JavaScript is required for our website accessibility to work properly. יפעת בן-חי שגב | זמן ישראל
אישיות
יפעת בן-חי שגב
אישיות
יפעת בן-חי שגב

היו"ר לשעבר של מועצת הכבלים והלווין עלתה אתמול על דוכן העדים במשפט האלפים ושחררה הצהרות סוערות נגד מערכת אכיפת החוק ● התקשורת דיווחה על דרמה בתיק 4000, הימין חגג עוד קריסה של התביעה ● אלא שבפועל, בן-חי שגב לא סטתה מעדותה המקורית ורק חיזקה את תיק השוחד נגד נתניהו ואלוביץ' ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 637 מילים ו-12 תגובות
כל הזמן // יום שישי, 19 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
הסכם היסטורי בין ארה"ב ואיראן

ארבעה לוחמים, בהם מפקד גדוד בחטיבה 401, נהרגו בדרום לבנון

סגן אלוף דור גדליה בן שמחון התמנה למפקד גדוד 52 אחרי שהמפקד הקודם נפצע קשה בדרום לבנון באפריל; בן שמחון, תושב בית השיטה, היה בן 32 בנופלו ● שמות יתר החללים טרם פורסמו ● הטנק שבו שהו הארבעה נפגע ביישוב תבנין, כנראה מכלי טיס לא מאויש או מטיל נ"ט ● סוכנות הידיעות הממלכתית של לבנון: לפחות 15 בני אדם נהרגו בתקיפות שביצעה ישראל בדרום המדינה

צה"ל הודיע שתקף לפני זמן קצר תשתיות של חזבאללה בבקאע שבמזרח המדינה, בתגובה ל"הפרות חוזרות ונשנות של הפסקת האש" מצד ארגון הטרור.

חזבאללה תקף הלילה כוחות ישראליים בדרום לבנון, והרג ארבעה חיילים, בהם מפקד גדוד, ופצע חמישה נוספים.

רויטרס
רויטרס, 10:41 עריכה
חברי משמרות המהפכה של איראן בעצרת השנתית לציון המהפכה האסלאמית של 1979 בכיכר אזאדי בטהרן, 11 בפברואר 2026 (צילום: AP Photo/Vahid Salemi)
חברי משמרות המהפכה של איראן בעצרת השנתית לציון המהפכה האסלאמית של 1979 בכיכר אזאדי בטהרן, 11 בפברואר 2026 (צילום: AP Photo/Vahid Salemi)

משמרות המהפכה הקימו תאים חשאיים חדשים בעיראק כדי לתקוף מדינות במפרץ שמארחות כוחות אמריקאיים, תוך עקיפת רשתות המיליציה הקיימות כדי להימנע מחשיפה, כך אמרו שמונה גורמים עיראקיים לרויטרס.

שלושה או ארבעה תאים, שכל אחד מהם מונה כעשרה לוחמים עיראקים שיעים מובחרים, שיגרו לפחות שבע תקיפות כטב"מים מאתרים מדבריים סמוך לערים הדרומיות בצרה וסמאווה לעבר יעדים בכוויית, בערב הסעודית ובאיחוד האמירויות, בין 20 באפריל ל־17 במאי, אמרו שלושה מהגורמים ששוחחו עם רויטרס.

כמה מחבריהם הגיעו מ"ההתנגדות האסלאמית בעיראק", ארגון גג של פלגים שיעיים קיצוניים המונה אלפי לוחמים. אבל הקבוצות החדשות פועלות מחוץ למבנה הפיקוד שלו ומדווחות ישירות למשמרות המהפכה, לדברי אותם גורמים, הכוללים שני בכירים בצבא עיראק, גורם ביטחוני בכיר נוסף וחמישה מפקדי מיליציות מקומיות.

הקמת התאים העיראקיים החדשים, שלא דווחה קודם לכן, משקפת שינוי בטקטיקות של משמרות המהפכה, שנועד לשמר את יכולתה של איראן להקרין כוח ברחבי האזור בתקופה שבה ארגוני השליחים החמושים שלה נחלשו מאוד והמשאבים הצבאיים והכלכליים שלה עצמה הידלדלו, אמרו חמשת מפקדי המיליציות.

עיראק, מדינה בעלת רוב שיעי, כוללת שורה של מיליציות, שרבות מהן מקיימות קשרים הדוקים עם טהרן. הן מהוות נדבך מרכזי ב"ציר ההתנגדות" האזורי של איראן, המשתרע מרצועת עזה ולבנון ועד תימן ועיראק.

קבוצות הפועלות תחת הדגל של "ההתנגדות האסלאמית בעיראק" קיבלו אחריות לעשרות תקיפות כטב"מים ורקטות נגד נכסים אמריקאיים במדינה, שגררו תקיפות אוויריות קטלניות בתגובה, מאז שארצות הברית וישראל תקפו את איראן ב־28 בפברואר. אך לא הייתה התגייסות המונית של שלוחי איראן בתוך גבולות עיראק.

כמה פלגים שיעיים חזקים בעיראק מאותתים מאז השנה שעברה כי הם מוכנים להתפרק מנשקם ולהתמקד בפוליטיקה הפנימית, כדי למנוע הסלמה בעימות עם הממשל של נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ. ייתכן שהתפתחות זו דחפה את משמרות המהפכה להקים קבוצות הנתונות לשליטתם הישירה, לפי ג'אסם אל־בהדלי, גנרל בדימוס בצבא עיראק, ושני מחוקקים מהברית השיעית השלטת.

שניים מהפלגים האלה, עסאיב אהל אל־חק וחטיבות האימאם עלי, הודיעו החודש כי יתחילו למסור את נשקם לרשויות המדינה, בעקבות אזהרות חוזרות מצד ארצות הברית לממשלת עיראק לפרק קבוצות חמושות הפועלות בשטחה.

"הקבוצות החדשות שהקימו משמרות המהפכה נראות קטנות יותר, קיצוניות יותר מבחינה אידיאולוגית ונתונות לשליטה הדוקה יותר, ומשקפות את הצורך של איראן לחסוך במשאבים על רקע מצוקה כלכלית", אמר בהדלי, מומחה לקבוצות חמושות שיעיות.

חמישה חיילים נפצעו הלילה, אחד מהם באורח קשה, בתקיפה של חזבאללה, כך הודיע צה"ל.

לפי הצבא, רחפן נפץ ששיגר חזבאללה פגע בכוחות חטיבת הקומנדו ביישוב תבנין, כמה שעות לאחר הפגיעה הקטלנית בטנק באותו יישוב.

קצין המשרת בשירות מילואים נפצע באורח קשה ושלושה נגדים, המשרתים בשירות מילואים, ונגד, המשרת בשירות קבע, נפצעו באורח קל.

צה"ל מסר שהחמישה פונו לבית חולים לקבלת טיפול ועדכונים נמסרו למשפחותיהם.

סגן אלוף דור גדליה בן שמחון (צילום: מתוך אתר צה"ל)
סגן אלוף דור גדליה בן שמחון (צילום: מתוך אתר צה"ל)

מפקד גדוד טנקים ושלושה חיילים נוספים נהרגו הלילה (שישי) במתקפה של חזבאללה בדרום לבנון, כך הודיע הבוקר צה"ל.

הקצין ההרוג הוא סגן אלוף דור גדליה בן שמחון, בן 32, מפקד גדוד 52 בחטיבת השריון 401 (עוצבת עקבות הברזל), מבית השיטה.

שמותיהם של שלושת החללים האחרים צפויים להתפרסם בהמשך.

בתקיפה, מעט אחרי חצות, כלי טיס לא מאויש או טיל נ"ט, לפי החשד, פגע בטנק של מפקד הגדוד ביישוב תבנין שבדרום לבנון.

הגורם המדויק לפיצוץ, שבו נהרגו כל ארבעת אנשי צוות הטנק, נבדק עדיין בצה"ל.

בן שמחון שירת בכמה תפקידים בחטיבה 401 לאורך שירותו. במהלך הלחימה מול חזבאללה ב־2024, הוא שימש קצין הניהול של מפקד פיקוד הצפון.

ב־14 באפריל נפצע באורח קשה מפקד גדוד 52 בדרום לבנון. הוא הוחלף מייד על ידי סגן אלוף דניאל אלה, מפקד קודם של הגדוד, כמפקד זמני. ב־20 באפריל נכנס בן שמחון לתפקיד במקומו.

בן שמחון הותיר אחריו את אשתו, המשרתת כקצינה לוחמת בחיל הגנת הגבולות, ושתי בנות.

חבר הכנסת דן אילוז בישיבה של ועדת החוץ והביטחון בכנסת, 1 בדצמבר 2025 (צילום: יונתן זינדל/פלאש90)
חבר הכנסת דן אילוז בישיבה של ועדת החוץ והביטחון בכנסת, 1 בדצמבר 2025 (צילום: יונתן זינדל/פלאש90)

חבר סיעת הציונות הדתית משה סולומון וחבר סיעת הליכוד דן אילוז מנהלים מגעים לגבי הצטרפות למפלגת המילואימניקים, כך דיווח הבוקר יובל קרני ב"ידיעות אחרונות" וב־ynet.

סולומון מסר: "אני מקבל פניות שונות, אך אין בכוונתי להתייחס לשיחות כאלו או אחרות. אני לא מנהל מגעים מעל דפי העיתונות. כשיהיה מה להודיע אעשה זאת בצורה מסודרת ובקולי".

אילוז לעומתו הכחיש את הדברים: "הדיווח אינו נכון, אין ולא היו מגעים על הצטרפותי. גורמים רבים ממפלגות שונות אכן פונים לאחרונה לסביבתי, דבר המעיד על ההערכה הרבה שיש בציבור לדרך שאני מוביל, ולכולם עניתי אותו דבר – איני עוסק בזה. אני אמשיך להיאבק על הערכים הלאומיים והליברליים שעליהם אמורה להישען דרכו של הליכוד. זהו המנדט שקיבלתי מהבוחר".

שני חברי הכנסת הביעו התנגדות להצעת החוק המבקשת לאפשר לתלמידי ישיבה שלא להתגייס לצה"ל, בניגוד לעמדות מפלגותיהם.

סולומון הצביע בשבוע שעבר בכנסת נגד הצעת חוק יסוד לימוד תורה בניגוד לעמדת סיעתו, ובתגובה יושב ראש מפלגת הציונות הדתית בצלאל סמוטריץ' הדיח אותו מוועדות הכנסת שבהן היה חבר.

לפי הידיעה שפורסמה היום, סמוטריץ' גילה שסולומון מנהל מגעים עם המילואימניקים לפני שהדיח אותו מהוועדות. 

יושב ראש המילואימניקים יועז הנדל אמר ש"מדובר בשני ח"כים שלא מקבלים את זה שקואליציית ימין משמעותה תמיכה בהשתמטות. הקואליציה הנוכחית מכרה את נשמתה לשטן בכך שהיא כרתה ברית עם המפלגות החרדיות שמעודדת השתמטות המונית בזמן מלחמה. אנחנו נטחנים שוב ושוב והם מעבירים תקציבים". 

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לכל העדכונים עוד 10 עדכונים

שופטי העליון הבינו שאין מנוס מפסילת ההצבעה שבה נבחר ראבילו למבקר המדינה, אחרי שכמה מחברי הליכוד תיעדו את עצמם מצביעים לו ● המסר של בית המשפט הוא ברור: זכותו של הציבור לדעת שההצבעה נקייה מלחצים פוליטיים ועסקאות עתידיות ● אם הכנסת לא תקיים הצבעה חדשה ונכונה, בג"ץ ייאלץ להתערב ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 1,106 מילים
אמיר בן-דוד

הסלקציה היהודית מתחילה בכותל

במלחמת ששת הימים שוחרר הכותל המערבי בידי הצנחנים במבצע הרואי אשר נאצר ונשמר כרגע השיא של המלחמה וכרגע מכונן עבור העם היהודי בישראל ובתפוצות. הכותל הפך להיות בית הכנסת והמרכז הקהילתי של העם החי בציון ומחוצה לה, אשר עלה אליו לרגל כדי להתחבר לעומקי ושרשי זהותו.

על אודות הכותל ועל העיר שחוברה לה יחדיו כתבו משוררות ומשוררים ממרחבי החברה הישראלית, שירים המתארים את החיים הירושלמיים ואת החיבור העמוק של היהודים אליה, אל ייחודה, נופה, אנשיה ואתריה הקדושים.

גילה לבני זמיר היא חיפאית, יועצת תקשורת ופובליציסטית, מנכלי"ת המרכז הישראלי - דרוזי, מייסדת ושותפה בתכנית "האקווריום-הכשרה פוליטית דמוקרטית". הובילה מאבקים סביבתיים וחברתיים. בוגרת התכנית למנהיגות חברתית במרכז מנדל צפון. בעלת BA בתקשורת, רוח וחברה ועיצוב תקשורת חזותית. נשואה, אם ל-3 וסבתא ל-4.

תכנים המתפרסמים בזירת הבלוגים של זמן ישראל מייצגים את כותביהם בלבד. הדעות, העובדות וכל תוכן המוצג בפוסט זה הם באחריות הכותב/ת וזמן ישראל אינו נושא באחריות להם. במקרה של תלונה, אנא צרו קשר.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לפוסט המלא עוד 970 מילים

הנזק ההיקפי של טלי גוטליב

מסע החסינות של חברת הכנסת הוכיח שבימין יעדיפו להפקיר את ביטחונם של אנשי שב"כ רק כדי לא להרגיז את הבייס ● גוטליב אמנם מרחיקה בוחרים מתונים מהליכוד אך במקביל מחנכת את הציבור לצפצף בגלוי על שופטים ופרקליטים ● כעת נתניהו יצטרך להחליט כיצד להתמודד עם המפלצת שטיפח ● פרשנות

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
2

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
רק שואל: לאוטיסטית גוטליב יש אבטחה? די מביך לאוייב שישראל מצליחה לחסל את כל ראשי הנחש של אוייביה לדורותיהם ואילו האוייב המוסלמונאצי והפלשטנאצי לא מצליח לחסל אפילו פוליטיקאי ישראלי אחד ב... המשך קריאה

רק שואל: לאוטיסטית גוטליב יש אבטחה? די מביך לאוייב שישראל מצליחה לחסל את כל ראשי הנחש של אוייביה לדורותיהם ואילו האוייב המוסלמונאצי והפלשטנאצי לא מצליח לחסל אפילו פוליטיקאי ישראלי אחד במשך עשרות שנים. הפוליטיקאי הישראלי האחרון שחוסל בידי הפלשטנאצים היה נביא הטרנספר והאנס המתועב רחבעם (גנדי) זאבי. את זאבי רצחו פלשטנאצים מארגון החזית העממית, ובשל כך מנהיג החזית העממית אחמד סעדת שיזם את הרצח יישב בכלא הישראלי עד יום מותו. הרצח של זאבי שבוצע לפני עשרים ושש שנים הצליח רק משום שהאלוף בדימוס שחשב את עצמו מומחה גדול בענייני בטחון גירש מעליו באופן עקבי את מאבטחי השב"כ/מגן שניסו להגן עליו.

לכתבה המלאה עוד 1,001 מילים ו-2 תגובות
זירת הדמוקרטיה
כל מה שצריך לדעת כדי לשמור על ישראל ליברלית

בוויכוח על נשות עזה, הנשים עצמן נעלמות

בשבועות האחרונים מצטברות עוד ועוד עדויות מעזה על משפחות המשיאות ילדות קטינות, על נשים הנדחקות לתלות מוחלטת בגברים לצורך הישרדותן, ועל גברים המנצלים את המצוקה כדי לתבוע מין בתמורה לקמח ולתרופות.

במצבים כאלה הגוף הנשי נעשה שוב מטבע עובר לסוחר בתוך סדר חברתי פטריארכלי, הממשיך להתקיים גם בלב האסון. אלא שמה שמטריד אינו רק התרחבות התופעה עצמה, אלא גם האופן שבו האישה נעלמת כמעט מייד בתוך הפרשנויות הפוליטיות לסבלה.

שגית אלקובי פישמן היא דוקטורנטית בחוג לתקשורת באוניברסיטת בר-אילן; חוקרת את האופנים בהם מתפתחים נרטיבים בסביבות שיתופיות ודיגיטליות והשלכותיהם על זהויות קולקטיביות מתהוות, בדגש על אירועים בעלי השפעה גלובלית.

תכנים המתפרסמים בזירת הבלוגים של זמן ישראל מייצגים את כותביהם בלבד. הדעות, העובדות וכל תוכן המוצג בפוסט זה הם באחריות הכותב/ת וזמן ישראל אינו נושא באחריות להם. במקרה של תלונה, אנא צרו קשר.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לפוסט המלא עוד 779 מילים

למקרה שפיספסת

סקר זמן ישראל
הסקר השבועי
YT
של יוסי טאטיקה

שוויון בין הליכוד לאיזנקוט

מגמת ההתחזקות של הרמטכ"ל לשעבר נמשכת בסקר חדש של יוסי טאטיקה ● ריצה משותפת של איזנקוט ובנט במפלגה שבראשה יעמוד איזנקוט תקבל 40 מנדטים - שני מנדטים פחות לעומת התמודדות נפרדת ● ובתרחיש איחוד של המפלגות הערביות ושל הימין הקיצוני, שני הגושים נחלשים אף יותר והדרך להקמת ממשלה נותרת מעורפלת

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
2

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לכתבה המלאה עוד 291 מילים ו-2 תגובות
זירת הבלוגים
הזמן שלך לומר את דעתך
הצטרפות

המדינה מציגה חזית אחידה נגד עסקת צים

מעקב זמן ישראל משרדי החקלאות, הכלכלה והתחבורה כבר מתנגדים לעסקת המכירה של "צים", וברשות החירום הלאומית מזהירים מפגיעה בעצמאות הסחר הימי של ישראל ● ברקע עומדת הצעה מתחרה גבוהה יותר ● יו"ר ועד העובדים מזהיר: "חברה קטנה, מצומצמת ורזה לא תענה על הצרכים של המדינה"

לכתבה המלאה עוד 1,329 מילים

ללכת שבי אחריו

פעמיים אימץ טראמפ את תפיסת נתניהו מול איראן, אך בשתיהן לא נבנתה חלופה מדינית סדורה ● עתה, כשההסכם עם טהרן מתגבש, הזעם בישראל מופנה לבית הלבן – ולא למי שהוביל לשם ● הביביסטים, כרגיל, מעדיפים לקלל את המציאות במקום לשאול מי מכר להם אותה ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 1,085 מילים

תגובות אחרונות

השעון מתקתק: צה"ל בדרך למחסור חמור בלוחמים

צה"ל לא יכול להרשות לעצמו לאבד אלפי חיילים בינואר, ולכן הוא נערך לפתרון עקום ויקר: שחרור חיילי סדיר אחרי 32 חודשים – וגיוסם מחדש בצו 8 ● מאחורי הוויכוח הפוליטי על חוק הגיוס מסתתרת בעיה מבצעית מיידית: פחות לוחמים, יותר משימות, וצבא שנאלץ לקנות זמן בכסף ובכפייה ● פרשנות

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לכתבה המלאה עוד 539 מילים
הקורא בקלפי
הקורא בקלפי
תקשורת, פוליטיקה ושקרים אחרים

מקהלת השופרות איבדה את המנצח

עוד לפני פיאסקו מזכר ההבנות עם איראן, נתניהו ושופריו איבדו את השליטה במסר והחלו לירות באפלה, בקמפיין שאינו מוביל לשום מקום ● כשמפעל הרעל מפיץ ברישול חומרים מסוכנים, בלי כמוסה שתארוז אותם ותאפשר להחליק אותם בגרון – האפקט מתפוגג במהירות ● ארתור פינקלשטיין היה מכסה את עיניו בבושה לנוכח התנהלותו של תלמידו הנאמן ● פרשנות

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
1

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לכתבה המלאה עוד 920 מילים ו-1 תגובות

הצד האפל של הנגב

עשרות מכתשים עמוקים ומסתוריים צצו לאחרונה בפאתי הנגב ומעניקים לאזור שלם מראה של בקעה בירח ● המכתשים נוצרו מפיצוצים שנועדו ככל הנראה להיפטר מפסולת של חומרי נפץ ● שורה של סימני שאלה מרחפת מעל חוקיות הפיצוצים וההשפעה שלהם על הטבע והסביבה ● המשרד להגנת הסביבה: "השימוע לחברה שביצעה את הפיצוצים נקבע למהלך חודש יוני"

לכתבה המלאה עוד 779 מילים ו-1 תגובות

גוטליב עשויה להעניק לציבור מתנה שלא התכוונה לתת

החלטת השופט רמי חיימוביץ' בתביעת הדיבה של שקמה ברסלר נגד טלי גוטליב אינה שוללת את החסינות הפרלמנטרית, אך קובעת כי טענות עובדתיות כוזבות אינן נהנות בהכרח מהגנה אוטומטית ● אם הסוגיה תגיע לעליון, היא עשויה לצמצם את החסינות הרחבה שממנה נהנו עד כה חברי כנסת בתביעות לשון הרע ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 960 מילים

ראש הממשלה מתגאה בהשמדה ובהרס שזרענו ומבטיח להפוך אותנו למעצמה צבאית חסרת תקווה במחיר אסטרונומי ועל חשבון אזרחיה ● גם בנט לא מבטיח כלום מעבר למלחמת חורמה, אשליות הכרעה והתעלמות מוחלטת מהצורך בפתרון מדיני ● בינתיים הציבור נוטש את איחוד בנט-לפיד ונוהר אחרי הבשורה השקטה של איזנקוט ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 1,116 מילים

איראן מצאה את הנדל״ן המניב ביותר בעולם

אם הדיווחים על מזכר ההבנות נכונים, מצר הורמוז עלול להפוך מנתיב שיט חופשי ל"עסק מנוהל" שמגלגל מיליארדים ● תפקיד איראני בניהול השירותים הימיים לא רק עשוי לספק חבל הצלה לכלכלה של טהרן, אלא גם להעניק לה מנוף לחץ אדיר על העולם – ממחירי האנרגיה ועד הסנקציות ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 676 מילים ו-1 תגובות

חור ברשת

תחקיר לפני כמה שנים השתלטה עיריית אשקלון על שלד מת של חברה לתועלת הציבור השייכת לסוכנות היהודית, והפכה אותו לצינור להעברת עשרות מיליוני שקלים לספקים פרטיים – ללא פיקוח, בקרה או שקיפות מינימלית ● התוצאה: תקציבים סותרים, הסכמים הכוללים סילופים וניגודי עניינים בוטים ● הסוכנות היהודית: "מדובר במודל ניהול מקובל" ● עיריית אשקלון: "לא חרגנו מהוראות הדין" ● הצינור של אשקלון: כתבה ראשונה

לכתבה המלאה עוד 3,271 מילים ו-2 תגובות

מופעי היח"צנות של טראמפ ונתניהו קורסים אל תוך המציאות

אחרי מלחמה אמריקאית–ישראלית חסרת תקדים, טראמפ מסתפק בפתיחת מצר הורמוז ונתניהו מתקשה להסביר מה הושג ● ההבטחות לקריסת המשטר באיראן ולהשמדת תוכנית הגרעין התחלפו במזכר הבנות מעורפל, בבית לבן שממדר את רה"מ – ובמסיבת עיתונאים שכונסה בעיקר כדי לא להשאיר את הבמה לבנט ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 1,215 מילים
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.