איראן וישראל האשימו היום זו את זו בפגיעה בפעילות המסחרית בנתיבי הים שבסביבת המפרץ וים סוף, במהלך ישיבה של סוכנות הימאות של האו"ם, על רקע הסלמת העימות הצבאי ביניהן.
המשלחת האיראנית אמרה בוועדת הביטחון של ארגון הימאות הבינלאומי (IMO) כי ישראל הרחיבה בימים האחרונים את "התקיפות הבלתי חוקיות" שלה כך שהן כוללות גם תשתיות פטרוכימיה וגז בעסלויה – לאורך חוף המפרץ של איראן.
"פעולות אלו מסכנות באופן ישיר את הביטחון הימי הבינלאומי ואת שרשרת אספקת האנרגיה העולמית", נאמר בהצהרת איראן לנציגי IMO, שהועברה בשידור חי.
"אם הקהילה הבינלאומית לא תנקוט צעדים דחופים ומעשיים לעצירת התוקפנות הבלתי חוקית הזו – הסיכון להסלמה בים יהפוך למיידי".
איראן כבר איימה בעבר לסגור את מצר הורמוז כתגובה ללחצים מערביים. כל סגירה של המצר עלולה לפגוע במסחר ולזעזע את מחירי הנפט העולמיים.
לדברי מקורות בענף הספנות, סוכנויות ימאות ממליצות כעת לספינות מסחריות להימנע משיט במים הטריטוריאליים של איראן בסביבת מצר הורמוז.
שר הכלכלה האיראני לשעבר, אחסאן חאנדוזי, אמר לאחרונה כי מכליות נפט וגז נוזלי צריכות לעבור דרך מצר הורמוז רק באישור איראני.
משלחת ישראל ל־IMO טענה בפני הנציגים כי העיקרון הבסיסי של הארגון – שמירה על ביטחון נתיבי השיט העולמיים – מאוים "בצורה גלויה ואגרסיבית" בידי איראן, בין השאר בשל תמיכתה במיליציה החות'ית בתימן, שתקיפותיה שיבשו קשות את השיט דרך תעלת סואץ וים סוף בשנים האחרונות.
"איראן הפכה את כל האזור שלנו – ואת ים סוף בפרט – לאזור מלחמה", נאמר בהצהרת ישראל. "באמצעות תמיכתה הפוליטית, הכספית והצבאית במורדים החות'ים, אפשרה איראן מערכה של טרור ימי נגד כלי שיט אזרחיים".
"היא מנסה להשתמש בנתיבי השיט העמוסים ביותר בעולם כנשק, להחזיק את הספנות הבינלאומית כבת ערובה, ולכפות את רצונה באמצעות אלימות".
ה־IMO, שמושבו בלונדון, אחראי להסדרת הבטיחות והביטחון בספנות הבינלאומית ולמניעת זיהום ימי, וחברות בו 176 מדינות.
לפי דובר מטעם הארגון, ועדת בטיחות הספנות רשמה לפניה את ההצהרות של ישראל ואיראן.
הארגון סופג לאחרונה ביקורת גוברת בטענה שהוא עובר פוליטיזציה.
בשנת 2023 טענה רוסיה כי ה־IMO סוטה מתפקידו הטכני עקב "לחצים חיצוניים", וכי הדבר פוגע ביחס ההוגן לכלל המדינות החברות.
הצעה של איראן לארח אירוע ימי בשנת 2023 נדחתה, לאחר שיוזמה אמריקאית לבטל את המועמדות האיראנית התקבלה בהצבעה.
דמיינו את התרחיש הבא: יזם ישראלי בעל קשרים בינלאומיים מפתח בתל אביב מערכת בינה מלאכותית מתקדמת, ואז, ברגע שהטכנולוגיה מגיעה לבשלות, הוא מעביר אותה לקטאר.
"הטכנולוגיה הזו שלנו", יכולה המדינה להכריז, ולעצור את היציאה של היזם ולבטל את העסקה. השאלה היא, האם יש לישראל עמדת מדיניות מבוססת דיון ציבורי מעמיק מספיק כדי לעשות זאת.
ד"ר מעוז רוזנטל הוא ראש החוג לממשל, תקשורת ודיפלומטיה במרכז האקדמי הרב תחומי ירושלים. ועמית מחקר בקבוצת המחקר תמרור-פוליטוגרפיה.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנותגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו
ארבעה חודשים לבחירות, הרוב המכריע כבר יודע למי יצביע
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנובדצמבר 1928 הגיע סבא שלי, ראובן בצלאל זצ"ל, יחד עם הוריו, לירושלים. היה זה בסופו של מסע תלאות שנמשך קרוב לחודשיים. המסע החל בעיר הראת שבאפגניסטן ועבר דרך ערי איראן, עיראק וסוריה. על המסע עצמו אפשר לקרוא בפוסט "מאפגניסטן לירושלים דרך איראן, סיפורו של מסע משפחתי".
כל מסע נמדד גם ברגע שבו מגיעים ליעד.
דפנה צרויה היא אזרחית ותיקה, תל אביבית. פעילה ויזמית חברתית. נציגת תל אביב במועצת האזרחים הוותיקים הארצית, שהוקמה על ידי הגוינט וקרן דליה ואלי הורביץ. בעלת הפודקאסט "בטל בשישים", שבו יחד עם שני שותפים מדברים על הגיל השלישי מזווית ייחודית ועם הומור.













































































































תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו