מכורים לפלסטיק
חלק מבתי האוכל התמכרו להרגל הטייק-אוויי של הקורונה וממשיכים להגיש מזון ושתייה בכלים חד-פעמיים בלבד, כל השבוע או רק בסופ"ש ● בעלי המסעדות מתלוננים על קושי לגייס שוטפי כלים, על כך שלקוחות לא רוצים להביא את הכוסות מהבית ושההצעה לכוסות עם פיקדון לא תעבוד ● ארגון סביבתי: "צריך לתת ערך לפסולת, אין לנו פריבילגיה להשתמש ולזרוק"
חלק מבתי האוכל התמכרו להרגל הטייק-אוויי של הקורונה וממשיכים להגיש מזון ושתייה בכלים חד-פעמיים בלבד, כל השבוע או רק בסופ"ש ● בעלי המסעדות מתלוננים על קושי לגייס שוטפי כלים, על כך שלקוחות לא רוצים להביא את הכוסות מהבית ושההצעה לכוסות עם פיקדון לא תעבוד ● ארגון סביבתי: "צריך לתת ערך לפסולת, אין לנו פריבילגיה להשתמש ולזרוק"
עוד 1,827 מילים
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם