- כל הזמן
- הניוזלטר היומי
-
חיפוש בזמן
- אודות האתר ויצירת קשר
- התחברות
- הזמן של
-
עקבו אחרינו
חבר הכנסת ניסים ואטורי מעורר שערורייה זוטא בריאיון לקול ברמה כשהוא תוקף באופן חסר פרופורציה את חברת הכנסת נעמה לזימי מהדמוקרטים. "הם מתוסכלים כי הם לא משלימים עם ארבע שנים של הממשלה הזו", הוא קובע.
נתניהו ואנשיו סימנו מטרה על הגב שלי. ממשלת המשתמטים והמחדל מזמינים את הרצח הפוליטי הבא. הדם שלנו על הידיים שלהם.
הממשלה הזאת סימנה על הגב שלי מטרה, זה התחיל עם משטרה פוליטית שמכה אותי ברחובות בניגוד לחסינות, המשיך בשר משפטים שאיים עליי וחבר כנסת שקרא לירות בי ברגליים רק שבוע… pic.twitter.com/wzwSZgJF5L
— Naama Lazimi – נעמה לזימי (@naamalazimi) July 9, 2026
"תראו את נעמה לזימי, כשהיא עולה לדוכן היא מקללת את כולם ואת ראש הממשלה. היא יכולה להתמודד, אתם יודעים איפה? לרשות חמאס אולי בעזה. זו הדמות שלה, היא לא מסוגלת להתמודד בישראל".
ואטורי סירב לחזור לבקשת המגישים בו והדגיש: "מי שפוגע במדינת ישראל מבפנים, זה אפילו יותר גרוע מהדבר הזה. האויבים שלנו נמצאים בפנים של המדינה, בתוך הבטן הרכה שלנו, בתוך הכנסת".

פרקליטות המדינה הגישה היום לבית המשפט כתב אישום נגד אסף ישראל אריה, תושב באר שבע בן 28, בגין תכנון לפגוע פיזית בחבר הכנסת לשעבר מוסי רז תמורת תשלום.
לפי הודעת הפרקליטות, אריה פנה באינסטגרם לאדם בשם אבי, שהציג את עצמו כפעיל בארגון ימין המחפש פעילים למשימות "לטובת הצלת העם". כאשר הוצע לאריה להדפיס ולחלק מנשרים, הוא סירב והבהיר כי ריצה מאסרים בעברו וכי הוא מסוגל לבצע פעולות חמורות יותר. הוא הציע לבצע דקירה, הצתה או תקיפה בגז פלפל, ואף תמחר את הפעולות השונות והתמקח על מועד התשלום.
קיבלתי את הודעת הפרקליטות כי הגישה כתב אישום נגד אסף ישראל אריה שתמורת בצע כסף צילם את ביתי והתחייב לפגוע בי.
אני מודה לשבכ, למשטרה ולפרקליטות על פעולתם.
אלימות לא תרתיע אותי.— Mossi Raz | מוסי רז | موسي راز ???? (@mossi_raz) July 9, 2026
מכתב האישום עולה כי השניים סיכמו שאריה יכה את רז או ירסס אותו בגז פלפל, ויתעד את המעשה במצלמה, וכל זאת תמורת 8,000 שקלים.
לשם ביצוע המשימה נסע אריה באותו יום מבאר שבע ללוד, רכש טלפון מבצעי והצטייד בסכין ובתרסיס גז פלפל. כדי להקשות על זיהויו, השאיר את מכשירו האישי אצל חבר ונסע לעיר מגוריו של חבר הכנסת לשעבר.
בהגיעו סמוך לביתו של רז, צילם אריה את הבית מספר פעמים ושלח את התיעוד לאדם שהפעיל אותו. עם זאת, הוא כתב לו כי לא יפגע ברז פיזית כפי שתוכנן, לטענתו עקב נוכחות של ניידות משטרה באזור.
עוד עולה מכתב האישום כי כעבור מספר ימים התבקש אריה להעביר את כתובתו של רונן בר, שצוין בהודעה כראש שב"כ.

על רקע דברי נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ, שאמר כי הוא מעריך שישראל תוציא את כוחותיה מדרום לבנון, שר הביטחון ישראל כ"ץ מבהיר כי ישראל תישאר באזור הביטחון בלבנון כל עוד חיזבאללה לא יפורק מנשקו.
טראמפ אמר לכתבים בפסגת נאט"ו באנקרה כי שוחח עם ראש הממשלה בנימין נתניהו על הסוגיה, והוסיף: "כן, אני חושב שהם הולכים לעשות את זה. אני חושב שהם רוצים. אז יש לנו הסכם עם ישראל ולבנון. כן, הם יעזבו. ואני חושב שזה יסתדר טוב מאוד".
"לא ביקשנו אישור מאף גורם להיכנס ללבנון, ואנחנו לא צריכים אישור כדי להישאר בלבנון", מסר כ"ץ.
לדברי שר הביטחון, "זאת זכותנו וחובתנו להגן על תושבי הגליל ואזרחי ישראל מול איומי ארגון הטרור הג'יהאדיסטי חיזבאללה, ששואף להשמיד את מדינת ישראל".
כ"ץ אומר כי חיזבאללה תקף את ישראל פעמיים ביוזמתו: לאחר המתקפה הרצחנית של חמאס ב־7 באוקטובר, ועם תחילת מבצע "שאגת הארי" באיראן, כאשר פתח – לדבריו – לפי הוראת "משטר הטרור באיראן" בירי לעבר מדינת ישראל.
"ישראל הגיבה בעוצמה וריסקה במהלך השנתיים וחצי האחרונות את מרבית יכולות חיזבאללה ואת הנהגתו – ובראשן הארכי־טרוריסט נסראללה, מראשי התוכנית להשמדת ישראל", אומר כ"ץ.
לדבריו, "בזכות החלטות הדרג המדיני, נחישות הפיקוד הצה"לי, עוז רוחם וגבורתם של חיילי צה"ל ויכולת העמידה של תושבי הצפון", הקימה ישראל "אזור ביטחון חזק בלבנון", מהים במערב ועד מתחם הבופור ומבואות החרמון במזרח.
כ"ץ אומר כי האזור נקי מתושבים ומתשתיות טרור מעל ומתחת לפני הקרקע, ונועד להגן על תושבי הגליל מפני סכנת פשיטות, ירי נ"ט ואיומים ישירים.
"כפי שראש הממשלה בנימין נתניהו ואני הבהרנו: נמשיך להישאר באזור הביטחון בלבנון ולפעול מתוכו ככל שיידרש, עד לפירוק חיזבאללה מנשקו בכל לבנון והסרת האיום מעל תושבי הצפון", מוסיף שר הביטחון.
"הבטחנו ביטחון לתושבי הצפון – וכך עשינו וכך גם נעשה", הוא אומר.
תנועת הרכבות בין טהרן למשהד נעצרה אחרי התקיפות האמריקאיות, כך מדווחת הטלוויזיה הממלכתית, שעות לפני שהמנהיג העליון המנוח עלי חמינאי אמור להיקבר בעיר במזרח איראן.
חברת הרכבות של הרפובליקה האסלאמית של איראן מאשימה "תקיפה פושעות של האויב האמריקאי־ישראלי" על הקו, ואומרת כי שלחה צוותים לתקן את הנזק.

הרב אליהו זיני, דודו של ראש שב"כ דוד זיני אמר בריאיון ברשת ב' כי במקרה של ראש הממשלה נגד בג"ץ – ברור שראש שב"כ יציית לראש הממשלה, "כך צריך להיות", אמר. "אני לא מבין מה הבעיה, זה התפקיד של הממשלה, לתת הנחיה".
הכותרות הראשיות עכשיו
מה יש לממשלה נגד אנרגיה סולארית, ולמה היא מתעקשת לפגוע בסיכוי של ישראל לנצל את אנרגיית השמש ולחסוך כסף, זיהום אוויר ותחלואה?
השבוע התפרסם, כי רשות החשמל בוחנת את הפחתת התעריף שמקבלים בעלי גגות סולאריים עבור מכירת חשמל לרשת, בעיקר באזור הדרום, ונעזרת לשם כך בשלל טיעונים, מן הגורן ומן היקב.
נאור ירושלמי הוא חבר מועצת העיר בנס ציונה. בעבר כיהן כמנכ"ל "חיים וסביבה" - ארגון הגג של ארגוני הסביבה, והוא המייסד והמנהל של מיזם "הצווארון הירוק".
יעל כהן פארן היתה ח"כ בכנסת ה-20 מטעם "המחנה הציוני" כנציגת "התנועה הירוקה". הובילה בכנסת את נושאי הסביבה והקיימות. כיום מנכ"לית התנועה הירוקה, לשעבר מנכ"לית "מגמה ירוקה" ו"הפורום הישראלי לאנרגיה". השתתפה כמעט בכל וועידות האקלים של האו"ם בעשר השנים האחרונות.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנואם אין תוכנית להשתלט על המפרץ, לא יהיה שינוי בהתנהגות של האיראנים. הם יודעים בדיוק איפה ללחוץ על העולם ועל האמריקאים. נפט!
טראמפ הטיפש יכול להתרברב כמה שהוא רוצה. בסוף ההתמכרות לנפט היא שתנצח!
הפופולריים השבוע
המלחמה באיראן נועדה, על פי מצגי ראש הממשלה בנימין נתניהו ונשיא ארה"ב דונלד טראמפ, לשנות את פני המזרח התיכון. בפועל, על פי התמונה העולה מן המעקב של "תמרור- פוליטוגרפיה", היא שינתה קודם כול את מעמדה של ארצות הברית באזור, את מעמדה של ישראל בוושינגטון, ואת השאלה שהמערכת האמריקאית העדיפה במשך עשרות שנים לא לשאול בקול רם: האם ישראל עדיין נכס אסטרטגי לארצות הברית, או שכבר החלה להפוך לנטל.
הרבעון השני של 2026 עמד כמעט כולו בצילה של איראן. הסוגייה הפלסטינית, עזה, פתרון שתי המדינות, ואפילו הסכמי אברהם, נדחקו לשוליים. זו אינה דחיקה מקרית של נושא מפני משבר זמני, אלא ביטוי לעומק היעדר המדיניות האמריקאית.
ד"ר שאול אריאלי, אל"ם במיל', לשעבר מח"ט עזה וראש מנהלת המו"מ במשרד ראש הממשלה, כיום ראש קבוצת המחקר "תמרור- פוליטוגרפיה", פרסם 11 ספרים ואטלסים על הסכסוך, מחקרים שונים ומאמרי דעה רבים.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנולמקרה שפיספסת
ורד בין החוחים
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנוהפוסטים הפופולריים השבוע
תגובות אחרונות
-
goldstars אם אין תוכנית להשתלט על המפרץ, לא יהיה שינוי בהתנהגות של האיראנים. הם יודעים בדיוק איפה ללחוץ...
-
Tami Gilboa Arbel עצוב מאוד. אחרי שחיסלו את ההפרדה של הפסולת האורגנית עכשיו מחסלים את מחזור הנייר? כולי תקווה כי...
-
-
goldstars אבל כשאתה מדבר בלשון הווה על 'ישראל', אתה צריך להחליף את המילה ל'נתניהו'. הוא קובע לבד את...
-
-
-
-
veisgabi כמה שהסיפור הזה מוכר, ממש העתק הדבק..עיריית באר שבע עשתה את אותה פעולה, כלומר בוקר אחד וכול...
-
Edna רמת המאמר היא עדות על רמת הפרודקטיביות והאפקטיביות של אדם העושה "אינספור דברים" לצד ובמקביל ל"אינספור דברים...
-
tejaxo2258 בתמונה הרחבה רואים שכלל מוסדות המדינה כולל מערכת המשפט מאיימים ופועלים על פי רוח השליט. רונן בר...
-
-
RARAR NANAN הנדל כבר פרק אופוזיציה אחת ונתן לנתניהו ממשלה. הוא מנוסה בזה. הבעיה היא לא מועמדים טיפשים, הבעיה היא...
-
-
boazavni "כָּזֹאת עוֹד לֹא נִשְׁמְעָה": שממשלה (או כל ישות אחרת) לא תהיה מחוייבת להישמע ליועץ שלה? ועוד תהיה...
-
-
sagi.savariego נבלות..... אתה צריך לנסוע 3 קמ כדי לזרוק ערימת קרטונים... וחצי עיר כדי למחזר כרטיס זיכרון.... מדינת...
-
Ely Roz ועדת הצטללות הוקמה לפני 4 שנים. לפני שנתיים נשלחו מכתבי אזהרה חמורים בנושא של פגיעה בביטחון המדינה...
-
goldstars אורן כספי, סחתיין על האופטימיות. הייתי שמח לדעת מהיכן אתה שואב אותה. כמתמטיקאי אתה בוודאי אמור להיות...
-
Oren Caspi דכדוך ופסימיות מביאים קליקים הכתבות האלה הן שטחיות פופוליסטיות ורחוקות מהמציאות אם הנדל-טרופר יקחו מנדט וחצי, יש תוצאה אחת...
-
Oren Caspi כל החוקים כאלה יעופו לאלף עזאזל אחרי הבחירות הם לעולם לא ייושמו הבמה שרוטמן הפאשיסט המגלומן הדביל מקבל בתקשורת...
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנוהגיע הזמן לומר את דעתך
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
- לכל תגובה ופוסט עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
- עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
- אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
- אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
- קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
- בונוס: הצטרפות לקבוצה הסגורה של זמן ישראל בפייסבוק המספקת הצצה מאחורי הקלעים של המערכת (למתחברים באמצעות פייסבוק בלבד)
עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה
תמכו בנועיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.
ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.
תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.

























































































































תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו