נראה לי מוזר לשבת בתל אביב ולכתוב על הלך רוח במדינה ענקית בצד השני של כדור הארץ. חיים אסא ניזון מהתקשורת האמריקאית, כלומר cnn וקצת טום פרידמן ו NYT. לא בטוח שמכיר מה קורה במערב אוקלהומה, בפרברי שיקגו ואפילו לא באפר ווסט סייד בניו יורק. שלא לדבר על פילדלפיה שאיננה נאמנה לא לכחולים ולא לאדומים.
חיים אסא כותב מנהמות ליבו, מחלומותיו ומרצונו בנצחון הדמוקרטים. הם משוכנע שהאמריקאים מיואשים ושיש רבים שלא מוצאים מועמד ששווה להצביע עבורו או עבורה.
עבור רבים סגנית הנשיא היא בובה על חוט. מופעלת על ידי הפירמות הענקיות שתומכות במועמדים מאחורי הקלעים. תמיכה שלא באה בחינם.
והנה מה שכתבה ב 22/12/2022:
Before seeing friends and family this holiday season, get your updated COVID-19 vaccine. It's never been easier to protect yourself
היא (כמו רבים אחרים) כתבה אוסף של שקרים, בדיות והזיות. ולמה? כי היא חלק מהקמפיין של החברות האלה שמייצרות את ה"חיסון" הזה.
אז אפשר להגיד עליי שאני הבעייתי ולא היא. אני לא רואה את זה ככה. מי שהיתה ג'יהאדיסטית של "חיסונים" איננה ראויה להיות נשיאה ולבטח רבים זוכרים לה את זה (גם לי מותר לכתוב תחושות של אנשים על מה שקורה בצד השני בעולם, לא רק לחיים אסא).































































































































תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו