JavaScript is required for our website accessibility to work properly. הזמן של Simba the king | זמן ישראל
Simba the king
הזמן של
Simba the king
הזמן של
Simba the king
זה מה שקורה כשלא מסיימים את העבודה עד הסוף ומשאירים שלטון קיצוני ואכזר כחיה פצועה. השלטון הזה ירצה להשיג את המטרות שלו ולשקם את הכבוד שלו בכל מחיר, גם במחיר האזרחים שלו.
כל הזמן // יום ראשון, 17 במאי 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
הפסקת אש באיראן ובלבנון

ארבעה לוחמים נפצעו ממטען בדרום לבנון, בהם אחד קשה

נתניהו יכנס הערב את הקבינט וצפוי לשוחח עם טראמפ ● דיווח: ישראל הפעילה שני בסיסים חשאיים בעיראק לקראת המלחמה עם איראן ● חוק הפטור מגיוס הוחזר לסדר היום של הכנסת לדיון ברביעי ● ח״כ ארבל מש״ס פרש מהכנסת ● יו"ר ועדת הבחירות סולברג נפגש עם ראש שב"כ זיני לדיון בהיערכות לשמירה על טוהר הבחירות ● יובל וילנר הוא החשוד באונס שי-לי עטרי ונעמה שחר

ראש הממשלה בנימין נתניהו צפוי לכנס הערב דיון ביטחוני של הקבינט בלשכתו בירושלים, על רקע דיווחים שלפיהם ארה"ב וישראל נערכות לחדש את המלחמה עם איראן. הוא אמור גם לשוחח הערב עם נשיא ארה"ב דונלד טראמפ.

הדיונים מתקיימים לאחר שכטב"ם פגע בתחנת כוח גרעינית באיחוד האמירויות, שספגה, לצד ישראל, את הפגיעות הקשות ביותר מאיראן במהלך המלחמה.

"עינינו פקוחות לגבי איראן", אמר נתניהו במהלך ישיבת הממשלה השבועית. בהתייחסו לטראמפ, הוסיף: "אני בוודאי אשמע רשמים מהנסיעה שלו לסין, אולי גם דברים אחרים. בוודאי שיש אפשרויות רבות, ואנחנו ערוכים לכל תרחיש".

ביום ראשון, לאחר שטראמפ חזר מסין, הוא שיתף גרפיקה שנוצרה בבינה מלאכותית ובה הוא ואדמירל בצי האמריקאי מול מים סוערים וכמה ספינות, בהן אחת הנושאת את דגל איראן. בכיתוב נכתב: "זה היה השקט שלפני הסערה".

בשבוע שעבר דווח כי ישראל וארה"ב מקיימות הכנות אינטנסיביות לחידוש התקיפות באיראן, ייתכן שכבר השבוע.

בנימין נתניהו בישיבת הממשלה, 17 במאי 2026 (צילום: צילום מסך, לע"מ)
בנימין נתניהו בישיבת הממשלה, 17 במאי 2026 (צילום: צילום מסך, לע"מ)

משרד ההגנה של איחוד האמירויות הודיע  כי המדינה יירטה היום שלושה כטב"מים שנכנסו לשטחה מגבולה המערבי, וכי היא חוקרת את מקור המתקפות.

שניים מהכטב"מים יורטו בהצלחה, בעוד השלישי "פגע בגנרטור חשמלי מחוץ למתחם הפנימי של תחנת הכוח הגרעינית בראכה באזור א-דפרה", נמסר בהצהרה.

"החקירות נמשכות כדי לקבוע את מקור המתקפות", הוסיף המשרד, ואמר כי "פרטים נוספים יפורסמו עם השלמת החקירות".

הממשלה אישרה פה אחד הצעה לתמרץ כלכלית מדינות להעביר את שגרירויותיהן לירושלים, כך הודיעה לשכת שר החוץ גדעון סער.

התוכנית, שהוצעה על ידי סער ושר ירושלים ומורשת יריב לוין, נועדה "לעודד מדינות ברחבי העולם להכיר בירושלים כבירת ישראל ולממש את ההכרה הזו באמצעות העברת שגרירויות זרות לירושלים".

