
ההערכה הרווחת היא שיושב ראש ישראל ביתנו אביגדור ליברמן לא יסכים למנות יושב ראש חדש לכנסת תוך שיתוף פעולה עם רע"ם ועם המשותפת, כך דיווחה הערב יערה שפירא בתאגיד השידור כאן.
ייתכן שליברמן יבחר להיעדר מההצבעה או להימנע, וכך יאפשר את החלפתו של יושב הראש המכהן אמיר אוחנה תוך שיתוף פעולה מוגבל עם רע"ם והמשותפת.
אם ישר!, ביחד, יש עתיד, הדמוקרטים, רע"ם והמשותפת ישתפו פעולה, יהיו להם 60 קולות, בעוד שלליכוד, עוצמה יהודית, יהדות התורה, ש"ס, הציונות הדתית וזהות יהיו 53 קולות.

יאיר נתניהו, בנו של ראש הממשלה בנימין נתניהו, אשר נחשב לא אחת כגורם שמשפיע על אביו, תקף היום את הציבור הערבי בארץ וקבע שהוא מהווה את "הסכנה הכי גדולה להישרדות מדינת ישראל, מלבד הגרעין האיראני".
"מדינה לא יכולה לשרוד לטווח ארוך, כאשר 20% מאוכלוסייתה מזדהה עם אויביה ורוצה בהשמדתה", כתב ברשומה שפרסם בחשבונו ברשת X.
"האסלאם הוא לא רק דת, הוא גם אידיאולוגיה פוליטית, המחייבת נאמנות ל'אומה' האסלאמית, ואשר רואה בכופרים (יהודים ונוצרים) אויבים שיש לאסלם בכוח, להרוג, או לאפשר לחיות במעמד נחות של ד'מי מושפל", קבע.
"לכן הם נלחמים ביהודים בארץ ישראל, בנוצרים בלבנון, אירופה, אמריקה ואפריקה, ובהינדים בהודו. זו היא אידאולוגיה שלא מוכנה לחיות בשלום עם שכנים 'כופרים'", הסביר.
"יהודים, נוצרים, בודהיסטים והינדים יכולים לגור בשכנות טובה זה עם זה, אך רוב המוסלמים לא", טען.

כוחות הצבא הרסו מוקדם יותר היום בחברון את בתיהם של שני המחבלים שהרגו בשבוע שעבר בצומת יהודה את סמל ראשון רון יונתן רויטמן וסמל יובל שי סוילם, כך הודיע דובר צה"ל.
שני המפגעים נהרגו בחילופי האש עם הצבא, אחרי שפתחו בירי נגד כוח של צה"ל.
עוד נמסר שאתמול כוחות הצבא הרסו "שלוש אנדרטאות של מחבלים המשויכים לפיגועים ומסיתים לטרור".
הקואליציה בהובלת ערב הסעודית הודיעה שיירטה והשמידה כלי טיס לא מאויש ששוגר לעבר אזור ריאד.


























































































































תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו