JavaScript is required for our website accessibility to work properly. מאליכה בנדודה | זמן ישראל
אישיות
מאליכה בנדודה
אישיות
מאליכה בנדודה

כך הכריזה שרת התרבות של אלג'יריה - על רקע ההכרה של אונסק"ו במאכל כמורשת תרבותית - ועוררה עליה ביקורת ● בעיראק זועמים על טראמפ, שהעניק חנינה למורשעים ברצח ובהרג של 17 אנשים ● סעודיה ממשיכה להפגין ליברליות ומאפשרת מכירה של קישוטים לעץ חג המולד במרחב הציבורי ● קסניה סבטלובה מסכמת שבוע במזרח התיכון

לכתבה המלאה עוד 1,136 מילים ו-1 תגובות
כל הזמן // יום רביעי, 24 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
נמשך המשא ומתן בין ארה"ב ואיראן

כ״ץ: לא ניסוג מלבנון גם אם תהיה דרישה אמריקאית

לאחר כמעט שנה וחצי הסתיימה עדות נתניהו במשפטו ● קליבאף: מזכר ההבנות של איסלמאבאד הוא “הכרזה על תבוסת אמריקה” ● הרמטכ״ל לרבני הציונות הדתית: לצה״ל חסרים אלפי לוחמים; זקוקים לכל לוחם ולוחמת ● 257 קצינות לרמטכ״ל ולשר הביטחון: “הלוחמות הן נכס אסטרטגי” ● אחרי אמירות סותרות מארה״ב ומאיראן, ראש סבא״א אומר כי פקחים יבקרו באתרי הגרעין

שגריר ישראל לשעבר באו"ם ושר הליכוד לשעבר גלעד ארדן הודיע על התפטרותו מדירקטוריון התעשייה האווירית, על רקע הערכות כי הוא נערך לחזרה לפוליטיקה לקראת הבחירות הקרובות.

לפי דיווח בחדשות 12, עם הודעת ההתפטרות אמר ארדן לחברי הדירקטוריון כי הוא מקבל כעת "החלטות משמעותיות", וכי עניינים אלה תופסים את עיקר תשומת לבו.

במאי דווח כי ארדן וחבר הכנסת יולי אדלשטיין מהליכוד הגיעו להבנות ראשוניות בנוגע להקמת מפלגה חדשה.

לפי הדיווחים, השניים נמצאים גם בקשר עם דמויות נוספות בימין, בהן סגנית שר החוץ שרן השכל, שר האוצר לשעבר משה כחלון, ראשת עיריית בית שמש לשעבר עליזה בלוך, האלוף במילואים עופר וינטר ונציב כבאות והצלה לשעבר דדי שמחי.

היוזמה, שכונתה "ליכוד ב'", נועדה לפי הדיווחים ליצור חלופה "ממלכתית" יותר לליכוד השולט של ראש הממשלה בנימין נתניהו, תוך התרחקות מחלק מהמרכיבים הפופוליסטיים הקיצוניים במפלגתו ופנייה לבוחרי ימין שאינם מרוצים מהממשלה הנוכחית.

עם זאת, גורמים המעורים ביוזמה אמרו בעבר לזמן ישראל כי מפלגה כזו עדיין תהיה מוכנה לשבת עם נתניהו ועם דמויות מהימין הקיצוני, כמו שר האוצר בצלאל סמוטריץ' והשר לביטחון לאומי איתמר בן גביר.

לדבריהם, מפלגה כזו תהיה פתוחה גם לשותפות עם ראש הממשלה לשעבר נפתלי בנט ועם יושב ראש ישר גדי איזנקוט – אך לא עם יאיר גולן מהדמוקרטים.

יושב ראש יהדות התורה יצחק גולדקנופף הודיע כי ייצא היום אחר הצוהריים בשעה 16:00 מרחוב שנלר בירושלים, במסגרת שורת שיירות כלי רכב מרחבי הארץ שיתכנסו ליד הכלא הצבאי נווה צדק (בית ליד) בכפר יונה, כדי "לחזק את בני הישיבות" המוחזקים שם בשל עריקות מגיוס.

ההפגנה, שמארגנת סיעת אגודת ישראל בראשות גולדקנופף, תכלול "אלפי" מפגינים שיגיעו מ־19 ערים שונות, כך אמר דובר מטעם המארגנים לזמן ישראל.

בשיחה עם 103FM אמר ראש עיריית כפר יונה אלברט טייב כי תושבי העיר יחסמו את השכונה שבה נמצא הכלא. לדבריו, מחאה קודמת של אנשי חסידות גור של גולדקנופף בשבוע שעבר "השאירה אחריה הרס שאין מילים לתאר", ובה נהרסו "תמרורים וברזלי מגן שמגינים על גני ילדים".

המפגינים "עשו את צרכיהם ממש בתוך חצרות הבתים", המשיך טייב, ואמר כי "מה שנשאר לנו בשכונת גבעת אלונים הוא דבר שאי אפשר לתאר".

"אנחנו נעמוד בכניסה, תושבי העיר ואני בראשם. אני מעריך שהמשטרה לא תאפשר להם להיכנס לשכונה", הוסיף טייב.

בדברים נוספים לישראל היום אמר טייב כי התנגדותו אינה נוגעת לחרדים, אלא לכך שבכל פעם שחייל או עריק נעצר, העיר "נצורה" על ידי מפגינים.

"כל הפגנה מול הכלא הופכת את החיים שלנו לסיוט. נחסום את הכניסה לשכונה, ובנוסף תצא מטעמנו שיירת כלי רכב שתיסע באיטיות בתוך השכונה. לא נאפשר לכלי רכב להיכנס לשכונה", אמר אחד התושבים לעיתון העברי.

כשנשאל אתמול אם הוא סבור שהדבר יוביל לאלימות, אמר דובר מטעם המחאה לזמן ישראל כי המפגינים "לא רוצים אלימות" ומקווים שהיא לא תתרחש.

"אני חושב שבמדינה דמוקרטית מותר לאנשים להפגין. אני לא יודע שלראש עיר יש זכות למנוע הפגנה בעירו… אתם תומכים במדינה דמוקרטית? זה לא דבר שנתון להסכמת הרשויות המקומיות", אמר הדובר.

שר הביטחון ישראל כ"ץ אמר בוועידת מרכז השלטון המקומי כי גם אם תהיה דרישה אמריקאית, צה"ל לא ייסוג מדרום לבנון. "לא נצא מאזור הביטחון בסוריה ולבנון", הוא הוסיף. "צה"ל חייב להיות בצד של האויב ולהגן על הישובים מתוך השטח עצמו. חיילים בפנים, תושבים בחוץ. אנחנו לא נסוגים".

מוקדם יותר אמר שר התרבות והספורט מיקי זוהר בהתייחס להסכם בין איראן לארה"ב כי "ההתנהלות של ארה"ב נכון לעכשיו בסוגייה האיראנית לא טובה. הם לא מפנימים עם מי יש להם עסק. ארה"ב תמצא את עצמה בהתנגשות מול ישראל בזמן הקרוב והתשובה שלנו לארה"ב לא תהיה אוטומטית. האינטרס הביטחוני שלנו יכתיב את המהלך הצבאי.

"הסכם של ארה"ב לדעתי לא יפתור את סוגיית הנשק הגרעיני ושלב המלחמה יחזור מהר ממה שחושבים", אמר זוהר.

יש לישראל את היכולת שלאיראן לא יהיה נשק גרעיני. זה לא נעשה עד עכשיו כי ארה"ב לא אפשרה את זה", טען זוהר.

שר הביטחון ישראל כ
שר הביטחון ישראל כ"ץ לצד הרמטכ"ל אייל זמיר בהערכת מצב. 8 במרץ 2026 (צילום: אריאל חרמוני, משרד הביטחון)

ראש הממשלה בנימין נתניהו סיים את עדותו במשפטו הפלילי, לאחר שהעיד בחקירה ראשית ובחקירה נגדית ב־98 דיונים בשלושת התיקים שבהם הוא עומד לדין.

יומו הראשון על דוכן העדים היה ב־10 בדצמבר 2024, אך עדותו נדחתה שוב ושוב בשל בעיות בריאותיות של נתניהו, נסיעות מדיניות לחו"ל ובקשות רבות לבטל או לקצר דיונים בשל עניינים ביטחוניים ומדיניים דחופים שדרשו את תשומת לבו של ראש הממשלה.

נתניהו סיים את עדותו במתקפה חריפה על התובעים.

"המטרה הייתה לסרוק במסרקות ברזל, לחפש משהו – הם לא מצאו כלום. חקרו את כל קרוביי ובני משפחתי, בשיטות חקירה שלא ייאמנו. הם הרסו משפחות. הם לא חיפשו עבירה, הם חיפשו אדם ולא מצאו כלום", טען נתניהו, לפי חדשות 13.

נתניהו מואשם בשלושה אישומים של מרמה והפרת אמונים בתיקים 1000, 2000 ו־4000, ובאישום אחד של לקיחת שוחד, בדמות סיקור תקשורתי חיובי, בתיק 4000.

ראש הממשלה בנימין נתניהו ופרקליטו עמית חדד בבית המשפט המחוזי בתל אביב, 28 באוקטובר 2025 (צילום: מרים אלסטר/פלאש90)
ראש הממשלה בנימין נתניהו ופרקליטו עמית חדד בבית המשפט המחוזי בתל אביב, 28 באוקטובר 2025 (צילום: מרים אלסטר/פלאש90)

צה"ל תקף והשמיד במהלך הלילה ארבע עמדות שיגור במספר מרחבים ברצועת עזה. על פי הודעת דובר צה"ל, עמדות השיגור שהושמדו, הוקמו על ידי ארגוני הטרור ברצועה בתקופה האחרונה, לאחר כניסת הפסקת האש לתוקף.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לכל העדכונים עוד 17 עדכונים

האשליה הסגולה של הנגב מחכה להפוך למציאות

עשרות מיליוני שקלים ומיליוני קוב מים נשפכים לשווא: עיריית באר שבע נאלצת להשקות את הצמחייה העירונית במי שתייה, משום שמשרד הבריאות אוסר עליה להשתמש במים מושבים ● במשרד חוששים לפגיעה בבריאות התושבים, אבל מומחים סבורים שמדובר בכסת"ח ● משרד הבריאות: "המשרד והעירייה מקיימים בימים אלה תיאום מקצועי במטרה להבטיח את ההגנה על בריאות הציבור"

לכתבה המלאה עוד 817 מילים
אמיר בן-דוד

החרדים משבשים את החיים

מה שמדהים ואף מתסכל במחאת החרדים המתוכננת להיום, זה שהיא יוצאת לשבש את החיים בכל רחבי הארץ רגע אחרי שנתניהו התרפס בפני שותפיו החרדים וסגר איתם, לפי הדיווחים, את אחד הדילים המקולקלים בתולדות הדילים המקולקלים שהממשלה הזאת חתומה עליהם ● וגם: נתניהו מסיים להעיד ● האם תפקיד היועמ"ש יפוצל? ● איראן: אמריקה הובסה ● רונאלדו הצטרף לחגיגה ● ועוד...

הפגנה של חרדים ליד כפר יונה נגד מעצר עריקים, 17 ביוני 2026 (צילום: טל גן/פלאש90)
טל גן/פלאש90

במציאות של שיטור מזניח ומתעמר - גם מח"ש לא כתובת לערבים

הכנסת אישרה בימים אלה חוק המשנה מן היסוד את מעמדה של המחלקה לחקירות שוטרים (מח"ש). הדיון שהתפתח סביב המהלך התמקד בעצמאות הארגון ובהשפעת הדרג הפוליטי על עבודתה.

מי שקולו כמעט לא נשמע בהקשר הזה ולא במקרה, הוא הציבור הערבי, שיש לו את האינטרס הגדול ביותר בגוף עצמאי, חזק ואמין האחראי על חקירת המשטרה.

אמנון בארי-סוליציאנו משמש מנכ"ל שותף ב"יוזמות אברהם" מזה שני עשורים. בעל מומחיות בנושאים הבאים: שיטור, אכיפה ופשיעה בחברה הערבית; ערים ואזורים מעורבים; יחסי רוב-מיעוט במקומות עבודה ומרבים משותפחים; פוליטיקה ערבית.

תכנים המתפרסמים בזירת הבלוגים של זמן ישראל מייצגים את כותביהם בלבד. הדעות, העובדות וכל תוכן המוצג בפוסט זה הם באחריות הכותב/ת וזמן ישראל אינו נושא באחריות להם. במקרה של תלונה, אנא צרו קשר.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לפוסט המלא עוד 625 מילים

הממשלה "שומרת על הצביון היהודי של המדינה"? המקורות מראים ההיפך

בממשלה מרבים לדבר בשם היהדות, אבל בדיקה במקורות מראה: מינוי נאשמים ומורשעים בפלילים, עידוד השתמטות משירות צבאי ומעבודה והתנחלות על קרקע פרטית מנוגדים למצוות ולערכי היהדות ● הרב רונן לוביץ: "ביהדות כולם כפופים לחוק"; "בן גביר רומס ערכים יהודיים"; "גזל קרקעות - עבירה"; "בחירת נאשם לא מתיישבת עם המסורת"; "ללמוד בלי לעבוד? מוטציה של היהדות"

לכתבה המלאה עוד 2,574 מילים ו-1 תגובות
זירת הדמוקרטיה
כל מה שצריך לדעת כדי לשמור על ישראל ליברלית

מלכודת לבנון - איראן נכנסת למקום שישראל הפנתה לו עורף

הסכנה האסטרטגית הגדולה הנשקפת לישראל מן ההסדרים בלבנון אינה רק צבאית – היא בעיקר פוליטית.

התהליכים המתפתחים כעת בארץ הארזים הכרותים טומנים בחובם פוטנציאל להחליף את ישראל באיראן כבעלת הברית הראשית של ארצות הברית באזור – ולהפוך על פניה את כל ארכיטקטורת היחסים שישראל הורגלה לסמוך עליה.

פנחס ענברי הוא חוקר בכיר של מזרח התיכון, עיתונאי, סופר, תסריטאי ומשורר. מחבר הערכים על הפלסטינים באנציקלופדיה העברית החדשה. שימש שנים רבות חוקר במרכז הירושלמי לענייני ציבור ומדינה. חיבר ספרי עיון על הבעיה הפלסטינית, וספר בלשנות על שורשי השפה העברית "סיפור שורש". הרומנים שחיבר יחד עם אשתו אביבה הם: "על גב סופה" - על אתגרי הקהילות הנוצריות בגליל המערבי בימי המנדט הבריטי מול האסלאם הרדיקלי ומעמד האישה, ו"שומר השאול" עוסק בשחיתות הישראלית.

תכנים המתפרסמים בזירת הבלוגים של זמן ישראל מייצגים את כותביהם בלבד. הדעות, העובדות וכל תוכן המוצג בפוסט זה הם באחריות הכותב/ת וזמן ישראל אינו נושא באחריות להם. במקרה של תלונה, אנא צרו קשר.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לפוסט המלא עוד 1,012 מילים

למקרה שפיספסת

הרמז של שטיין עשוי לשבש את בליץ החקיקה של רוטמן

הערה כמעט אגבית של השופט אלכס שטיין בדיון בבג"ץ על שינוי הרכב הוועדה לבחירת שופטים עשויה להתגלות כבעלת משמעות דרמטית גם להצעת החוק לפיצול תפקיד היועץ המשפטי לממשלה ● השאלה שבמוקד: האם הכנסת רשאית לתקן חוקי יסוד כבדרך אגב, כדי להעביר סמכויות פליליות לגורמים שימונו בשליטה פוליטית ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 905 מילים ו-1 תגובות
זירת הבלוגים
הזמן שלך לומר את דעתך
הצטרפות

חסידות גור משתקת את המדינה והופכת את אכיפת הגיוס לבדיחה

מסע הרכבים המתוכנן להיום צפוי לחסום את כבישי ישראל ולהפגין כוח חרדי אדיר ● בכירי החסידות כבר הבינו שהבטחות נתניהו הן בלוף ומתכוננים לבחירות ● בינתיים העריקים הופכים לגיבורים מקומיים ואפילו מקבלים חסינות ממעצר ביום ההצבעה לקלפי ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 847 מילים ו-2 תגובות

הזאב הווירטואלי מוול סטריט

בזירת מסחר וירטואלית קיבלו מודלי ה־AI המובילים 100 אלף דולר והשיגו תשואות שהותירו את מדד השוק הרחק מאחור ● אבל הדרך מניצחון בסימולציה ועד מסירת חסכונות החיים לחלון צ'אט עוד ארוכה: נזילות, טעויות, "קופסה שחורה" ופסיכולוגיה של שוק אמיתי עדיין מחייבות זהירות ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 901 מילים

תגובות אחרונות

הסוס הטרויאני של חב"ד דוהר לבית המשפט

עתירה לביהמ"ש המחוזי נגד בית הכנסת היביל והפרטיזני שהוצב בבית הספר היסודי שז"ר ברחובות: קבוצת הורים דורשת להורות לעירייה ולעמותת חב"ד להסיר את הקרוואן משטח בית הספר ● ההורים מאשימים את העירייה ב"התנהלות בלתי סבירה בעליל, נגועה בשיקולים זרים ומפלה", ואת ראש העירייה מתן דיל ב"מעורבות פסולה" ובניסיונות להסתיר מידע

לכתבה המלאה עוד 1,028 מילים ו-1 תגובות

סולברג מעביר את ההכרעה על מבקר המדינה לנשיא עמית

ההחלטה להרחיב את ההרכב הדן בעתירות נגד מינוי של עו"ד ראבילו אינה מקרית ונועדה כפי הנראה לשחרר את סולברג מהובלת פסק דין נפיץ ● לאחר מתקפת ההמון על ביתו, השופט השמרן זז הצידה ומעביר את מרכז הכובד לפלג הליברלי ● מנגד יו"ר הכנסת מסרב להצבעה חוזרת רק כדי לגזור קופון פוליטי ● פרשנות

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
4

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
מי מאמין לשופטים האלה, הכל נגוע בםוליטיקה, הכל למען פהגיעה בימין. אין להם שום זכות חוקית לגעת בבחירות הכנסת. הן רשות פראית ומופקרת שעושה נכל בינם לבין עצמןף9, תוך הפרת החוק. 'ופטים פורע... המשך קריאה

מי מאמין לשופטים האלה, הכל נגוע בםוליטיקה, הכל למען פהגיעה בימין. אין להם שום זכות חוקית לגעת בבחירות הכנסת. הן רשות פראית ומופקרת שעושה נכל בינם לבין עצמןף9, תוך הפרת החוק. 'ופטים פורעי חוק. יפה רמר יו"ר הכנסת אמיר אוחנה שלא תהיה הצבענ נוספת בהושא. מקווה שתהיה סוף סוף התנגשות חטקתית, ובית המשפט שידו בכל יחזור למקומו הטבעי, או רםורמה משפטית שתחייב אותם לרדת צגג העולם, כאילו שכמית אלוהים, חסר ההשכלה הזה רק עם תואר רגיל במשפטים… בושה !!!
לאחר הבחעץירות, לא יעזור להם האפורמה תצא לאור !!!

כתב שמאלן מוטה ופוליטי איככססססס. נמאס כבר שכתבים סוג ז מכניסים את הדעה הפוליטית שלהם. אתה מהנדס תודעה וערב רב. סולברג שמרן כמו שאתה כתב מיקצועי ולא תעמולן. איך קבעת בכזאת נחרצות שמה שע... המשך קריאה

כתב שמאלן מוטה ופוליטי איככססססס.
נמאס כבר שכתבים סוג ז מכניסים את הדעה הפוליטית שלהם. אתה מהנדס תודעה וערב רב.
סולברג שמרן כמו שאתה כתב מיקצועי ולא תעמולן. איך קבעת בכזאת נחרצות שמה שעשה אוחנה זה אקט פוליטי? זאת דעתו והוא אמר אותה מליון פעם אבל את מהנדס תודעה עיתונאי קטן מושתן.

לכתבה המלאה עוד 771 מילים ו-4 תגובות

ביטן מרים דגל אדום מול ניסיון ההשתלטות של נתניהו

נתניהו מבקש להשתמש בשריונים כדי להגדיל את שליטתו בהרכב רשימת הליכוד, לנסות למשוך בחזרה ליכודניקים מתונים ולהשאיר לעצמו מרחב תמרון מול בן גביר וסמוטריץ' ● ביטן, שהפריימריז הם בסיס כוחו, יצא לקרב בלימה מוקדם, אך המבחן האמיתי יגיע עם כינוס ועידת הליכוד והניסיון לעגן את השריונים בכללי המשחק ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 729 מילים

אחרי שנים של דריכה במקום, נראה שהגיעה תחילת הסוף של אחד ממפגעי הסביבה הקשים בישראל – ערמות פסולת הבניין שמכסות כל חלקה טובה בוואדיות ובשדות ● החוק שאמור למגר את התופעה אושר לקריאה שנייה ושלישית, אבל תקוע בישורת האחרונה בגלל המשבר בקואליציה ● "אם החוק לא יעבור עכשיו זו קטסטרופה"

לכתבה המלאה עוד 1,468 מילים

דוח של מכון "זולת", המתפרסם כאן לראשונה, טוען כי מאז 7 באוקטובר ניצלו המשטרה, תחת בן גביר, ורשויות המדינה את מצב החירום כדי לדכא את חופש הביטוי והמחאה בחברה הערבית באופן שיטתי ובניגוד לחוק: מעצרי שווא, איסור הנפת דגלים ושלטים, ביטולי הקרנות ורדיפה אחר עובדים, אומנים ואקדמאים ● לפי הדוח, הפרקליטות והיועמ"שית לא עשו די כדי לבלום את המגמה

לכתבה המלאה עוד 1,814 מילים

23 מיליון שקל של עבודה קשה תלויים באוויר

אלפי מהגרי עבודה אינם יכולים למשוך את כספם מחברת "גלובל רמיט", שרישיונה הותלה על רקע חקירת הלבנת הון והגישה בקשה לחדלות פירעון ● בית המשפט אישר הסדר שאמור לאפשר להם לקבל הלוואה בגובה הכספים שנתפסו, אך לוח הזמנים עדיין לא ברור: "אנחנו מודאגים ויש חוסר ודאות"

לכתבה המלאה עוד 706 מילים ו-1 תגובות

הסוס המשוגע של נתניהו

ההתפרצות של גנץ חושפת פוליטיקאי נואש שמתחנן להצלה מידי האיש שעקץ אותו בעבר ● אבל נתניהו לא צריך את גנץ בקבינט שלו אלא בקלפי ● בין אם יעבור את אחוז החסימה ובין אם לא, גנץ עושה עבור ראש הממשלה שהוא עדיין מעריץ את כל העבודה ● פרשנות

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
4

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לא שאני חובב של מירב מיכאלי, אבל לא היא העניקה לנתניהו את הבחירות ב-2022 - המפלגה שלה עברה את אחוז החסימה עם ספייר. מי שהעניקו לנתניהו את הנצחון זה מר״צ בראשות זהבה גלאון שהתעקשו להתמוד... המשך קריאה

לא שאני חובב של מירב מיכאלי, אבל לא היא העניקה לנתניהו את הבחירות ב-2022 – המפלגה שלה עברה את אחוז החסימה עם ספייר. מי שהעניקו לנתניהו את הנצחון זה מר"צ בראשות זהבה גלאון שהתעקשו להתמודד למרות הסקרים, ולא עברו את אחוז החסימה. אני מקווה שזה רודף אותם בחלומות שלהם בלילה.

ביביסטים, שלוש כיפק-היי למר"צ ולגנץ!

עם מנוולים תתנוול: בני שוונץ סובל כבר שנים מאלצהיימר במצב מתקדם, אלצהיימר מסוג חדש. אלצהיימר פוליטי שהרפואה עדיין לא מכירה בו. לא באמת. בני שוונץ היה פרויקט חייו של הבוגד ביבים שקרניהו ... המשך קריאה

עם מנוולים תתנוול: בני שוונץ סובל כבר שנים מאלצהיימר במצב מתקדם, אלצהיימר מסוג חדש. אלצהיימר פוליטי שהרפואה עדיין לא מכירה בו. לא באמת. בני שוונץ היה פרויקט חייו של הבוגד ביבים שקרניהו עוד לפני שמינה אותו לרמטכ"ל. כל תכלית מינויו של בני שוונץ לרמטכ"ל בידי שקרניהו היתה כדי ליצור את "אסיר התודה לעד". כי הרי סגני רמטכ"ל לא הגיעו להרבה בפוליטיקה. הטייטל רמטכ"ל שהוצמד ע"י הצורר ביבים שקרניהו לבני שוונץ הוא שהפך אותו לדמות פוליטית לאומית ואפשרה לשחק את המשחק ששניהם משחקים יחדיו כבר מאז 2018. כאילו יריב של שקרניהו, כאילו מי שבא להחליף אותו. התעלול הפוליטי המושלם. ואגב, איפה עומר ינקלביץ', מישהו יודע לאן היא נעלמה?

לכתבה המלאה עוד 648 מילים ו-4 תגובות

לוחמים שפשטו על מתקן אסטרטגי שנחפר בעומק עשרות מטרים מתחת לכפר סמוך לגבול מצאו מצבור של 50 כטב"מי נפץ מתוצרת איראנית ● כלי הטיס נועדו לשיגור לעבר ישראל מתוך פירים שהוסתרו במדרון ההר ● עמנואל פביאן מדווח מדרום לבנון

לכתבה המלאה עוד 922 מילים
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.