לפי ההצעה, תקציבים משני המשרדים יושקעו בחבילת תמריצים, שתספק "עידוד וסיוע… באמצעות השתתפות במימון הוצאות הקשורות להקמה או להעברה של שגרירויות לירושלים, וכן פתרונות דיור ופתרונות תכנון לפי הצורך", לפי לשכת סער.

ההצעה משקפת "מאמצים דיפלומטיים" של סער להעביר ולפתוח שגרירויות בירושלים, נמסר בהצהרה.

כיום, לשבע מדינות יש שגרירויות בירושלים, ארה"ב, גואטמלה, הונדורס, קוסובו, פפואה גינאה החדשה, פרגוואי ופיג'י. בדצמבר, אקוודור פתחה בירושלים משרד חדשנות בעל מעמד דיפלומטי.

ישראל רואה בירושלים את בירתה, כולל מזרח ירושלים, שסיפחה ב-1980. רוב הקהילה הבינלאומית אומרת כי גבולותיה הסופיים של העיר צריכים להיקבע במשא ומתן עם הפלסטינים, ולכן מדינות רבות מחזיקות את שגרירויותיהן באזור המטרופולין של תל אביב, בעודן מחזיקות קונסוליות בירושלים.

בית הדין הפלילי הבינלאומי בהאג הכחיש כ"לא מדויק" דיווח בעיתון "הארץ", שלפיו לשכת התובע הראשי שלו הוציאה צווי מעצר נגד השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר ושר האוצר בצלאל סמוטריץ', וכן נגד שלושה בכירים ישראלים נוספים.

לפי הדיווח, שציטט מקור דיפלומטי, אחד הצווים הנוספים היה נגד פוליטיקאי ושניים אחרים היו נגד בכירים צבאיים. שמות האנשים הספציפיים לא פורסמו.

העיתון דיווח תחילה כי הצווים כבר הוצאו, ולאחר מכן שינה את הסיפור וכתב כי הם התבקשו על ידי לשכת התובע הראשי, אך ממתינים לאישור השופטים.

דוברת בית הדין הפלילי הבינלאומי, אוריאן מאייה, אמרה בהודעה לעיתונאים כי הדיווח אינו מדויק, וכי בית הדין "מכחיש את הוצאתם של צווי מעצר חדשים בעקבות המצב במדינה פלסטינית". עם זאת, ההודעה לא הכחישה את בקשת הצווים החדשים.

בעבר, בית הדין הפלילי הבינלאומי הוציא לעיתים קרובות את צווי המעצר שלו בחשאי ורק לאחר מכן פרסם אותם, כך שגם אם צו כזה יאושר, הדבר לא בהכרח יוכרז.

משרד החוץ ופרקליטות המדינה לא השיבו מיד לבקשות תגובה על הדיווח.

דגל בית הדין הבינלאומי הפלילי בהאג (צילום: Nicolas TUCAT / AFP)
דגל בית הדין הבינלאומי הפלילי בהאג (צילום: Nicolas TUCAT / AFP)

צווי מעצר הוצאו נגד ראש הממשלה בנימין נתניהו ושר הביטחון לשעבר יואב גלנט בנובמבר 2024, לאחר שהתובע הראשי דאז של בית הדין הפלילי הבינלאומי, כרים קאן, הגיש בקשה פומבית לצווים במאי 2024.

קאן טען אז כי שני המנהיגים אחראים לביצוע פשעי מלחמה ופשעים נגד האנושות במהלך המלחמה בעזה. 

בית הדין הוציא בתחילה גם צווים נגד כמה בכירים בחמאס, אך ביטל אותם לאחר שחוסלו בידי ישראל במהלך המלחמה. הדיווח ב"הארץ" לא הזכיר צווים נוספים נגד מנהיגים מארגון הטרור, שנותר המשטר בפועל בכמחצית מהרצועה.

בשנה שעברה דיווח "וול סטריט ג'ורנל" כי קאן הכין צווי מעצר נגד בן גביר וסמוטריץ' לפני שיצא לחופשה על רקע טענות להתנהגות מינית בלתי הולמת. הוא לא הוחלף.

לפי הדיווח, התובע ביקש לעצור את השרים בשל חלקם בהרחבת ההתנחלויות בגדה המערבית. 

עמדת ירושלים היא שחוות הדעת אינה לגיטימית, מאחר שהחלטות רבות של האו"ם, וכן הסכמים דו-צדדיים ישראליים-פלסטיניים, קבעו כי המסגרת הנכונה לפתרון הסכסוך צריכה להיות פוליטית ולא משפטית.

ישראל דוחה גם את הטענה שאמנת ז'נבה חלה על הגדה המערבית, במידה רבה על בסיס העובדה שהשטח, שאותו כבשה ישראל מירדן במלחמת ששת הימים ב-1967 אך מעולם לא סיפחה, מעולם לא היה מדינה ריבונית.

התובע הראשי של בית הדין הבינלאומי הפלילי בהאג, כרים קאן, מופיע בפני מועצת הביטחון של האו"ם בניו יורק, 27 בינואר 2025 (צילום: Michael M. Santiago/Getty Images/AFP)
התובע הראשי של בית הדין הבינלאומי הפלילי בהאג, כרים קאן, מופיע בפני מועצת הביטחון של האו"ם בניו יורק, 27 בינואר 2025 (צילום: Michael M. Santiago/Getty Images/AFP)

ישראל מתעקשת כי היא פועלת בהתאם לדין הבינלאומי, הן ביחס למדיניותה בגדה המערבית והן ביחס לניהול מלחמותיה.

היא מציינת כי בעת לחימה היא נוקטת צעדים כדי להימנע מפגיעה באזרחים, ובהם פרסום אזהרות פינוי לפני תקיפת מטרות, שימוש בחימוש מדויק לתקיפתן, והקלה על זרימת הסיוע ההומניטרי.

ישראל דוחה גם את סמכות השיפוט של בית הדין הפלילי הבינלאומי היושב בהאג לעצור או להעמיד לדין את מנהיגיה, מאחר שמעולם לא הצטרפה לאמנות הבינלאומיות שיצרו אותו, וטוענת כי חברותה של הרשות הפלסטינית אינה מקנה לבית הדין סמכות שיפוט גם כן, בשל הוראות מפורשות בהסכמי אוסלו.

לבית הדין הפלילי הבינלאומי אין אמצעי אכיפה והוא מסתמך על שיתוף פעולה של מדינות החברות בו כדי לממש את צווי המעצר שלו.

בלגיה, בליז, בוליביה, דנמרק, פינלנד, אירלנד, איטליה, לטביה, ליטא, לוקסמבורג, נמיביה, הולנד, ניו זילנד, נורווגיה, פורטוגל, סלובניה, דרום אפריקה, ספרד ושווייץ אמרו כולן במפורש כי יכבדו את צווי המעצר אם נתניהו ייסע למדינותיהן.

אחרות, בהן ארגנטינה, צ'כיה, רומניה ופולין, אמרו כי לא יעצרו את נתניהו. גם הונגריה אמרה כי לא תעצור את נתניהו, ואף אירחה אותו, למרות הצו, בתקופת ממשלו של ראש הממשלה לשעבר שלה, ויקטור אורבן.

ארה"ב, שאינה חברה באמנת רומא, תמכה בישראל, ואף הרחיקה לכת והטילה סנקציות על בכירי בית הדין הפלילי הבינלאומי המעורבים בתיקים נגד נתניהו וגלנט.

בית הדין הפלילי הבינלאומי בהאג, אפריל 2024 (צילום: AP Photo/Peter Dejong)
בית הדין הפלילי הבינלאומי בהאג, אפריל 2024 (צילום: AP Photo/Peter Dejong)

כוחות צה"ל חיסלו אתמול את בהאא' בארוד, מפקד במטה המבצעים של ארגון הטרור חמאס בעזה.

בהודעה נמסר כי לאורך המלחמה, ובתקופה האחרונה בפרט, בארוד פעל לתכנון וקידום מתווי טרור רבים נגד כוחות צה"ל הפועלים ברצועת עזה ונגד אזרחי ישראל בטווח הזמן המיידי.

עוד נמסר כי בארוד היווה איום מיידי על כוחות צה"ל וחוסל בתקיפה מדויקת מהאוויר.

לפי צה"ל, טרם התקיפה ננקטו צעדים כדי לצמצם את הפגיעה באזרחים, לרבות שימוש בחימוש מדויק ותצפיות מהאוויר.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לכל העדכונים עוד 31 עדכונים

שוק האג"ח מבהיר כי המלחמה כבר חלחלה עמוק לתוך כלכלות העולם

התרסקות שוק האג"ח העולמי בסוף השבוע היא לא עוד "יום אדום" טכני בבורסה – זו כבר אזהרה חמורה שהמשקיעים משגרים אל טראמפ ● בעוד הבורסות שוברות שיאים בזכות כמה חברות AI, משקיעי האג"חים רואים עננים שמתקדרים על הכלכלה העולמית – בהנחה שלא יימצא פתרון עם איראן ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 666 מילים

בית הספר כמעבדה לחיים

הקירות בבתי הספר התיכוניים בישראל נראים היום כמעט בדיוק כפי שנראו לפני שלושה, ארבעה עשורים ואף יותר. שורות של שולחנות מול לוח, וקולו של מורה המנסה לדחוס חומר לבחינת הבגרות לתוך תודעה של דור שרואה את העולם דרך מסכים מהירים ודינמיים.

אך מחוץ לחצר בית הספר, המציאות הישראלית של השנים האחרונות, ובשיאה אירועי מלחמת אוקטובר 2023 ותקופות אי-הוודאות הממושכות שבאו בעקבותיה, טלטלה את כל מה שחשבנו שאנו יודעים על יציבות.

אשת חינוך ואקדמיה. עוסקת בחקר השחיתות השלטונית ובחקר החוסן האישי, הקהילתי והלאומי בארגונים פרטים וציבוריים ובמערכת החינוך בפרט. מרצה וחברת סגל במכללת אורנים ועמיתת מחקר באוניברסיטת אריאל ובמוסד שמואל נאמן למחקר מדיניות לאומית. מנכ"לית מרכז מגדלורים – הכוונה לחוסן מיטבי, מרכז שמעניק שירותי הרצאות, סדנאות וימי עיון בתחומי חוסן וחברה בוערים.

פוסטים המתפרסמים בבלוגים של זמן ישראל מייצגים את כותביהם בלבד. הדעות, העובדות וכל תוכן המוצג בפוסט זה הם באחריות הבלוגר/ית וזמן ישראל אינו נושא באחריות להם. במקרה של תלונה, אנא צרו קשר.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לפוסט המלא עוד 1,059 מילים
אמיר בן-דוד

מלחמת הפסקת האש

פער בלתי נסבל מתקיים כעת בין הדיווחים על כך שארצות הברית הודיעה בסוף השבוע על "הארכת הפסקת האש בין ישראל ללבנון ב-45 ימים נוספים" לבין העובדה הפשוטה, החותכת, שהאש בצפון לא פוסקת ● וגם: צווי מעצר סודיים בהאג ● נועם בתן עמד בציפיות ● החינוך הישראלי בצרות ● פורסם שמו של החשוד באונס נעמה שחר ושי-לי עטרי ● ועוד...

עשן מיתמר מזירת תקיפה אווירית ישראלית שכוונה לעבר הכפר אל-קליילה שבדרום לבנון, ב-16 במאי 2026 (צילום: Kawnat HAJU / AFP)
Kawnat HAJU / AFP

מסיבות, חתונות, חופשות ופגישות עם ראשי הליכוד

יומן ראש עיריית אשקלון תומר גלאם, החשוד בפלילים, עמוס בלו"ז "אישי", חופשות, חצאי ימי עבודה, מפגשים פוליטיים ומאות בריתות וחתונות ● מה חסר בו? עבודה למען תושבי אשקלון, שזקוקים למיגון, נאנקים תחת קשיי המלחמה וקוראים בעיתונות כיצד העירייה והעומד בראשה מסתבכים בפרשיות שחיתות ● עיריית אשקלון: "ראש העיר פועל לילות כימים למען התושבים"

לכתבה המלאה עוד 1,221 מילים

הפילוג 2026

זה קרה בחברה הישראלית בתחילת שנות ה-50  וזה עלול לקרות שוב.

משפחות נקרעו, התפרקו. קהילות שלמות נחלקו לשניים. היו מכות בין החברים. הורים הפסיקו לדבר עם בניהם. אוכלוסייה שלמה עזבה מסיבות אידאולוגיות. בתוך הקיבוצים המאבק היה כה חריף, עד שמשטרה נקראה להפריד בין הניצים בתל יוסף ועין חרוד.

איתי לנדסברג נבו הוא אזרח המודאג מעומק השחיתות השלטונית, חושש לגורל הדמוקרטיה ומזועזע מהגזענות והאלימות בחברה הישראלית. לשעבר עורך "מבט שני" ומנהל מחלקת תעודה בערוץ הראשון (2002-2017). בן קיבוץ תל יוסף וממקימי הפורום למען אנשי המילואים ( 1995-2017) . כיום במאי, עורך תוכן ומפיק עצמאי.

פוסטים המתפרסמים בבלוגים של זמן ישראל מייצגים את כותביהם בלבד. הדעות, העובדות וכל תוכן המוצג בפוסט זה הם באחריות הבלוגר/ית וזמן ישראל אינו נושא באחריות להם. במקרה של תלונה, אנא צרו קשר.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לפוסט המלא עוד 1,207 מילים

למקרה שפיספסת

קרב התאריכים

מאחורי "משבר חוק הגיוס" מסתתר תרגיל פוליטי שקוף של המפלגות החרדיות, והוויכוח האמיתי בקואליציה נסוב כעת על מועד הבחירות ● לנתניהו יש שלל סיבות להתעקש על קיום הבחירות בסוף אוקטובר: מאולם בית המשפט, דרך עצרת האו"ם ועד חופשות הקיץ ● פרשנות

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
2

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לכתבה המלאה עוד 979 מילים ו-2 תגובות
זירת הבלוגים
הזמן שלך לומר את דעתך
הצטרפות

תגובות אחרונות

איומי איראן על זינוק בהעשרת האורניום חושפים בעיקר את הלחץ של המשטר ● בעוד מומחים מעריכים כי התקיפות באספהאן ובנתנז הרחיקו את הפצצה, במערכת הביטחון מזהירים מפני שאננות ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 875 מילים
הזמן הירוק
הזמן הירוק
סיכום השבוע בסביבה

הזיהום שהתגלה בשדה דב עלול להפוך לצונאמי

איך הפך שדה דב מרובע העתיד של ישראל לתיבת פנדורה ● הממשלה הודיעה שתפצה את העסקים הקטנים שייפגעו מעבודות המטרו. עכשיו באים? ● הספריות השיתופיות הן רעיון מקסים ומתברר שגם פופולרי ● וגם: בחולות קיסריה מסתתרת קתדרלה שעשויה מאצות

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לכתבה המלאה עוד 1,771 מילים

הייתי המפקד הרוסי במשחק מלחמה. כך הבסתי את נאט"ו

חולשתה הצבאית של אירופה, היעדר כוחות זמינים בשטח והססנות פוליטית אפשרו לי לנצל את נקודות התורפה של הברית כדי לנתק את המדינות הבלטיות בתוך ימים ספורים ● בעקבות התרגיל, התברר עד כמה אירופה תהיה חשופה ופגיעה ביום שאחרי המלחמה באוקראינה

לכתבה המלאה עוד 1,935 מילים

פרסום ביקור נתניהו באמירויות מעיד על בעיה חמורה בשליטה בסוגרים

נתניהו לא הצליח להתאפק ופרסם את הביקור הסודי, בלי להתחשב בהשלכות על יחסי החוץ ● לא מחכות לטראמפ: פקיסטן ועיראק חתמו על עסקאות אנרגיה עם איראן ● הקשרים בין איחוד האמירויות לסוריה מתחממים, אך הכלכלה הסורית עדיין נאבקת ● והשבוע ב-1971: סאדאת בולם את ניסיון ההפיכה נגדו ומטהר את מפלגתו מתומכי נאצר ● קסניה סבטלובה מסכמת שבוע במזרח התיכון

לכתבה המלאה עוד 1,251 מילים

"היצירות היו אקט של התנגדות"

בסתיו 1940, בתוך מציאות של רעב ותופת, התאגדו אומני הגטו כדי לארגן תערוכה יוצאת דופן שמשכה אליה אלפי מבקרים בתנאים בלתי אפשריים ● היצירות ששרדו נשמרו בחשאי על ידי אומנים שהועבדו ביודנראט, ומהוות עדות מרטיטה לרוח האדם ולכוחה של היצירה

לכתבה המלאה עוד 1,050 מילים
אוצר מילים
מושגי יסוד להבנת המציאות הישראלית
אֵירוֹוִיזְיוֹן 302

ככל שישראל מתרחקת בשנים האחרונות מערכי הליברליות, הסובלנות, הפתיחות והקלילות הפופית שמאפיינים את האירוויזיון, נדמה שחשיבות האירוע רק הלכה וגדלה פה. אבל גם בתוך ההקשר המוגזם הזה, התחקיר שפורסם השבוע ב"ניו יורק טיימס" היה חריג, שלא לומר מגוחך ממש

לכתבה המלאה עוד 1,069 מילים

בג"ץ ניפץ את פנטזיית השליטה של קרעי בשידור הציבורי

פסק הדין שהשיב לתפקידה את יו"ר ועדת האיתור של תאגיד השידור, השופטת בדימוס נחמה מוניץ, הוא לא רק הפסד של שלמה קרעי בבית המשפט, אלא שיעור באזרחות ● שופטי העליון לא הסתפקו בביטול ההדחה, אלא ניצלו את ההזדמנות כדי לשרטט קו אדום מול התנהלותו המופקרת של שר התקשורת, להדגיש את חשיבות השידור הציבורי ולעגן שוב את חובת הציות לייעוץ המשפטי ● פרשנות

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
1

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לכתבה המלאה עוד 934 מילים ו-1 תגובות

נתניהו צריך אריה שותק

בזמן שיהדות התורה מאיימת לפרק את גוש הימין, דרעי מבין שכל מילה נגד נתניהו תבריח את הבוחרים שלו לבן גביר ● בלי חוק גיוס ועם תדמית של פראייר, יו"ר ש"ס נאלץ להכחיש כל קשר למרכז-שמאל – ובונה על עצרות חגי תשרי כדי להציל את המפלגה בקלפי ● פרשנות

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לכתבה המלאה עוד 511 מילים
סקר זמן ישראל
הסקר השבועי
YT
של יוסי טאטיקה

ארבעה חודשים לבחירות, הרוב המכריע כבר יודע למי יצביע

הישראלים כבר בחרו באיזה צד של המפה הפוליטית הם נמצאים, והפכו את הבחירות הקרובות לקרב על תזוזות פנימיות ● סקר חדש של יוסי טאטיקה מגלה שבוחרי גוש הקואליציה יותר שומרים אמונים למפלגות שלהם, בעוד שבמרכז-שמאל עדיין מתלבטים איזה פתק לשים בקלפי ● ובינתיים בסקר המנדטים נמשך התיקו בין בנט לנתניהו

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לכתבה המלאה עוד 284 מילים

פרילנסרים פלסטינים מוצאים מפלט מהמלחמה בחללי עבודה משותפים המופעלים על ידי גנרטורים ● בין תקיפות אוויריות להפסקות חשמל, הם ממשיכים לספק שירותי תכנות ועיצוב ללקוחות בחו"ל כדי להבטיח את הישרדות משפחותיהם בצל הקריסה הכלכלית

לכתבה המלאה עוד 997 מילים
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.