כיום יש בעיה מאוד גדולה באמריקה ובאירופה עם אנטישמיות במוסדות החינוך, ובאוניברסיטאות בפרט. מנהיגי אוניברסיטאות מובילות באמריקה כגון Harvard, MIT, Upenn טענו לאחרונה בשימוע בשידור חי מול הקונגרס האמריקאי שקריאה לרצח של יהודים בקמפוס אינה מהווה עבירה על חוקי האוניברסיטה וכי זה "תלוי בהקשר".
אני סטודנט באוניברסיטת Northeastern בבוסטון כבר 4 וחצי שנים. לצערי הרב, אחרי מתקפת הטרור הנוראית שביצע החמאס ב-7 באוקטובר הייתה התפוצצות של אנטישמיות בקמפוס.
דניאל רוזנמן הוא עמית של הארגון היהודי Camera on campus ב-Northeastern University בבוסטון. דניאל גדל בישראל אך עבר לארה"ב בתיכון ולומד שם באוניברסיטת נורת'איסטרן. דניאל היה פעיל והחזיק בתפקידי מנהיגות במגוון ארגונים יהודים בקמפוס כמו משלנו והמועדון הישראלי בנורת'איסטרן Huskies for Israel.


































































































































תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו