אם בקשתם בקשה לויזה אלקטרונית (NZETA )
אף אחד לא ישאל אתכם שום דבר על השירות הצבאי שלכם.
בקשר לכותרת- קשקוש בלבוש
ניו זילנד לא מבקשת לחשוף שום פרטים ואתם והשירות הצבאי שלכם ממש לא מעניינים כאן אף אחד (חוץ מקומץ פסיכים שמנסים לעשות מעשים פופוליסטיים)
אם הכתב הנכבד שהעלה את הכתבה (המתורגמת) היה מדייק, היה אפשר פשוט להוריד את הפאניקה ולהבין שכל מי שמבקש ויזה (תייר,עבודה, תושבות וכו' ולא נזט"א שרלוונטית ל 95% מהמטיילים) לניו זילנד נדרש לענות על שאלות הקשורות לעברו הצבאי, ללא שום קשר למה שקורה בישראל עכשיו.
מי שיקרא עד הסוף יראה במו עיניו:
מבדיקה שערכנו בנתונים הסטטיסטיים של INZ עולה כי שיעור הדחיות לבקשות של ישראלים לכניסה לניו זילנד בזמן המלחמה (כ־4%) אינו גבוה באופן חריג ביחס לשיעור דחיות הכניסה של ישראלים בשנים קודמות או לדחיית אזרחים ממדינות מפותחות אחרות.
אני רוצה בהזדמנות זאת להודיע חד וחלק – אף אחד לא מחפש אתכם, לא רודף אחריכם וניו זילנד בטוחה מאוד למטיילים.
זה שיש כאן אחוז בודד של מוסלמים/ תומכי פלסטין.. לא אומר כלום. הם יכולים להפגין פעם בשבוע עם עצמם ולנופף בדגלים שלהם וזה בסדר. גם הצד הישראלי עושה זאת. אף אחד לא המציא את הגלגל. מי שמטייל לא רואה ולא שומע.. וגם אם כן אלו מקרים בודדים ונקודתיים.
בואו לטייל כאן, והשארו רגועים
תגובת משרד ההגירה הניו-זילנדי בעקבות פניה מהקהילה היהודית:
Quick reply from Erica Stanford's Immigration office:
Thank you for your email. I can assure you that there has been no change in New Zealand policy and a person serving in the IDF are not grounds to decline a request for a visa from an Israeli national.
In most instances, Israeli tourists travel to New Zealand on a visa-waiver agreement and are not required to apply for a visa. In instances where they are required to apply for a visa (for example, if they wish to come to New Zealand for more than 90 days) then there are additional grounds that they need to be able to satisfy (for example, showing sufficient connections to their country that we can have confidence they will leave New Zealand before their visa expires including about current employment, that they can financially support themselves etc).
We have been advised by Immigration New Zealand that in the instance that has been cited in the article that the person's visa application was not declined due to their service in the IDF but for other reasons. Immigration NZ has also contacted the Times of Israel requesting a correction to the story.
Like you, the Minister is concerned about the recent instigation of a "hotline" to report Israelis who are just trying to holiday in New Zealand and she supports the comments by the Human Rights Commission that such an approach contributes to social division.
ב-18 החודשים האחרונים, כאשר מדינת ישראל מצויה בעיצומה של מערכה ביטחונית מורכבת ומתמשכת, קיימים היבטים קריטיים אשר עלולים לחמוק מתשומת הלב הציבורית. אחד מהנושאים הללו, שאינו זוכה למספיק תהודה אך חשיבותו עצומה, הוא מערכת הבריאות שלנו.
דווקא עכשיו, כאשר הקשב הציבורי נתון ברובו לנעשה בחזיתות הלחימה, יש צורך דחוף להרים קול ולקרוא לחיזוק מערכת הבריאות, משום שהיא מהווה את עמוד התווך של החברה שלנו, גם בעתות שלום וגם בשעות חירום.
שימי גשייד הוא מנכ"ל רחשי לב. מכהן בתפקידים חברתיים מגוונים, המחברים בין מגזרים וקהלים שונים. בנוסף מנהל את ארגון "חברים" האחראי על תפעול מערך השירות האזרחי, המשלב את צעירי המגזר החרדי במסגרות שירות לאומי-אזרחי.
נחמה לקרעי, עוגמת נפש לתקשורת
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
יש להבהיר – שלטונו הדיקטטורי ארוך השנים של ראש ארגון המחבלים הצורר ורוצח החטופים ביבים שקרניהו הרגיל את כל משתפי הפעולה שלו לכך שלעולם לא יצטרכו לשלם שום מחיר על חברותם בארגון המחבלים שקרניהו, להיפך הם יזכרו רק בכבוד, כסף וכח. יש לי חדשות בשבילם: השופחת מוניץ, זכרי את משפטי נירנברג. טריבונל משפטי דומה ישפוט כאן בעתיד בערימות את חברי ארגון המחבלים ביבים שקרניהו, ולא תצאי זכאית. בעת המשפטים הללו יתעורר צורך דחוף להקמת מתקן כליאה נוסף לנשים בישראל. נווה תרצה יהיה פשוט קטן מדי.
עידן רול הוא ח"כ שפרש ממפלגת האם שלו "יש עתיד", ודומה שספרו "לפתוח את המועדון, שינוי כללי המשחק בפוליטיקה הישראלית" (הוצאת סלע מאיר) אמור לגבות את מהלכו. אך למרות שמו, רוב הספר אינו עוסק בשינוי כללי המשחק, כלומר בהורדת אחוז החסימה למשל, אלא בזהות היהודים הישראלים ובטענות מופרזות ובלתי מבוססות.
אצל רול, בין השאר, רק היהודים יכולים להיות ישראלים. ניתן ללמוד על כך בהקשרים שונים: "לדברי גולדמן, היהדות מותאמת לחירות המחשבה […] תסיסה רעיונית מתמדת […] הופכת את החיים הישראלים לטעונים ומלאי משמעות" (עמ' 56). או: "היהדות כפי שהיא מובנת בידי רוב יהודי ישראל והעולם היא דת פתוחה פלורליסטית וליברלית […]. החברה הישראלית, כמו המשפחה היהודית, רואה את הדברים באותו האופן" (עמ' 60).
יוסי ברנע הוא מוסמך האוניברסיטה הפתוחה בלימודי דמוקרטיה בין תחומיים. בעבר היה מזכיר עמותת "אני ישראלי" שפעלה להכרה בלאום הישראלי. כתב ביקורות על ספרים ומאמרים בכתבי עת ועיתונים שונים.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
היועצת יעצה לבנה הגנב לגנוב ציוד מחברו .זה מחבל דינו בזמן מלחמה מוות. היועצת שגידלה בן גנב היא רוצה להטיף מוסר לאחר. היא מחבלת . אז ??? דינם של מחבלים בעם ישראל ובתורת ישראל מה הוא??? דין מחבלים מוות
הזבל השמאלני הקומוניסטי שגנב את כס השיפוט וחושב שהוא שופט הוא בן זונה . עמית אתה בן של זבל קומוניסטי בהיתגלמותו אתה לא שופט אתה בן הזונה מתל ברוך . אתה תומך מחבלים אתה צריך להיות מגורשים לעזה החדשה
מוות לבוגדים בעם ישראל ובתורת ישראל . שונאי ישראל הקומוניסטים=פשיסטים גויים שהיתקבצו להשמיד את ישראל דינם מוות ולא משנה הייה מפקד בכיר או תומך קומוניסטים פשיסטים שמאלנים .מוות לבוגדים . מוות למחבלים בעם ישראל ובתורת ישראל. לפידים בנטים מנדבלאדדים ברקים אולמרטים יאיר גולן הבן גנב הפצ"רית בוגדים דינם מוות כמו למחבלים חמאס מוות למחבלים .בני זונות הקומוניסטים פשיסטים שמאלנים עלובים. השופט בן זונה עבריין שיושב ב כס השיפוט הפרקליטות שמפברקים תיקים זבל של השמאל המזוהם. מוות למחבלים לא משנה איפה הוא עובד
יש לי תחושה כי יש התפתחות משמעותית מאוד בחקירות בסביבת ביבי שעליהן הוטל צו איסור פרסום גורף. זה מלחיץ מאוד את ביבי וזו כנראה הסיבה להשתלחות שלו בארגמן ועל הדרך גם ברונן בר.
העקרון אומר שאם אתה בסיכון – עלה להתקפה מול אלה שמהווים סיכון ותטיל בהם דופי ציבורי.
ימים יגידו
הצעד של נדב ארגמן הגיבור הוא צעד מכונן בתולדות הפוליטיקה הישראלית של עידן ראש ארגון המחבלים ביבים שקרניהו, הדיקטטור הצורר ורוצח החטופים. במשך 37 שנות פעילותו בפוליטיקה הישראלית התרגל ראש ארגון המחבלים ביבים שקרניהו לכך שברוב הזמן הוא לא משלם שום מחיר על פעולותיו. זאת, משום שרוב יריביו כיבדו את חוקי המשחק "הממלכתיים" ושיחקו על פיהם. זו הפעם הראשונה שקם מישהו נגד ביבים שקרניהו ואומר "עם מנוולים תתנוול". כלומר, אני משחק בכלים המלוכלכים ובמקביל החוקיים שלך. זו גאוניותו הפוליטית של ראש ארגון המחבלים ביבים שקרניהו – את הטריקים הפוליטיים שלו הוא מבצע במסגרת החוק, והפעם, העניין יתהפך עליו. כלומר לא רק לשקרניהו מותר לשחק מלוכלך, גם ליריביו. וזה חידוש מדהים ומרענן.
עיוורון צבאים
"אם שני העמים יקשיבו לאהוד בנאי ולי, נסיים את זה תוך חודש"
הגיע הזמן לומר את דעתך
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
- לכל תגובה ופוסט עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
- עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
- אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
- אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
- קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
התנהגותו של בנימין נתניהו מזכירה לי את שנות השלושים בגרמניה ואת אשר התחולל באירופה לאחר מכן,
לדעתי יש להעמיד לדין את רופאו האישי של בנימין נתניהו על כי הוא מסתיר את האמת על מצבו הרפואי של בנימין נתניהו ולא מדווח ודורש את נבצרות בנימין נתניהו בכדי למנוע את חורבן מדינת ישראל, ובכך הוא בעצם בוגד במדינת ישראל
עם מנוולים תתנוול. זו היתה צריכה להיות לדעתי סיסמת הקרב של האופוזיציה לממשלת ארגוני המחבלים של ביבים שקרניהו, הדיקטטור הצורר ורוצח החטופים. אלא שבראש האופוזיציה עומד אפס בדמות יהיר לפיד (12 שנה בפוליטיקה, 9 מהן בתור צייצן טוויטר ונאומי פאתוס חלולים) ובני שוונץ, שותפו של ביבים שקרניהו לדרך מאז מינה אותו שקרניהו ב-2011 לרמטכ"ל. ככה הלכו לאיבוד שנתיים תחת ממשלת השואה, הזדון וההפקרה. אולי השבוע משהו ישתנה. כן לשבור, לשבור הכל, בלי אלימות פיזית. כותב המאמר כתב כאן בשבוע הראשון לאחר שואת ה-7 באוקטובר שמליון ישראלים צריכים לצאת לרחובות. זה לא קרה, וזה מה שאיפשר לדיקטטור הצורר ביבים שקרניהו להמשיך לשלוט כאן. אחרי שנחצה הקו השחור, מעניין כמה אנשים ייצאו לרחובות.