אם בקשתם בקשה לויזה אלקטרונית (NZETA )
אף אחד לא ישאל אתכם שום דבר על השירות הצבאי שלכם.
בקשר לכותרת- קשקוש בלבוש
ניו זילנד לא מבקשת לחשוף שום פרטים ואתם והשירות הצבאי שלכם ממש לא מעניינים כאן אף אחד (חוץ מקומץ פסיכים שמנסים לעשות מעשים פופוליסטיים)
אם הכתב הנכבד שהעלה את הכתבה (המתורגמת) היה מדייק, היה אפשר פשוט להוריד את הפאניקה ולהבין שכל מי שמבקש ויזה (תייר,עבודה, תושבות וכו' ולא נזט"א שרלוונטית ל 95% מהמטיילים) לניו זילנד נדרש לענות על שאלות הקשורות לעברו הצבאי, ללא שום קשר למה שקורה בישראל עכשיו.
מי שיקרא עד הסוף יראה במו עיניו:
מבדיקה שערכנו בנתונים הסטטיסטיים של INZ עולה כי שיעור הדחיות לבקשות של ישראלים לכניסה לניו זילנד בזמן המלחמה (כ־4%) אינו גבוה באופן חריג ביחס לשיעור דחיות הכניסה של ישראלים בשנים קודמות או לדחיית אזרחים ממדינות מפותחות אחרות.
אני רוצה בהזדמנות זאת להודיע חד וחלק – אף אחד לא מחפש אתכם, לא רודף אחריכם וניו זילנד בטוחה מאוד למטיילים.
זה שיש כאן אחוז בודד של מוסלמים/ תומכי פלסטין.. לא אומר כלום. הם יכולים להפגין פעם בשבוע עם עצמם ולנופף בדגלים שלהם וזה בסדר. גם הצד הישראלי עושה זאת. אף אחד לא המציא את הגלגל. מי שמטייל לא רואה ולא שומע.. וגם אם כן אלו מקרים בודדים ונקודתיים.
בואו לטייל כאן, והשארו רגועים
תגובת משרד ההגירה הניו-זילנדי בעקבות פניה מהקהילה היהודית:
Quick reply from Erica Stanford's Immigration office:
Thank you for your email. I can assure you that there has been no change in New Zealand policy and a person serving in the IDF are not grounds to decline a request for a visa from an Israeli national.
In most instances, Israeli tourists travel to New Zealand on a visa-waiver agreement and are not required to apply for a visa. In instances where they are required to apply for a visa (for example, if they wish to come to New Zealand for more than 90 days) then there are additional grounds that they need to be able to satisfy (for example, showing sufficient connections to their country that we can have confidence they will leave New Zealand before their visa expires including about current employment, that they can financially support themselves etc).
We have been advised by Immigration New Zealand that in the instance that has been cited in the article that the person's visa application was not declined due to their service in the IDF but for other reasons. Immigration NZ has also contacted the Times of Israel requesting a correction to the story.
Like you, the Minister is concerned about the recent instigation of a "hotline" to report Israelis who are just trying to holiday in New Zealand and she supports the comments by the Human Rights Commission that such an approach contributes to social division.
בימים האחרונים עורר ראש הממשלה בנימין נתניהו סערה ציבורית לאחר ששיתף סרטון תחת הכותרת "ביביסט, לא חצי בן אדם". הסרטון מציג סצנה משפחתית הבנויה כפרודיה על "יציאה מהארון": בן צעיר מתיישב מול הוריו, והם מבטיחים לו שיאהבו אותו בכל מקרה. אלא שהגילוי הדרמטי אינו נטייה מינית אלא זהות פוליטית: "אני ימני. אני ביביסט".
מכאן מתגלגלת הסצנה לתגובה מבוהלת של המשפחה הליברלית כביכול, שמתקשה ליישב בין דמותו של הבן המשכיל, עובד ההייטק וקורא הספרים, לבין האפשרות שהוא תומך בנתניהו. הסרטון הפוליטי והבוטה טוען, שבישראל קיימים "ביביסטים בארון", אנשים שמסתירים את עמדתם מפני סביבה חברתית, מקצועית ותרבותית שמביטה בהם בבוז.
פרופ׳ אלון קורנגרין הוא ביופיזיקאי. ראש המרכז לחקר המוח של אוניברסיטת בר-אילן. אב מודאג, בעל צייתן, מדען משוטט, רץ איטי, צלם חובב, קורא נלהב, חצי-חנון, אנטרופאי ראשי, עצלן כושל.
ב-1971 יצא למסכים סרט מינורי של במאי צעיר ולא מוכר, שזה היה סרטו העלילתי הראשון. שמו של הבמאי היה סטיבן שפילברג. ככל שהסרט, שצולם בשלושה עשר יום בלבד, נחשב מינורי, עדיין הוא צבר מוניטין ונעשה מוכר וידוע.
עד כדי כך היה הסרט מוצלח, עד שמבקרי קולנוע היללו את הבמאי הצעיר שהפך סרט בתקציב זעום לאחד מסרטי האקשן המותחים של תקופתו. אני לא ממש זוכר אם מישהו מהמבקרים ניבא לבמאי הסרט הזה עתיד גדול.
"הזמן של הדי בן-עמר" הוא בלוג אישי בזמן ישראל, הכולל סיפורים ורשמים. הדי בן-עמר הוא סופר וחבר יד חנה, שפרסם ספרים כמו "בשם שמים" ו"הביוגרפיה החולנית של הדי בן-עמר", ומביא בכתביו סיפורים אמיתיים מהחיים המשלבים הומור וביקורת.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנותגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנורוב המצביעים - ואפילו בגוש הקואליציה - מתנגדים לישיבה עם המפלגות החרדיות
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנותגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנושנ"צ במושב האחורי לא יפיל את נתניהו
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנוהגיע הזמן לומר את דעתך
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
- לכל תגובה ופוסט עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
- עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
- אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
- אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
- קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם































































































































תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו