכתב כי ראש הממשלה הגיב למידע בשלווה יחסית. עוד צוין בדיווח כי אף גורם רשמי באמירויות לא הכחיש את קיום השיחה, וגורמים אחרים אף אישרו אותה.

ראש הממשלה בנימין נתניהו, אמיר אבו דאבי ונשיא איחוד האמירויות מוחמד בן זאיד (צילום: יונתן זינדל/פלאש90, Evgenia Novozhenina/Pool Photo via AP)
ראש הממשלה בנימין נתניהו, אמיר אבו דאבי ונשיא איחוד האמירויות מוחמד בן זאיד (צילום: יונתן זינדל/פלאש90, Evgenia Novozhenina/Pool Photo via AP)
הוסיפו את זמן ישראל כמקור מועדף בגוגל

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לכל העדכונים עוד 6 עדכונים
המבצר
תיעוד המלחמה שהכריזה ממשלת נתניהו על הדמוקרטיה הישראלית
331
אירועים מתועדים
50
תיקים
14,836
מקורות מקושרים

הנאום החשוב באמת היה נאומו המוקלט של אבו מאזן באו"ם

ראש הממשלה בנימין נתניהו מתגרה באומות העולם ומהמר על הווטו האמריקאי.  אבו מאזן, בנאום מוקלט, השמיט את גבולות 1967 ודחק לשוליים את ירושלים ואת זכות השיבה. מי מהם קורא נכון את המפה?

*  *  *

בעוד שישראל הייתה מרותקת לנאומו המהוקצע של נתניהו בעצרת האו"ם, את הנאום החשוב יותר נשא, בהקלטה, ראש הרשות הפלסטינית אבו מאזן. לראשונה בנאומיו באו"ם, ובכלל, הוא השמיט את המנטרה הקבועה של גבולות 1967 כגבולות המדינה הפלסטינית. את ירושלים כבירת פלסטין ואת זכות השיבה הוא הבליע רק לקראת סוף הנאום, כיוצא ידי חובה.

פנחס ענברי הוא חוקר בכיר של מזרח התיכון, עיתונאי, סופר, תסריטאי ומשורר. מחבר הערכים על הפלסטינים באנציקלופדיה העברית החדשה. שימש שנים רבות חוקר במרכז הירושלמי לענייני ציבור ומדינה. חיבר ספרי עיון על הבעיה הפלסטינית, וספר בלשנות על שורשי השפה העברית "סיפור שורש". הרומנים שחיבר יחד עם אשתו אביבה הם: "על גב סופה" - על אתגרי הקהילות הנוצריות בגליל המערבי בימי המנדט הבריטי מול האסלאם הרדיקלי ומעמד האישה, ו"שומר השאול" עוסק בשחיתות הישראלית.

הוסיפו את זמן ישראל כמקור מועדף בגוגל
תכנים המתפרסמים בזירת הבלוגים של זמן ישראל מייצגים את כותביהם בלבד. הדעות, העובדות וכל תוכן המוצג בפוסט זה הם באחריות הכותב/ת וזמן ישראל אינו נושא באחריות להם. במקרה של תלונה, אנא צרו קשר.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לפוסט המלא עוד 1,034 מילים

הדרקון הראשון שלי

הצוללת הגדולה והמתקדמת ביותר בתולדות צה"ל הגיעה לחופי חיפה, ומעמיקה משמעותית את יכולות החמקנות של חיל הים ● 12 שנים מאז החלה בנייתה, ופרשת שחיתות אחת שליוותה אותה, אח"י דרקון השלימה מסע היסטורי מגרמניה כשהיא נושאת טכנולוגיות סודיות ומונעת במערכת מהפכנית ● עמנואל פביאן הצטרף לשיט האחרון של הצוללת לכיוון ישראל - ושרד אך בקושי כדי לספר על זה

הוסיפו את זמן ישראל כמקור מועדף בגוגל

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לכתבה המלאה עוד 1,341 מילים
אמיר בן-דוד

נתניהו תקף את קטאר באו"ם – אבל החזיר ללשכתו דובר שעבד בשבילה

בנאום באו"ם הציג נתניהו את קטאר כאחד האיומים המרכזיים על ישראל: מדינה שמשקיעה מיליארדים בהפצת תעמולה אנטי-ישראלית, מממנת גופים ואמצעי תקשורת העוינים את ישראל ומארחת את הנהגת חמאס.

אלא שבמקביל למתקפה החריפה על קטאר בזירה הבינלאומית, בסביבתו הקרובה של נתניהו התנהלה פעילות הקשורה לקידום האינטרסים של קטאר: יועצו הקרוב יונתן אוריך קיבל, לפי ממצאי החקירה שפורסמו, כ-18 אלף דולר בחודש במסגרת פרויקט השפעה תודעתי שנועד לקדם את תדמיתה של קטאר (פרשת קטארגייט).

אורי טל טנא עובד 25 שנים בחברת פינטק מובילה, עם התמחות מתמטית ופיננסית. בעל טור בעיתון "כלכליסט" מאז היווסדו. כותב בעיקר בתחום שוק ההון. בוגר תואר שני בכלכלה מאוניברסיטת תל אביב.

הוסיפו את זמן ישראל כמקור מועדף בגוגל
תכנים המתפרסמים בזירת הדמוקרטיה של זמן ישראל מייצגים את כותביהם בלבד. הדעות, העובדות וכל תוכן המוצג בפוסט זה הם באחריות הכותב/ת וזמן ישראל אינו נושא באחריות להם. במקרה של תלונה, אנא צרו קשר.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
למאמר המלא עוד 1,024 מילים

הטענות של הסרט "נז"א" נגד צה"ל חמורות. כך גם הכשלים העיתונאיים שלו

הסרט התיעודי השנוי במחלוקת מציג עדויות של 24 חושפי שחיתויות לכאורה מתוך הצבא ● אולם הטענות הנפיצות, שנערכו בקפידה כדי לשרת נרטיב שלפיו ישראל מזלזלת בחיי אזרחים עזתים, סובלות ממקורות מפוקפקים, הוצאה מהקשר וחוסר קפדנות תחקירית ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 2,811 מילים ו-3 תגובות
זירת הדמוקרטיה
כל מה שצריך לדעת כדי לשמור על ישראל ליברלית

השפה שהופכת אדם לנזק אגבי

יש סרטים שמספרים סיפור, יש סרטים שהסערה הציבורית סביבם הופכת בעצמה לסיפור, ויש סרטים שהם גם וגם. סרטם התיעודי של יובל אברהם ורחל שור, "נז"א – נזק אגבי", שזכה בפרס בפסטיבל ונציה, הוא מן הסוג האחרון.

הסרט, המבוסס על עדויות אנונימיות של 24 חיילים וקציני מודיעין ששירתו בעזה, אינו עוסק רק בתוצאות ההפצצות, אלא במנגנון שקדם להן: באיסוף המידע, בבחירת המטרות, בהערכת מספר האזרחים שעשויים להיפגע ובשאלה מה נחשב ל"נזק אגבי" מוצדק. אולם נדמה כי הסערה הציבורית שהתעוררה סביב הסרט מחמיצה את השאלה העמוקה שהוא מציב בפני החברה הישראלית.

ד"ר עופר חן הוא בוגר החוגים להיסטוריה, פילוסופיה ותלמוד ובעל פוסט דוקטורט במשפטים מאוניברסיטת תל אביב. ספריו ומחקריו מקיפים נושאים רבים ומגוונים, החל מחקר המשיחיות היהודית, היסטוריה של המשפט הישראלי וכלה בספרות מודרנית ותולדות ההלכה. משמש כחוקר במכון לחקר התפוצות באוניברסיטת תל אביב ובמכון ליאו בק, ירושלים. חבר אגודת הסופרים.

הוסיפו את זמן ישראל כמקור מועדף בגוגל
תכנים המתפרסמים בזירת הבלוגים של זמן ישראל מייצגים את כותביהם בלבד. הדעות, העובדות וכל תוכן המוצג בפוסט זה הם באחריות הכותב/ת וזמן ישראל אינו נושא באחריות להם. במקרה של תלונה, אנא צרו קשר.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
2

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
הכותב כנראה לא יודע מה זאת לחימה בשטח אורבני או שלא עשה שירות צבאי. בכל מלחמה שהייתה במאה ה-21 נפגעו אזרחים. שאל את 40000 האזרחים שנהרגו באפגניסטאן או בעירק כנז"א של ארה"ב והקואליציה נג... המשך קריאה

הכותב כנראה לא יודע מה זאת לחימה בשטח אורבני או שלא עשה שירות צבאי. בכל מלחמה שהייתה במאה ה-21 נפגעו אזרחים. שאל את 40000 האזרחים שנהרגו באפגניסטאן או בעירק כנז"א של ארה"ב והקואליציה נגד דאעש. כמובן זה בנוסף 40-60 אלף מחבלים שחוסלו בכל אחת מהמלחמות. יש גם נז"א סוביטי ונז"א אוקראיני. אני לא מדבר על מדינות באפריקה או באסיה ששם אין בכלל מושג כזה. צבאות מודרניים מגדירים לחימה אורבנית כיחס בין חמוש/לוחם ללא מעורב. יחס של 1:3 – 1:5. המלחמה בעזה אינה שונה מכך ונמצאת ברף התחתון של נז"א רף מוסרי מאוד של 1:2. על כל מחבל הרוג יש עוד שני לא מעורבים מתים. דווקא השימוש במושג הזה מראה את הרגישות הצבאית לחיי אדם ובמיוחד בצה"ל שהצליחו באופן יחסי לפגוע במינימום לא-מעורבים.

לפוסט המלא עוד 1,254 מילים ו-2 תגובות

למקרה שפיספסת

גוש השינוי חייב להכריז על מנהיג ולהתייצב מאחוריו

פגישת הפיוס במרתף ביתו של יאיר לפיד הסתיימה בהצהרות יפות אך חשפה טעות אסטרטגית קריטית של ראשי האופוזיציה ● הסירוב להכריז על גדי איזנקוט כמנהיג מוסכם משאיר את זירת המאבק הפנימי פרוצה לחלוטין ● יאיר גולן כבר הספיק להצית אש כשדרש לשלב את רע"ם בממשלה ● פרשנות

הוסיפו את זמן ישראל כמקור מועדף בגוגל

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לכתבה המלאה עוד 689 מילים
זירת הבלוגים
הזמן שלך לומר את דעתך
הצטרפות

"זוג עיניים שווה מאות קולות"

רוב הציבור חושש לפגיעה בטוהר הבחירות הקרובות ● "משמר הבחירות האזרחי" מקווה לגייס אלפי מתנדבים שישקיפו על זווית רחבה יותר ממשקיפי המפלגות ויהוו שכבת הגנה נוספת ● הפרוטוקול האזרחי יוכל לענות גם לטענות על בעיות בקלפיות ביום שאחרי ● מנכ"לית הארגון מזמינה את הציבור להירשם כמשקיפים

לכתבה המלאה עוד 1,066 מילים

התחקירים על האזהרות ממצרים ומאיחוד האמירויות מחזקים את האפשרות שנתניהו או מי מקרבתו קיבלו לפני 7 באוקטובר התרעות על מהלך התקפי של חמאס, אך לא העבירו אותן לצה"ל ולשב"כ ● אם כך יתברר, עשויה להצטייר תמונה הפוכה מנרטיב "לא העירו אותי": נתניהו הוא שלא משך בדש בגדם של ראשי מערכת הביטחון ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 617 מילים ו-5 תגובות

תגובות אחרונות

תמונה של אחדות, בלי התחייבות ליום שאחרי

אחרי שבועות של עקיצות ומאבקי כוח, ראשי גוש השינוי מנסים להחליף את מלחמת הפנים בשיתוף פעולה – אבל בינתיים רק עד יום הבחירות ● המסמך שגיבשו נועד לייצב את הקמפיין ולהפסיק את זליגת המנדטים בתוך הגוש, אך העובדה שאין בו התחייבות לבלוק משותף ביום שאחרי חושפת את מגבלת האמון בין השותפים ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 816 מילים ו-1 תגובות

סקרי זמן ישראל

הזמן הירוק
הזמן הירוק
סיכום השבוע בסביבה

שובו של הנחל

פעם תעלת ניקוז מצחינה, היום נחל שהוא הלב של היישוב. את הסיפור של מושב מאור צריך לשכפל בכל מקום ● האם הקו החדש של הרכבת הקלה בירושלים ישכנע רבבות אוהדים להשאיר את המכונית בבית? ● גבעת נפוליאון עם הסברסים והבוגנוויליות: כמה מקסימה, ככה מוחמצת ● ועוד מעט "הירקון זורם ונשפך לים" יהיה פייק ניוז

הוסיפו את זמן ישראל כמקור מועדף בגוגל

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
1

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לכתבה המלאה עוד 1,331 מילים ו-1 תגובות

השבוע האחרון הוכיח כי לאחר עידן נתניהו, ישראל תזדקק לשיקום מדיני ארוך טווח ולא לפתרונות ביניים קצרי מועד ● טראמפ ביטל את המתקפה נגד החות'ים, לונדון הציעה עזרה לסעודים ● אלג'יריה: צרפתית אאוט, אנגלית אין ● והשבוע ב-1980: מלחמת איראן-עיראק פורצת ● קסניה סבטלובה מסכמת שבוע במזרח התיכון

לכתבה המלאה עוד 1,166 מילים ו-1 תגובות

העידן הרב-קוטבי

בעידן שבו ההגמוניה המערבית שוקעת והמערכות הישנות קורסות, המשילות הגלובלית זקוקה לשינוי מבני דרמטי ● מודל בינלאומי חדש המשלב מנגנוני פיקוח ריכוזיים של מעצמות עם התארגנויות אזוריות עצמאיות הוא התוכנית המציאותית ביותר לניהול העולם של מחר

לכתבה המלאה עוד 4,029 מילים

פסק הדין החריף של השופט גרוסקופף מצטרף לשורת תבוסות של שר התקשורת ומרוקן מתוכן את ניסיונותיו הפוליטיים לשלוט בתאגיד ● השופטים כפו את מינוי חברי המועצה והאריכו את כהונת המנכ"ל בצעד חריג כדי למנוע את קריסת גוף התקשורת ● הפוליטיקאים קיבלו מסר: המלצות מקצועיות אינן המלצה בלבד ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 846 מילים ו-7 תגובות

נתניהו נתן שואו באו"ם והוכיח שוב מדוע היה צריך להיות שר החוץ

ראש הממשלה סיפק נאום מצוין בכישרון ההסברה המוכר שלו, אך המושבים הריקים באולם העצרת חשפו את מחיר המדיניות הכושלת ● במקום למנוע מראש את היפוך הקנים הבינלאומי נתניהו נאלץ להתגונן ולהשתמש בסיפורים היסטוריים שמכוונים בעיקר לבייס בישראל לקראת הבחירות ● גם ההתקפות על ארדואן נועדו לאחד את השורות בבית - במחיר פתיחת זירה נוספת ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 720 מילים ו-3 תגובות
סקר זמן ישראל
הסקר השבועי
YT
של יוסי טאטיקה

בוחרי גוש השינוי דורשים מועמד יחיד לראשות הממשלה

סקר חדש של זמן ישראל חושף כי רוב מוחץ של מצביעי האופוזיציה דורש להציג מועמד מוסכם לראשות הממשלה, לקראת פגישת מנהיגי הגוש אצל יאיר לפיד בשבת ● במקביל, התחזקות עמך ישראל בראשות עופר וינטר ועליית המפלגות הערביות טורפות את הקלפים ויוצרות שוויון של 53 מנדטים בין הגושים

האם מפלגות גוש השינוי צריכות להכריז על תמיכתן במועמד מוסכם אחד לראשות הממשלה?: 24/09/2026 - תוצאות בקרב מצביעי גוש השינוי בלבד
האם מפלגות גוש השינוי צריכות להכריז על תמיכתן במועמד מוסכם אחד לראשות הממשלה?
כן 67%
לא 22%
לא יודע/ת 11%
הוסיפו את זמן ישראל כמקור מועדף בגוגל

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לכתבה המלאה עוד 299 מילים
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.