גם ביום כיפור וגם בשבעה באוקטובר אכזבה אותנו קשות ההנהגה שבחרנו, וכמו שאירועי מלחמת יום כיפור רודפים אותנו גם חמישים שנה אחרי, כנראה שגם אירועי השבעה באוקטובר ירדפו אותנו שנים רבות. אבל כשאני רואה היום את דור הטיקטוק והאינסטגרם נלחם בעוז נפש, אני מאמין שיש תקווה לזריחה. בתקווה שנדע לבחור הנהגה ראויה לקורבן שמקריב הדור הלוחם ולכולנו, האנשים הפשוטים שמתגייסים מתנדבים ותורמים.
לכול מי שחוזר משדה הקרב צפויה תקופה של הסתגלות. התחלתי לכתוב שירה כשנתיים אחרי מלחמת יום הכיפורים. לכל לוחם שחווה מלחמה יש סוג של שריטה והמנעד רחב. בשבילי השירה היא רפואה לנפש פצועה. בימים אלו חוזרת תחושת הסכנה.
אריה טרינקר הוא סגן אלוף במיל', הוציא בימים אלו לאור ספר שירה שלישי - שירה על טראומה וסיוט מלחמה וגם חזרה לשגרה לטבע ולחיים, כולל תמונות שלו ממלחמת יום הכיפורים.





































































































































תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנוסתם כותב לך
אני בן 75 התגיסתי לצנחנים מאי 1966
אני רק סגן שירתתי במילחמת ששת הימים ובכרמה
בהתשה במילחמת יום כיפור ובמילחמת לבנון
אני חי בקנדה מ1972
כמו שכולם חושבים אין דרך אחרת
עם ישראל חי
דדו בן ברית