JavaScript is required for our website accessibility to work properly. תמר קפלן תורג'מן | זמן ישראל
אישיות
תמר קפלן תורג'מן
אישיות
תמר קפלן תורג'מן

ישראל הורידה כפפות מול דרום אפריקה, אבל הקרב נראה אבוד

יום הדיונים השני בבית הדין הבינלאומי לצדק היה קצר מהמתוכנן: ישראל שלחה בסבב הנוכחי רק שני נציגים, ואלו הסתפקו בשעה וחצי להשמעת עמדת ישראל ● אף שהטיעונים היו משכנעים, ולמרות שלראשונה ישראל תקפה את קשרי דרום אפריקה וחמאס - לא ניתן היה להשתחרר מהתחושה שישראל מצויה כיום בלב שטח עוין לא רק ברצועת עזה, אלא גם בארמון השלום בהאג ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 1,316 מילים ו-9 תגובות
כל הזמן // יום שני, 20 באפריל 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
הפסקת אש באיראן ובלבנון

מקור איראני בכיר: נותרו פערים מול ארה״ב לגבי הגרעין, תוכנית הטילים אינה נתונה למו״מ

ישראל חושפת מנגנון טרור איראני שפעל לפגיעה בבכירים ויעדים אסטרטגיים ● צבא ארה״ב השתלט על ספינה - איראן מאיימת להגיב; פיקוד המרכז האמריקאי פרסם תיעוד של נחתים גולשים ממסוק אל ספינה אזרחית; על פי ההודעה, כלי השיט הוזהר לפני כן במשך כשש שעות ● אזרחים ישראלי חשודים שפעלו עבור המודיעין האיראני, אחד מהם אף תכנן לצאת לאימונים באחת ממדינות ערב

רויטרס
רויטרס, 10:57 עריכה

פערים בסוגיית תוכנית הגרעין של איראן עדיין נותרו בעינם, כך אמר היום מקור איראני בכיר לרויטרס, בשעה שאיראן וארצות הברית מנסות להגיע להסדר ארוך טווח עם סיומה המתקרב של הפסקת האש בת השבועיים.

לדברי המקור, "יכולות ההגנה" של טהרן, ובהן תוכנית הטילים, אינן פתוחות למשא ומתן מול ארצות הברית.

עוד אמר כי "המשך המצור האמריקאי על מצר הורמוז פוגע בשיחות השלום".

מוקדם יותר אמר ", אמר דובר משרד החוץ איראני, אסמאעיל בקאעי, כי – "נכון לעכשיו, בזמן שאני עומד לרשותכם, אין לנו תוכניות לסבב המשא ומתן הבא, ולא התקבלה החלטה בנושא".

תרשים של מנגנון הפיגועים של משמרות המהפכה שפרסם המוסד ב-20 באפריל 2026
תרשים של מנגנון הפיגועים של משמרות המהפכה שפרסם המוסד ב-20 באפריל 2026

המוסד למודיעין ולתפקידים מיוחדים, צה"ל ושירות הביטחון הכללי חושפים לראשונה מנגנון טרור חשאי של משמרות המהפכה האיראניים, שנועד לפגוע בבכירים ישראליים ובתשתיות אסטרטגיות בישראל ובעולם.

לפי ההודעה, החשיפה התאפשרה על רקע רצף סיכולים שביצע חיל האוויר במהלך המערכה "שאגת הארי", שבמסגרתם חוסלו בכירים ופעילים מרכזיים במנגנון. זאת לצד פעילות אינטנסיבית של המוסד ושותפיו בגופי הביטחון והאכיפה בעולם, שכללה מעצרים וחקירות של חוליות טרור שפעלו מטעם המנגנון במדינות שונות.

בין היתר סוכלה באזרביג'אן תשתית טרור שקידמה פיגועים נגד צינור הנפט BTC העובר דרך גיאורגיה וטורקיה, וכן נגד יעדים יהודיים ובהם שגרירות ישראל, בית הכנסת בבאקו ומנהיגי הקהילה היהודית

בין היתר סוכלה באזרביג'אן תשתית טרור שקידמה פיגועים נגד צינור הנפט BTC העובר דרך גיאורגיה וטורקיה, וכן נגד יעדים יהודיים ובהם שגרירות ישראל, בית הכנסת בבאקו ומנהיגי הקהילה היהודית.

לפי ההודעה, חברי החוליה נעצרו כשברשותם רחפני נפץ ומטעני רסס, לאחר שאספו מידע על היעדים באמצעות מעקב וצילום, בהכוונה ישירה מאיראן.

עוד נמסר כי החקירה המודיעינית הובילה לחשיפת שרשרת הפיקוד של המנגנון. בראשו עמד רחמאן מקדם, ששימש גם כראש אגף 4000 בארגון המודיעין של משמרות המהפכה, והיה אחראי על קידום פיגועים מחוץ לאיראן והברחת אמצעי לחימה. מקדם נהרג בתחילת המערכה, ובהמשך חוסל גם ראש ארגון המודיעין של משמרות המהפכה, מג'יד ח'אדמי.

 חברי החוליה נעצרו כשברשותם רחפני נפץ ומטעני רסס, לאחר שאספו מידע על היעדים באמצעות מעקב וצילום, בהכוונת איראן

לפי ההודעה, תחת מקדם פעל מחסן סורי, אופרטור מרכזי במנגנון, שנהרג אף הוא בתקיפת חיל האוויר בהכוונה מודיעינית של המוסד ושב"כ, לאחר שאותר במקום מסתור יחד עם גורמים נוספים.

עוד צוין כי בזירות אירופה, המזרח התיכון ואזרביג'אן פעלו קצינים נוספים ממשמרות המהפכה, בהם מהדי יכה-דהקאן, המכונה "הדוקטור", שהוביל את פעילות הטרור באזרביג'אן. לפי ההודעה, דהקאן היה מעורב גם בהברחת רחפני נפץ לתורכיה ומשם לקפריסין, ובאיסוף מידע על בסיס חיל האוויר האמריקאי אינג'רליק.

אי סדרים בעמותה של פעיל הימין מרדכי דוד. עמותת "אחוות אחים לצדק – ביחד ננצח", שהקים דוד יחד עם פעילים מבני ברק ביוני 2025, אספה במהלך 2025 תרומות בסך 1,061,670 שקל. אולם בדוח המילולי שהגישה לאחרונה לרשם העמותות נרשם כי לא אספה תרומות כלל. במקום זאת צוין כי מקור הכספים, המהווים את סך המחזור השנתי של העמותה, הוא "ממקור אחר".

בשורת ההסבר בדוח המילולי ל"מקור אחר" נכתב כי מדובר ב"מימון, השכרה, פרסום וכיו"ב". לעומת זאת, בדוח הכספי שהוגש נכתב כי אכן נאספו תרומות, ודוד אף מאשר בתגובתו כי נאספו תרומות, "רובן קטנות".

רוב הכספים משנת 2025 נותרו בחשבון – קרוב ל־800 אלף שקל – והעמותה הוציאה מעט יותר מרבע מיליון שקל על פעילותה (268 אלף שקל), שעיקרה נסוב סביב חסימות והטרדת אישי ציבור, בהם יאיר גולן, לוסי אהריש, אהרן ברק, שקמה ברסלר, נאווה רוזוליו ואחרים. למרות זאת, הודיעה העמותה לאחרונה על מסע גיוס תרומות מהציבור, ולפי דוד אין הגבלת סכום יעד או מטרה.

עמותת "אחוות אחים לצדק – ביחד ננצח", שהקים דוד יחד עם פעילים מבני ברק ביוני 2025, אספה ב־2025 תרומות בסך 1,061,670 שקל. אולם בדוח המילולי שהגישה לאחרונה לרשם העמותות נרשם כי לא אספה תרומות

גם סביב מטרות ויעדי העמותה, כפי שדווחו לרשם העמותות, עולות תמיהות. לרשם דווחו היעדים הבאים לשנת 2026: "להצליח לבלום את התופעה של החסימות כבישים ופגיעה בציבור מהפגנות השמאל הרדיקלי" (כך במקור). מדובר ביעד תמוה לעמותה המחזיקה במחזור גדול יחסית וממשיכה לגייס תרומות.

הפעילות של דוד – שחלקה נושא אופי הגובל באלימות ומהווה הטרדה – אינה עומדת בקנה אחד עם המטרות הרשמיות של העמותה כפי שנרשמו בעת הקמתה, שעיקרן "הסברה": "הסברה למען תמיכה בצבא, חיזוק חיילינו ואיחוד העם. הסברה בקרב הצדדים, שהפגנות מפלגות את העם ומחלישה את מדינת ישראל ואת אחדותה".

דוד הוא מקבל השכר היחיד בעמותה – כ־33 אלף שקל בשנה בלבד. העיתונאי בר שם־אור מ"הצינור" ב"רשת 13" פרסם ברשת X (טוויטר) כי בעבר דוד הצהיר בפניו שהוא משלם לפעיליו בשטח. אולם דוד טוען בתגובתו לזמן ישראל כי תמיד העסיק את הפמליה המלווה אותו לחסימות בהתנדבות, "להוציא מקרים בודדים".

"מדהים אותי האובססיה והשיגעון שלכם כשאתם רואים מישהו מהימין פותח עמותה", אמר דוד לזמן ישראל.

"פעילים בשטח כולם מגיעים בהתנדבות. חוץ מכמה פעמים בודדות שקיבלו החזר הוצאות, באופן חריג, אז לא להוציא דברים מהקשרם. 99% מהפעמים הם מגיעים בהתנדבות"

"התרומות הן תרומות קטנות מכל הפעמים שהסתכלתי. אין איזו תרומה גדולה אני מאמין. כמעט כל התרומות הן אנשים שתרמו 200–300 שקל הרבה אנשים. ולפעילים בשטח כולם מגיעים בהתנדבות כמו שאמרתי תמיד. חוץ מכמה פעמים בודדות שקיבלו החזר הוצאות, באופן חריג, אז לא להוציא דברים מהקשרם. 99% מהפעמים שהפעילים מגיעים הם מגיעים בהתנדבות".

פעיל הימין מרדכי דוד חוסם את רכבו של נשיא בית המשפט העליון בדימוס אהרן ברק. 28 בינואר 2026 (צילום: אבשלום ששוני/פלאש90)
פעיל הימין מרדכי דוד חוסם את רכבו של נשיא בית המשפט העליון בדימוס אהרן ברק. 28 בינואר 2026 (צילום: אבשלום ששוני/פלאש90)

דוד נמנע מלהתייחס לסתירות בין הדוחות. לגבי הסכומים הגדולים שנצברו בחשבון אמר: "אין קשר. גם לעמותת 'אחים לנשק' אין עודף? הם יפסיקו להתרים? עכשיו יש עודף, יכול להיות שבימים אחרים יהיה חלש. לכן תמיד מתרימים. למרות שבחודשים האחרונים פחות התרמנו, אבל ממשיכים לאסוף תרומות לפעילות. עכשיו אנחנו מתחילים עם פעילות של דוכני תפילין".

שירות הביטחון הכללי וימ"ר מרכז במשטרת ישראל הודיעו כי עצרו במהלך חודש מרץ שני אזרחים ישראלים, תושבי נס ציונה ובית עובד, בחשד שפעלו עבור גורמי מודיעין איראניים, כאשר אחד מהם אף התכוון לצאת לאימונים באחת ממדינות ערב.

לפי ההודעה, שגיא חייק, כבן 19 מנס ציונה, נעצר בחשד שקיים קשר עם סוכן זר איראני וביצע משימות בהכוונתו. מהחקירה עלה כי במשך מספר חודשים עמד חייק בקשר עם הסוכן בתווך רשתי, מסר לו פרטים מזהים אישיים וכן מידע על בני משפחתו. עוד עלה כי הסכים לצאת לאימונים בחו"ל ואף התבקש לגייס אנשים נוספים לביצוע משימות עבור הגורמים האיראניים.

במהלך הקשר, כך נמסר, קיבלו בני משפחתו של חייק פניות מאיימות ישירות מהסוכן האיראני, אך חרף זאת המשיך לעמוד עמו בקשר.

עוד עלה מהחקירה כי חייק הסתייע בצעיר נוסף, אסף שטרית, כבן 21 מבית עובד, לצורך ביצוע משימה עבור הסוכן הזר, וגם הוא נעצר לחקירת שב"כ.

נמסר כי היום צפוי להיות מוגש כתב אישום חמור נגד השניים לבית המשפט המחוזי בלוד.

צה"ל הודיע כי תקף במהלך הלילה משגר רקטות של חזבאללה שהיה טעון ומוכן לשיגור, מצפון ל"קו ההגנה הקדמי" בדרום לבנון.

לפי הצבא, המשגר באזור קלאוויה "היווה איום מיידי על כוחות צה"ל ועל אזרחי ישראל".

האירוע התרחש במהלך הפסקת האש בלבנון. בצה"ל אמרו כי גם בזמן הפסקת האש ימשיכו "לנקוט את הצעדים הנדרשים להגנה עצמית מפני איומים, תוך שמירה על ביטחון אזרחי ישראל והכוחות הפרוסים בשטח".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לכל העדכונים עוד 12 עדכונים
אמיר בן-דוד

שופטי העליון עולים להתקפה נגד הקיפאון המניפולטיבי של לוין

המכתב החריג של בכירי העליון לשר המשפטים מסמן נכונות לפעול למינוי שופטים לכלל הערכאות גם ללא שיתוף פעולה מצדו, לנוכח המחסור החמור במערכת ● פרסום רשימות המועמדים והדיון בבג"ץ יכריעו אם חברי הוועדה יוכלו לממש זאת חרף התנגדותו ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 925 מילים

דיון בעתירה להדחת בן גביר בצל אבטחה מוגברת

העתירה להורות לראש הממשלה בנימין נתניהו להדיח את השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר הוגשה בספטמבר 2024. העותרות והעותרים: אלופים במיל. נשות אקדמיה. היסטוריונים צבאיים. אנשי חינוך. המוביל הוא ד"ר גדעון אביטל-אפשטיין: היסטוריון צבאי, סופר, עורך דין ומחנך. לצדנו הוגשו 3 עתירות נוספות.

איש מהעותרים לא אוהב את הרעיון של מתן צו שמורה לראש הממשלה להדיח שר. אבל כאן מדובר בשר שמחריב בשיטתיות את בסיס המבנה המשטרי הדמוקרטי (עד כמה שנותר מבנה כזה) ומחסל כל אפשרות להגנה על ליבת זכויות האדם.

עו"ד דניאל חקלאי הוא בעל משרד עריכת דין שמתמחה בייצוג בתחומי המשפט הפלילי, עבירות הצווארון הלבן, ועדות החקירה, הדין המשמעתי ולשון הרע. יליד שנת 73', נשוי ואב לשני בנים. פרסם מאמרים וכן סיפורים קצרים בכתבי עת דיגיטליים. אוהב מאד ספרות, קולנוע ומוזיקה. מוטרד מאד מהסכנות העצומות למשטר הדמוקרטי ולזכויות האדם והאזרח. מנסה לחשוב כיצד למקם את המשפט החוקתי ואת המשפט הפלילי בהקשרים סוציולוגיים, תרבותיים, פוליטיים, היסטוריים ופסיכולוגיים.

פוסטים המתפרסמים בבלוגים של זמן ישראל מייצגים את כותביהם בלבד. הדעות, העובדות וכל תוכן המוצג בפוסט זה הם באחריות הבלוגר/ית וזמן ישראל אינו נושא באחריות להם. במקרה של תלונה, אנא צרו קשר.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לפוסט המלא עוד 877 מילים

למקרה שפיספסת

ראש הממשלה מנסה להיפטר מכאב הראש של הפריימריז ודורש שריונים כדי לדחוק מועמדים שמביישים את התנועה ● במקביל, בנט שולט ביד רמה במפלגתו החדשה ומגייס בכירות לשעבר בשירות הציבורי מתוך הבנה ברורה – עדיף אנשי ביצוע פרגמטיים מאשר אידיאולוגים שיעשו לו תרגילי עריקה נוסח שיקלי וסילמן ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 807 מילים

סעודיה נכנסת מהדלת השיעית בלבנון

אולי הידיעה החשובה ביותר מאחורי הקלעים בהתפתחויות בלבנון היא נסיעתו של עלי חסן חליל, עוזרו של מנהיג תנועת אמל השיעית, לג'דה – לשיחות עם יורש העצר הסעודי מוחמד בן סלמאן.

בעקבות השיחות האלה יצאה הודעה סעודית שהודתה לנשיא לבנון ג'וזף עאון, לראש הממשלה נוואף סלאם ולמנהיג השיעי נביה ברי על תרומתם להשגת ההפוגה בין לבנון לישראל.

פנחס ענברי הוא חוקר בכיר של מזרח התיכון, עיתונאי, סופר, תסריטאי ומשורר. מחבר הערכים על הפלסטינים באנציקלופדיה העברית החדשה. שימש שנים רבות חוקר במרכז הירושלמי לענייני ציבור ומדינה. חיבר ספרי עיון על הבעיה הפלסטינית, וספר בלשנות על שורשי השפה העברית "סיפור שורש". הרומנים שחיבר יחד עם אשתו אביבה הם: "על גב סופה" - על אתגרי הקהילות הנוצריות בגליל המערבי בימי המנדט הבריטי מול האסלאם הרדיקלי ומעמד האישה, ו"שומר השאול" עוסק בשחיתות הישראלית.

פוסטים המתפרסמים בבלוגים של זמן ישראל מייצגים את כותביהם בלבד. הדעות, העובדות וכל תוכן המוצג בפוסט זה הם באחריות הבלוגר/ית וזמן ישראל אינו נושא באחריות להם. במקרה של תלונה, אנא צרו קשר.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לפוסט המלא עוד 892 מילים

תגובות אחרונות

הפצצה המתקתקת של המשק הישראלי

השקל מוביל את מגמת התחזקות המטבעות העולמית, ומותיר את היצואנים להיאבק על הישרדותם מול העלויות שהמטבע החזק משית עליהם ● ללא התערבות ממשלתית מהירה, כושר התחרות של המשק הישראלי עלול להימצא בסכנה ממשית ומיידית ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 685 מילים
זירת הבלוגים
הזמן שלך לומר את דעתך
הצטרפות

הסוס הטרויאני של חב"ד

תחקיר תושבי השכונות הדרומיות ברחובות גילו כי לביה"ס היסודי של ילדיהם הוכנס בית כנסת גדול במבנה יביל, ללא אישורים, הקצאה או ביטוח לשימושה של עמותת חב"ד ● כשביקשו הסברים, קיבלו תשובות סותרות ● במקביל, מתברר כי העמותה מתגאה בהקצאה מעל מעון לפעוטות שמעולם לא אושרה, בעוד העירייה עוסקת בהסדרים עקומים המנוגדים לכאורה להוראות החוק ● עיריית רחובות: "המבנה ישמש גם את הקהילה וגם את ביה"ס"

לכתבה המלאה עוד 3,149 מילים

כך מממנים בנט ואיזנקוט את הקמפיינים שלהם

המפלגות החדשות נאלצות להסתדר ללא מימון מפלגות ציבורי ● במקום זאת, הן נשענות על הלוואות בנקאיות וערבויות של מיליוני שקלים מבכירי המשק וההייטק הישראלי ● בין תומכיו של בנט: יזם ומומחה הבינה מלאכותית יואב שוהם ● בין תומכיו של איזנקוט: אחד ממייסדי "צ'ק פוינט" מריוס נכט ● צלילה למספרים

לכתבה המלאה עוד 741 מילים

צה"ל במסר לדרג המדיני: אנחנו את שלנו בלבנון עשינו

בזמן שבירושלים ובוושינגטון מתאמים עמדות מול איראן, העצירה הפתאומית בלבנון חשפה פער מדאיג בין מקבלי ההחלטות לכוחות בשטח ● צה"ל מבהיר כי המהלך הצבאי מיצה את עצמו, ומאותת לפוליטיקאים שחובת ההוכחה במו"מ מוטלת כעת עליהם ● פרשנות

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לכתבה המלאה עוד 636 מילים
הזמן הירוק
הזמן הירוק
סיכום השבוע בסביבה

סילמן מבשר רעות

עידית סילמן הובילה השבוע את המשרד להגנת הסביבה לשעתו האפלה ביותר ● ההגנה על אסדות הגז עלתה למדינה מיליארדים וההשבתה שלהן במלחמה מאות מיליונים, כדאי לקחת את זה בחשבון כשמחליטים באיזו אנרגיה להתמקד ● בבקעת בית שאן הופכים תמרים סוג ב' למשקאות אלכוהוליים מובחרים ● וגם: האם הבירה תפתור את בעיית גזי החממה?

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
2

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לכתבה המלאה עוד 1,402 מילים ו-2 תגובות

השיחות בין לבנון לישראל מסמלות את סוף עידן ההכחשה

השיחות הישירות בוושינגטון משקפות הכרה בכך שדיפלומטיה עדיפה על מלחמה ● במצרים מצאו שדה גז ענקי וירדן מתכננת לרכוש מים מסוריה. ואיפה ישראל? ● אחת מתוצאות המלחמה: הידוק הפיקוח על התקשורת במפרציות ● והשבוע ב-2024: המתקפה האיראנית הראשונה על ישראל ● קסניה סבטלובה מסכמת שבוע במזרח התיכון

לכתבה המלאה עוד 1,083 מילים ו-1 תגובות
אוצר מילים
מושגי יסוד להבנת המציאות הישראלית
כַּהֲנָא חַי 298

בן גביר הוא כבר לא הילד מהסמל, לא הנער שמעריץ את רוצח ההמונים ד"ר גולדשטיין, ולא הפרובוקטור שיעשה הכול כדי לזכות באייטם בטלוויזיה. תנועת "כך" היא כבר מזמן לא העשבים השוטים בשולי הגן הציוני. היא הפנים של ישראל בעולם

לכתבה המלאה עוד 1,394 מילים

השמרנים מסתפקים בהצהרות, הליברלים דורש צעדים אופרטיביים

הרחק מהדיונים התקשורתיים בעניין השר בן גביר, בית המשפט העליון מנהל מאבקים שקטים על גבולות ההתערבות השיפוטית ● פסקי דין שניתנו השבוע מציגים מחלוקות עקרוניות בין מי שמבקשים למחוק עתירות בנימוק של "כיבוד הרשויות", לבין מי שמסרבים להשאיר את המציאות ללא מענה משפטי ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 964 מילים ו-1 תגובות
סקר זמן ישראל
הסקר השבועי
YT
של יוסי טאטיקה

איחוד משולש של בנט, איזנקוט ולפיד יניב 38 מנדטים

השלושה יכולים להקים יחד את הסיעה הגדולה ביותר במשכן במערכת הבחירות הבאה, אך נתוני הסקר החדש של יוסי טאטיקה מוכיחים שהשלם גדול רק במעט מסך חלקיו ● בנוסף, תמונת הגושים נותרת קפואה עם או בלי האיחוד

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לכתבה המלאה עוד 225 מילים

פרמיית הממ"ד מזנקת

המלחמה עם איראן הקפיצה מחדש את הביקוש למיגון והבליטה את הפערים בין האזורים השונים בארץ והדירות: בתל אביב הפערים במחירים הגיעו לעשרות אחוזים, בבאר שבע המשקיעים נשארים עם הישנות, ובצפון הביקוש לממ"ד הפך לתנאי סף ● "אנחנו לא מצליחים לחזור לשגרה"

לכתבה המלאה עוד 1,323 מילים

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

שבע שנים אחרי השקתו, זמן ישראל יוצא לדרך חדשה ● מכתב לקוראים מעורכת האתר

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
2

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
אני מאוד מעריך את העבודה שלכם ובהחלט מוכן לשלם ולתמוך בעיתונות איכותית, אבל הייתי שמח לראות מודל קצת שונה. במקום לבקש רק תמיכה, אני מציע שתייצרו "מסלול מנויים" רשמי. אני אשמח לשלם מחיר ... המשך קריאה

אני מאוד מעריך את העבודה שלכם ובהחלט מוכן לשלם ולתמוך בעיתונות איכותית, אבל הייתי שמח לראות מודל קצת שונה. במקום לבקש רק תמיכה, אני מציע שתייצרו "מסלול מנויים" רשמי. אני אשמח לשלם מחיר מנוי חודשי, אבל בתמורה הייתי מצפה לראות מסלול שמעניק ערך מוסף – הטבות ייחודיות, אקסטרה תוכן, או כל פריבילגיה אחרת שתהפוך את ההשקעה למשתלמת ותיתן תמורה אמיתית לאנשים שבוחרים לשלם. מודל כזה של win-win ייתן להרבה יותר קוראים מוטיבציה להצטרף ולתמוך בכם לאורך זמן.

מחפש אפשרות לתרומה חד פעמית כן, ברור שהייתם מעדיפים הוראת קבע (תחסכי לי את ההסבר) אבל לא לכולנו זה מתאים (חוסך לך את ההסבר) בנוסף הייתי רוצה לדעת את המעמד בהקשר לסעיף 46 (תרומה מוכרת) ... המשך קריאה

מחפש אפשרות לתרומה חד פעמית
כן, ברור שהייתם מעדיפים הוראת קבע (תחסכי לי את ההסבר)
אבל לא לכולנו זה מתאים (חוסך לך את ההסבר)

בנוסף הייתי רוצה לדעת את המעמד בהקשר לסעיף 46 (תרומה מוכרת)

עמותות מוכרות *תמיד* מאפשרות תרומה חד פעמית

לכתבה המלאה עוד 197 מילים ו-2 תגובות
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק להתחברות מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.