ש"ס פרסמה את מה שהוגדר כסרטון הראשון של המפלגה במערכת הבחירות הנוכחית.
בסרטון נראה צעיר המגלם חייל בצה"ל, שמשפחתו הדתית ממתינה לו בערב שבת.
בניגוד למדיניות המפלגה נגד גיוס חרדים לצה"ל, הסרטון מביע תמיכה בשירות בצבא.
בסיום הסרטון נכתב שלפי נתונים רשמיים יותר משלושים אלף חיילים ואנשי קבע הצביעו לש"ס בבחירות האחרונות.
אלא שזהו שקר. אין נתון רשמי שלפיו יותר משלושים אלף חיילים ואנשי קבע בחרו בש"ס.
המפלגה אמנם קיבלה כ־31 אלף קולות במעטפות הכפולות, אבל אלה לא כוללות רק את קולות החיילים, אלא גם קולות של אסירים, מאושפזים וצוותי רפואה בבתי חולים, מוגבלים בניידות, נשים השוהות במעון לנשים מוכות, דיפלומטים, עובדי ועדת הבחירות, שוטרים וגורמים נוספים, ולא ניתן לדעת כמה מהם הם חיילים ואנשי קבע.
تغطية صحفية | إصابة فلسطيني إثر هجوم مستوطنين على مركبته وانقلابها بين بلدتي المغير وأبو فلاح شرقي رام الله.. pic.twitter.com/a26V4nvbjc
— بوابة اللاجئين الفلسطينيين (@refugeesps) August 22, 2026
נער פלסטיני בן 15 נפצע לאחר שהותקף בידי מתנחלים סמוך לטמון, מדרום־מזרח לטובאס שבצפון הגדה, כך דיווחה סוכנות הידיעות ואפא.
לפי הסהר האדום הפלסטיני, הנער נפצע באורח בינוני.
כלי תקשורת פלסטיניים דיווחו גם שמכונית פלסטינית התנגשה והתהפכה בעקבות יידוי אבנים של מתנחלים בכביש שבין ח'ירבת אבו פלאח לאל־מוע'ייר, באזור רמאללה. זו הפעם השנייה בתוך שלושה ימים שרכב פלסטיני מתהפך לאחר שהותקף בידי מיידי אבנים.
לא דווח על נפגעים בתקרית היום.
צה"ל מסר ש"התקבל דיווח על אזרחים ישראלים שיידו אבנים לעבר כלי רכב פלסטיניים סמוך לאל־מוע'ייר. כתוצאה מכך, רכב פלסטיני איבד שליטה. כוחות צה"ל ומג"ב הוזעקו למקום ופיזרו את המעורבים. הכוחות גם נשארו באזור. במקום הוכרז שטח צבאי סגור כדי למנוע את חזרתם של פורעים".
אתמול דווח שחמישה פלסטינים נפצעו בתקיפת מתנחלים באותו כביש. בתיעוד שהופץ אז נראו גם מתנחלים ופלסטינים מיידים אבנים אלה לעבר אלה, וייתכן שהרכב סטה מהכביש במהלך העימותים שנראו בתיעוד.
צה"ל מסר אז כי "כוחות הוזעקו בעקבות דיווח על חיכוך בין ישראלים לפלסטינים", והוסיף כי אזרח ישראלי שנפצע קיבל טיפול במקום וכי כמה פלסטינים פונו לקבלת טיפול רפואי.

הוועידה הכללית של רע"ם, שהתכנסה היום בטייבה, הסמיכה את הוועד הפועל של המפלגה לשבץ מועמדים ברשימת רע"ם לכנסת, כך הודיעה הערב המפלגה.
המפלגה קבעה שמנסור עבאס יישאר בראש הרשימה, וליד טאהא – במקום השני וואליד אלהואשלה – במקום השלישי, לאחר שאיש לא התמודד מולם.
במקום הרביעי, השמור לנשים, גברה אימאן ח'טיב־יאסין על שימאא הינדאווי. שני המועמדים שהתחרו נגד יאסר חוג'יראת על המקום החמישי הסירו את מועמדויותיהם לפני ההצבעה.
הוועידה, שבה השתתפו 1,050 חברים והייתה הגדולה בתולדות המפלגה, הסמיכה את הוועד הפועל של רע"ם לקבוע את זהות יתר חברי הרשימה, מהמקום השישי ואילך.
רע"ם מסרה שבראש סדר העדיפויות שלה המאבק באלימות ובפשיעה, עצירת המדיניות של ההריסות, האפליה והגזענות, הכרה ביישובים הערביים בנגב, חיזוק הרשויות המקומיות הערביות, קידום תוכניות פיתוח, כלכלה ודיור, והפיכת הכוח האלקטורלי של הציבור הערבי לכוח פוליטי משפיע.

ראש שירות הביטחון הכללי דוד זיני החליט שהארגון לא יאבטח את יושב ראש ישר! גדי איזנקוט, כך דיווח הערב ירון אברהם בחדשות 12.
עוד דווח שאנשיו של זיני העבירו מסר, שלפיו, השירות יספק איש קשר ואולי יסייע נקודתית במודיעין.
"האווירה ברחוב הישראלי, כמו גם ברשתות החברתיות, הולכת ומתלהטת ואיומים צפים ומתרבים. ככל שהבנתנו משגת, אין באבטחה הפרטית שהוצבה על רב אלוף במילואים איזנקוט די, והאיום הפיזי עליו הולך וגובר מדי יום", כתב ראש מטה השטח של ישר! רון ברקאי במכתב ששוגר, בין היתר, לזיני ולמפכ"ל דני לוי.
"אתם נושאים באחריות להצבת אבטחה צמודה על איזנקוט לאלתר. הפנייה אליכם נעשית מבלי להפחית את חובתה של ממשלת ישראל, ועדת השרים לענייני השב"כ, והוועדה המייעצת לענייני אבטחה והעומד בראשה, שלא עומדים באחריותם האישית מטעמים פוליטיים וזרים ואשר נמנעים מלמלא את תפקידם", הוסיף.
על רקע התקיפות של ישראל ברצועת עזה, חמאס הפעיל בימים האחרונים לחץ כבד על המדינות המתווכות כדי שאלה יכריזו שישראל הפרה את הסכם הפסקת האש, כך דיווח הערב ניצן שפירא בחדשות 12.
לפי הפרסום, חמאס מבקש להשיג בכך לגיטימציה לעצור את המהלך לפירוקו מנשק ולהחרפת הפעולות נגד צה"ל.













































































































































תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו