JavaScript is required for our website accessibility to work properly. הזמן של Kobi Leket | זמן ישראל
Kobi Leket
הזמן של
Kobi Leket
הזמן של
Kobi Leket
כתוב נפלא. וגם כל כך נכון. האם ההזדהות שלי עםהדברים מעידה על גילי המופלג? מן הסתם. כי הלא קראתי את הפוסט מתחילתו ועד סופו. ואפילו נהניתי. וגם נעצב לבי. כך או כך - תודה.
כל הזמן // יום ראשון, 27 בספטמבר 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו

חוסל מפקד בחמאס שהיה מעורב בהחזקת תשעה חטופים

גלנט אישר: הגיע מסר מחמאס לפני הטבח שבו נאמר שסנוואר "ירעיד את בתי הכלא" ● חוסל המחבל שחטף את נועה ארגמני ואבינתן אור ● דיווח: אוריך נתן לגורם אמירתי גישה בלתי מוצפנת לחשבון הוואטסאפ שלו ● כ"ץ הורה להטיל סגר כללי בגדה המערבית במהלך החג ● דיווח: רשתות הטלוויזיה יחדשו את סיקור טראמפ למרות החרם על CNN

רשת BBC דיווחה כי משטרת הלוחמה בטרור מובילה את חקירת האירוע שבמהלכו הוכרז מצב חירום בבסיס חיל האוויר פיירפורד שבמחוז גלוסטרשייר, המשמש את חיל האוויר האמריקאי. 

ממשטרת גלוסטרשייר נמסר כי כמה גברים נעצרו בחשד לעבירות על חוק חומרי הנפץ. במקביל, צוות סילוק פצצות של הצבא הגיע לזירה ופתח בבדיקה של מספר כלי רכב, ותושבי הכפר וולפורד הסמוך לבסיס פונו מבתיהם.

חברת הפרלמנט המקומית, רוז סבאג', מסרה כי האירוע כעת "מוכל", ואילו שר ההגנה וס סטרטינג ציין כי הרשויות "מטפלות במצב". המשטרה מסרה כי להערכתה האירוע נמצא כעת תחת שליטה.

ממשלת בריטניה הודיעה כי ראש הממשלה אנדי ברנהאם מקבל עדכונים שוטפים על האירוע, והוסיפה כי "לא יהיה זה ראוי להגיב מעבר לכך בעוד החקירות נמשכות".

חיל האוויר האמריקאי, שמחזיק בנוכחות משמעותית בבסיס הבריטי, מסר כי אנשיו במקום "נשארים דרוכים". דובר מטעם חיל האוויר האמריקאי סירב להתייחס לאמצעי אבטחה ספציפיים.

עם זאת, פרטים רבים עדיין לוטים בערפל. עד כה המשטרה אישרה רק כי נעצרו "כמה" חשודים, אך לא פרסמה את מספרם המדויק או את זהותם. כמו כן, הרשויות טרם מסרו מידע רשמי על השתלשלות האירועים שהובילה להכרזה על מצב החירום באזור.

רויטרס
רויטרס, 14:04 עריכה

משרד הבריאות בתימן, המנוהל על ידי החות'ים, מסר כי שבעה בני אדם נהרגו ו-40 נוספים נפצעו, בהם גם ילדים, בתקיפה על חנויות בשוק במחוז תעז.

שלושה מקורות צבאיים בממשלת תימן מסרו ל"רויטרס" כי חמושים חות'ים הקימו לאחרונה מחנה צבאי סמוך לשוק. 

ב"ניו יורק טיימס" דווח כי רשתות הטלוויזיה הגדולות צפויות לחדש היום את הסיקור המשותף של הנשיא טראמפ, אף שהבית הלבן מנע מ-CNN להשתתף במערך הסיקור המשותף (הפול התקשורתי) במהלך סוף השבוע. כך מסרו ארבעה גורמים המעורים בדיונים.

חמש רשתות – ABC, CBS, CNN, Fox News ו-NBC – משתפות פעולה כדי לספק תיעוד מהאירועים היומיים של טראמפ. הן מסקרות את הנשיא בסבב קבוע וחולקות את חומרי הגלם זו עם זו ועם גופי תקשורת נוספים ברחבי העולם.

לאורך השבוע החולף השהו חמש הרשתות את פעילות הפול הטלוויזיוני בניסיון לאלץ את הממשל להשיב את הגישה ל-CNN, לאחר שטראמפ אסר על עיתונאי הרשת להיכנס לשטח הבית הלבן. הרשתות אף הרחיקו לכת וסירבו לשדר קטעים מפסגתו של טראמפ עם נשיא סין שי ג'ינפינג.

אולם על פי תוכנית זמנית שהחלה להתגבש ביום שישי בערב, ארבע הרשתות האחרות ישובו למלא את תפקידן בפול. בכל פעם שיגיע תורה של CNN בסבב, יחליטו הרשתות אם לספק צוות חלופי. אם לא יעשו זאת, המשבצת של CNN תישאר ריקה וטראמפ לא יזכה לסיקור מטעם הרשתות הגדולות באותו אירוע.

המקורות ציינו כי הרשתות יכולות להחליט על השהיית הפול הטלוויזיוני בבית הלבן בכל עת.

משרד CNN בבית הלבן נראה ריק בעקבות החרם שהטיל הנשיא דונלד טראמפ על CNN, MS NOW ו-Politico בוושינגטון. 19 בספטמבר 2026 (צילום: AP Photo/Jose Luis Magana)
משרד CNN בבית הלבן נראה ריק בעקבות החרם שהטיל הנשיא דונלד טראמפ על CNN, MS NOW ו-Politico בוושינגטון. 19 בספטמבר 2026 (צילום: AP Photo/Jose Luis Magana)

הרשתות הגדולות סירבו להגיב בשבת. בהצהרה משותפת שפרסמו בעבר, כתבו כי "שום ממשל אינו צריך להגביל גוף חדשות בגלל התנגדות לאופן הסיקור שלו".

חידוש פעילות הפול הטלוויזיוני מעניק למעשה לטראמפ שליטה רבה יותר על רשימת גופי התקשורת שיקבלו גישה קרובה לאירועים שלו. עם זאת, המהלך גם מבטיח שהצופים יקבלו סיקור טלוויזיוני איכותי של הנשיא.

ביום שישי התיר הממשל ל-CNN לספק חומרי גלם מביקורם של טראמפ ושי בארכיון הלאומי. CBS הסכימה להציב מצלמה משלה עם הגעתו של שי לבית הלבן באותו בוקר.

אולם בהמשך היום חזר בו הממשל והודיע ל-CNN כי לא תוכל לשמש כפול בנסיעתו של טראמפ לטנסי בשבת. בעקבות זאת הפול שוב הושבת, מכיוון ששאר הרשתות סירבו לספק צוות חלופי.

בדיונים סגורים שנערכו בסוף השבוע, אמרו מנהלי הרשתות כי החלטתו של טראמפ לחדש את החרם על CNN הותירה אותם בפני כמה אפשרויות לא נעימות. אם הפול הטלוויזיוני יושעה לזמן בלתי מוגבל ויתרחש משבר או מצב חירום, לא יהיו מצלמות שיתעדו את טראמפ והציבור יישאר באפלה יחסית.

המאבק של CNN בממשל מתנהל גם בבתי המשפט, הליך שעשוי להימשך חודשים. סכסוך משפטי של סוכנות AP, שאותה הרחיק הממשל מפול העיתונאים של הבית הלבן ב-2025, נגרר כבר יותר משנה (בית משפט פדרלי מיהר להשיב ל-AP את הגישה, אך בית משפט לערעורים הפך ברובו את ההחלטה).

מנהלי הרשתות סבורים כי אי אפשר להשעות את הסיקור הטלוויזיוני של טראמפ לפרק זמן כה ממושך, כך לדברי שניים מהגורמים שעודכנו בפרטי הדיונים.

מנהלי הרשתות הדגישו כי התוכנית החדשה להפעלת הפול היא נקודתית. לדבריהם, אם הבית הלבן מקבל החלטות של הרגע האחרון בנוגע לגופי התקשורת שיוכלו להשתתף באירועים נשיאותיים מסוימים, גם פול הרשתות ינהג כך.

העימות של טראמפ עם התקשורת החל ב-18 בספטמבר, אז אסר במפתיע על CNN, MS NOW ו-Politico להיכנס לבית הלבן בטענה שהוא אינו אוהב את הסיקור שלהם.

ביום חמישי הורה שופט פדרלי בוושינגטון לבית הלבן להשיב את הגישה לגופי התקשורת הללו למשך שבועיים.

הצו, שהוציא השופט טימותי ג'יי קלי מבית המשפט המחוזי בוושינגטון, הבהיר כי יש להשיב לעיתונאי CNN את תעודות העיתונאי הקבועות שלהם, המאפשרות גישה לשטח הבית הלבן.

עם זאת, הפסיקה לא כללה הוראות מפורשות בשאלה אם הממשל חייב לאפשר ל-CNN לחזור לפול הטלוויזיוני המצומצם, שמורשה לסקר את הנשיא בחללים צפופים יותר כמו החדר הסגלגל והמטוס הנשיאותי. טרם נקבע מועד לדיון הבא בתיק.

בינתיים נראה שהנשיא אינו מתכוון לסגת. ביום שבת הוא פרסם ברשתות החברתיות פוסט באותיות גדולות, ובו כתב: "אסור לאפשר לפייק ניוז להיות בבית הלבן!!! זה נמשך יותר מדי זמן ועולה למדינה שלנו במחיר כבד".

לוגו של CNN על עמדת שידור במתחם העיתונאים בבית הלבן בוושינגטון. 26 בספטמבר 2026 (צילום: AP Photo/Rod Lamkey, Jr.)
לוגו של CNN על עמדת שידור במתחם העיתונאים בבית הלבן בוושינגטון. 26 בספטמבר 2026 (צילום: AP Photo/Rod Lamkey, Jr.)

צה"ל ושב"כ חיסלו בשבוע שעבר בצפון רצועת עזה מפקד בזרוע הצבאית של חמאס, שהיה מעורב בהחזקת חטופים בשבי. התקיפה, שבוצעה מהאוויר, נועדה להסיר איום לאחר שהמחבל הפר את הפסקת האש.

על פי ההודעה המשותפת, המחבל, מחמד חמד מחמד גבאין, היה מעורב לאורך המלחמה בהחזקתם של תשעה חטופים. ברשימת החטופים שהחזיק נכללים זיו ברמן, איתן מור, לירי אלבג, אגם ברגר, מתן אנגרסט, גלי ברמן, עמרי מירן, קית' סגל ואלון אהל.

גורמי הביטחון ציינו כי בעת האחרונה קידם גבאין מתווי טרור נגד כוחות צה"ל ואזרחים ישראלים. כמו כן, נמסר כי הוא פעל לשיקום היכולות של ארגון הטרור, תוך הפרה שיטתית של הפסקת האש.

עוד הודגש בהודעה כי כוחות הביטחון בפיקוד הדרום פרוסים במרחב בהתאם להסכם, וימשיכו לפעול להסרת כל איום מיידי.

חוסל מפקד חמאס שהחזיק חטופים והפר את הפסקת האש בעזה (צילום: דובר צה"ל)
חוסל מפקד חמאס שהחזיק חטופים והפר את הפסקת האש בעזה (צילום: דובר צה"ל)

עשרות ישראלים לכודים מאז הלילה שעבר בכפר ההררי סמאגון שבנפאל בשל מזג אוויר קיצוני ומפולת שלגים, כך לפי הדיווחים.

התיירים הישראלים מספרים כי אין חשמל בכפר, המהווה מוקד משיכה למטיילים ולמטפסי הרים ושוכן בהרי ההימלאיה בגובה של יותר מ-3,500 מטרים.

"כל כמה שעות אנחנו שומעים פיצוץ אדיר, כאילו האדמה קורסת לחלוטין", סיפר אחד התיירים הישראלים לתאגיד השידור "כאן".

בדיווח ב"כאן", שהסתמך על דברי התיירים, צוין כי איש לא נפגע עד כה. עם זאת, למרות המאמצים לארגן חילוץ, לא ניתן כרגע לפנות את כולם בגלל התנאים בשטח. עוד דווח כי מפולת השלגים אירעה לאחר כמה ימים של גשמים עזים באזור.

סלעים מידרדרים מצלע הר בעקבות פיצוצים מבוקרים לפריצת תוואי לכביש זמני, שיחבר מחדש עיירות וכפרים לאחר ששיטפונות פגעו בכביש הקיים במחוז נוואקוט שבנפאל. 23 בספטמבר 2026 (צילום: AP Photo/Niranjan Shrestha)
סלעים מידרדרים מצלע הר בעקבות פיצוצים מבוקרים לפריצת תוואי לכביש זמני, שיחבר מחדש עיירות וכפרים לאחר ששיטפונות פגעו בכביש הקיים במחוז נוואקוט שבנפאל. 23 בספטמבר 2026 (צילום: AP Photo/Niranjan Shrestha)
הוסיפו את זמן ישראל כמקור מועדף בגוגל

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לכל העדכונים עוד 24 עדכונים
המבצר
תיעוד המלחמה שהכריזה ממשלת נתניהו על הדמוקרטיה הישראלית
331
אירועים מתועדים
50
תיקים
14,836
מקורות מקושרים

"זוג עיניים שווה מאות קולות"

רוב הציבור חושש לפגיעה בטוהר הבחירות הקרובות ● "משמר הבחירות האזרחי" מקווה לגייס אלפי מתנדבים שישקיפו על זווית רחבה יותר ממשקיפי המפלגות ויהוו שכבת הגנה נוספת ● הפרוטוקול האזרחי יוכל לענות גם לטענות על בעיות בקלפיות ביום שאחרי ● מנכ"לית הארגון מזמינה את הציבור להירשם כמשקיפים

לכתבה המלאה עוד 1,066 מילים

מה-7 באוקטובר – מסתערים לישורת האחרונה של ניצחון גוש השינוי

27 באוקטובר 2026 – "מהפך". את קולו הרועם של חיים יבין ז"ל מ-1977, ישמיעו הפעם שדרניות ושדרני תקשורת אחרים, אך פעילות נחושה ועזה של כל מפלגות השינוי, של המחאה ושל התומכים – תוביל להודעה המהדהדת של מהפך 2026.

ואלה החדשות והמעשים הטובים שיובילו לכך:

ד״ר ענת מאור היא חברת כנסת לשעבר, חברת קיבוץ נגבה.

הוסיפו את זמן ישראל כמקור מועדף בגוגל
תכנים המתפרסמים בזירת הבלוגים של זמן ישראל מייצגים את כותביהם בלבד. הדעות, העובדות וכל תוכן המוצג בפוסט זה הם באחריות הכותב/ת וזמן ישראל אינו נושא באחריות להם. במקרה של תלונה, אנא צרו קשר.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לפוסט המלא עוד 873 מילים
אמיר בן-דוד

התחקירים על האזהרות ממצרים ומאיחוד האמירויות מחזקים את האפשרות שנתניהו או מי מקרבתו קיבלו לפני 7 באוקטובר התרעות על מהלך התקפי של חמאס, אך לא העבירו אותן לצה"ל ולשב"כ ● אם כך יתברר, עשויה להצטייר תמונה הפוכה מנרטיב "לא העירו אותי": נתניהו הוא שלא משך בדש בגדם של ראשי מערכת הביטחון ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 617 מילים ו-1 תגובות

מקום המגורים לא יכול לקבוע את איכות הרפואה שנקבל

בישראל של 2026, המרחק בין המרכז לפריפריה עדיין נמדד לא רק בקילומטרים, אלא גם בזמינות של רופאים, במהירות שבה ניתן לקבל טיפול ובנגישות לשירותים רפואיים מתקדמים.

המציאות הזו אינה גזירת גורל. היא תוצאה של סדרי עדיפויות והחלטות מערכתיות, ולכן היא גם ניתנת לשינוי.

ד"ר תאמר נעמה הוא רופא מומחה ברפואת ילדים המשמש כמנכ"ל ארגון חיאן לשירותי רפואה דחופה.

הוסיפו את זמן ישראל כמקור מועדף בגוגל
תכנים המתפרסמים בזירת הבלוגים של זמן ישראל מייצגים את כותביהם בלבד. הדעות, העובדות וכל תוכן המוצג בפוסט זה הם באחריות הכותב/ת וזמן ישראל אינו נושא באחריות להם. במקרה של תלונה, אנא צרו קשר.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לפוסט המלא עוד 559 מילים
זירת הדמוקרטיה
כל מה שצריך לדעת כדי לשמור על ישראל ליברלית

תמונה של אחדות, בלי התחייבות ליום שאחרי

אחרי שבועות של עקיצות ומאבקי כוח, ראשי גוש השינוי מנסים להחליף את מלחמת הפנים בשיתוף פעולה – אבל בינתיים רק עד יום הבחירות ● המסמך שגיבשו נועד לייצב את הקמפיין ולהפסיק את זליגת המנדטים בתוך הגוש, אך העובדה שאין בו התחייבות לבלוק משותף ביום שאחרי חושפת את מגבלת האמון בין השותפים ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 816 מילים

למקרה שפיספסת

הזמן הירוק
הזמן הירוק
סיכום השבוע בסביבה

שובו של הנחל

פעם תעלת ניקוז מצחינה, היום נחל שהוא הלב של היישוב. את הסיפור של מושב מאור צריך לשכפל בכל מקום ● האם הקו החדש של הרכבת הקלה בירושלים ישכנע רבבות אוהדים להשאיר את המכונית בבית? ● גבעת נפוליאון עם הסברסים והבוגנוויליות: כמה מקסימה, ככה מוחמצת ● ועוד מעט "הירקון זורם ונשפך לים" יהיה פייק ניוז

הוסיפו את זמן ישראל כמקור מועדף בגוגל

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לכתבה המלאה עוד 1,331 מילים
זירת הבלוגים
הזמן שלך לומר את דעתך
הצטרפות

השבוע האחרון הוכיח כי לאחר עידן נתניהו, ישראל תזדקק לשיקום מדיני ארוך טווח ולא לפתרונות ביניים קצרי מועד ● טראמפ ביטל את המתקפה נגד החות'ים, לונדון הציעה עזרה לסעודים ● אלג'יריה: צרפתית אאוט, אנגלית אין ● והשבוע ב-1980: מלחמת איראן-עיראק פורצת ● קסניה סבטלובה מסכמת שבוע במזרח התיכון

לכתבה המלאה עוד 1,166 מילים ו-1 תגובות

העידן הרב-קוטבי

בעידן שבו ההגמוניה המערבית שוקעת והמערכות הישנות קורסות, המשילות הגלובלית זקוקה לשינוי מבני דרמטי ● מודל בינלאומי חדש המשלב מנגנוני פיקוח ריכוזיים של מעצמות עם התארגנויות אזוריות עצמאיות הוא התוכנית המציאותית ביותר לניהול העולם של מחר

לכתבה המלאה עוד 4,029 מילים

תגובות אחרונות

פסק הדין החריף של השופט גרוסקופף מצטרף לשורת תבוסות של שר התקשורת ומרוקן מתוכן את ניסיונותיו הפוליטיים לשלוט בתאגיד ● השופטים כפו את מינוי חברי המועצה והאריכו את כהונת המנכ"ל בצעד חריג כדי למנוע את קריסת גוף התקשורת ● הפוליטיקאים קיבלו מסר: המלצות מקצועיות אינן המלצה בלבד ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 846 מילים ו-7 תגובות

סקרי זמן ישראל

נתניהו נתן שואו באו"ם והוכיח שוב מדוע היה צריך להיות שר החוץ

ראש הממשלה סיפק נאום מצוין בכישרון ההסברה המוכר שלו, אך המושבים הריקים באולם העצרת חשפו את מחיר המדיניות הכושלת ● במקום למנוע מראש את היפוך הקנים הבינלאומי נתניהו נאלץ להתגונן ולהשתמש בסיפורים היסטוריים שמכוונים בעיקר לבייס בישראל לקראת הבחירות ● גם ההתקפות על ארדואן נועדו לאחד את השורות בבית - במחיר פתיחת זירה נוספת ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 720 מילים ו-3 תגובות
סקר זמן ישראל
הסקר השבועי
YT
של יוסי טאטיקה

בוחרי גוש השינוי דורשים מועמד יחיד לראשות הממשלה

סקר חדש של זמן ישראל חושף כי רוב מוחץ של מצביעי האופוזיציה דורש להציג מועמד מוסכם לראשות הממשלה, לקראת פגישת מנהיגי הגוש אצל יאיר לפיד בשבת ● במקביל, התחזקות עמך ישראל בראשות עופר וינטר ועליית המפלגות הערביות טורפות את הקלפים ויוצרות שוויון של 53 מנדטים בין הגושים

האם מפלגות גוש השינוי צריכות להכריז על תמיכתן במועמד מוסכם אחד לראשות הממשלה?: 24/09/2026 - תוצאות בקרב מצביעי גוש השינוי בלבד
האם מפלגות גוש השינוי צריכות להכריז על תמיכתן במועמד מוסכם אחד לראשות הממשלה?
כן 67%
לא 22%
לא יודע/ת 11%
הוסיפו את זמן ישראל כמקור מועדף בגוגל

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לכתבה המלאה עוד 299 מילים

מהגרים אפגנים בורחים, וארה"ב מהדקת את הסגר האווירי

יוקר המחיה והמלחמה דוחפים משפחות אפגניות רבות לעזוב את איראן ולהעדיף את שלטון הטאליבן ● במקביל, הסגר האווירי האמריקאי מתהדק, ומדינות שכנות סוגרות את המרחב האווירי שלהן ● למרות ניסיונות הפשרה של פזשכיאן באו"ם, משמרות המהפכה מאותתים באלימות כי הם אלה שמקבלים את ההחלטות בטהרן ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 583 מילים

נאום של איש אחד, מול אולם ריק

נתניהו לא מחמיץ את הבמה של עצרת האו"ם כבר 16 שנה ● אך היום הוא יגיע לניו יורק לשעות ספורות בלבד ויחזור מייד – לא בגלל המצב הביטחוני, אלא משום שלא הצליח לארגן פגישות מדיניות משמעותיות בניו יורק ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 1,008 מילים ו-9 תגובות
הקורא בקלפי
הקורא בקלפי
תקשורת, פוליטיקה ושקרים אחרים

מלחמת חרבות הברווז

השתלחות עיתונאי הימין בתחקיר שחשף את אזהרת נשיא האמירויות לנתניהו לפני הטבח היא מופע מסוכן של פופוליזם וקנאת סופרים ● קמפיין ההכחשות המביך מוכיח כי המטרה אינה גילוי האמת אלא בניית חומת מגן תקשורתית סביב מחדלי ראש הממשלה בכל מחיר

הוסיפו את זמן ישראל כמקור מועדף בגוגל

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
2

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לכתבה המלאה עוד 1,489 מילים ו-2 תגובות

נחל יתום

במרחק נגיעה מצומת הצ'ק פוסט, בלב סבך מכוער של כבישים, מסילות ומפעלים, מסתתר נחל סעדיה, צלול ומוקף צמחייה ● כעת עיריית חיפה מתכננת לשנות את תוואי הנחל ולהקים לצידו פארק הייטק חדש, אבל פעילי הסביבה מתנגדים: "עומדים להרוס 150 דונם של טבע חי, שרידים אחרונים לנוף שכבר לא קיים"

לכתבה המלאה עוד 1,452 מילים ו-3 תגובות
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.