החשיבה הדיכוטומית והניתוח בשחור ולבן בחשיבה שהיא פסאודו זכויות אדם של השמאל האמריקאי הגיעה לרמת שטחיות שלא הייתי מאמינה שאנשים הקוראים לשלום ולחירות מסוגלים לאחוז בה. חוסר היכולת לאחוז במציאות מורכבת, מעידה על ניוון רגשי ושמרנות שכלית. אני מצטערת לשמוע שפרופוסורים המלמדים באוניברסיטאות מלמדים את הסטודנטים שלהם לחשוב בסיסמאות ובסכמות ולא מלמדים אותם חשיבה גמישה וניתוח של מורכבות של מצבים.
חברתנו שאיננו יודעות מה עלה בגורלה ומקוות שהיא חטופה בעזה, אינה רק אשת שלום יותר מכל התאורטיקנים, היא אשת שלום ממש בפועל וכמוה רבים מהנרצחים והחטופים.
ואין צורך לומר את המובן מראש, אנחנו בניגוד לפרופסורית, מסוגלים לכאוב את כאבינו ואת כאב הפלסטינים שנפגעו למרות שלא היו מעורבים ישירות בטבח ב 7.10.
אולי יום אחד היא תמצא את העוז והחוכמה לומר, אני נגד אונס ואני נגד רצח בלי תוספת גזענית כלשהי.
מקווה שמישהו יתרגם לה לאנגלית את המאמר שלך, אם כי לא בטוח שראשה ולבה פתוחים להקשיב כי היא לא תרצה שמישהו חלילה יגע לה באמונה היוקדת שלה של מהו הטוב המוחלט ומהו הרע המוחלט.
דיווח: נתניהו לוחץ על טראמפ לתמוך בו שוב בפומבי; בבית הלבן רואים בכך "סימן לייאוש"
מפגינים דרוזים חסמו את כביש 6 במחאה על תקיפת הצעירים בתל אביב ● נתניהו פרסם תמונה של פיצוץ גרעיני בת״א כאזהרה אם לא ייבחר; איזנקוט: הוא היסטרי ● גרוניס פרש מראשות ועדת החקירה לפרשת הצוללות עקב "נסיבות רפואיות" ● אחרי הפגישה השנויה במחלוקת עם בן גביר ונתניהו: המפכ"ל הצהיר כי "המשטרה תפעל בנחישות נגד ניסיונות לפגוע בטוהר הבחירות"
עשרות מפגינים דרוזים פתחו הערב (ראשון) במחאת פתע, חסמו את כביש 6 סמוך למחלף אליקים והבעירו צמיגים. בעקבות המחאה נוצרו באזור עומסי תנועה כבדים.
לדברי מארגני ההפגנה, הרקע למחאה הוא תקיפה גזענית של שלושה צעירים דרוזים במועדון בתל אביב אתמול, לאחר ששוחחו ביניהם בערבית.
במהלך העימות במועדון, ניסה אחד הצעירים להגן על שני חבריו – חיילים בשירות סדיר. התוקפים דקרו אותו בגבו, בידו ובפניו, והוא פונה לבית החולים ואושפז במצב בינוני.
מהמשטרה נמסר כי שוטרים הגיעו למקום החסימה, מכווינים את התנועה ופועלים לשמירת הסדר הציבורי ולפתיחת הכביש. עוד נמסר כי "משטרת ישראל תאפשר את חופש הביטוי והמחאה בגבולות החוק, אולם כבכל מחאה, לא תאפשר לקיים אירועים שיש בהם פגיעה בשלום הציבור או שעלולים להביא להפרת הסדר הציבורי".
להבות בכביש 6: מפגינים דרוזים פתחו במחאת פתע, עומסים כבדים באזור מחלף אליקים@OrRavid pic.twitter.com/gZ8L6bkJMG
— החדשות – N12 (@N12News) October 25, 2026
באתר "אקסיוס" דווח כי ראש הממשלה בנימין נתניהו הפציר בימים האחרונים בנשיא ארצות הברית דונלד טראמפ להפגין תמיכה פומבית נוספת בקמפיין שלו לקראת הבחירות ביום שלישי, כך עולה מדברי גורם אמריקאי הבקיא בפרטים ומקור ישראלי שעודכן בנושא.
הגורם האמריקאי ציין כי בבית הלבן רואים בשתדלנות האגרסיבית של נתניהו "סימן של ייאוש", ועדות לכך שראש הממשלה הישראלי מעריך שהוא מפגר במרוץ.
מהבית הלבן ומלשכת ראש הממשלה לא נמסרה תגובה מיידית.
לדברי הגורם האמריקאי, נתניהו שוחח עם טראמפ פעמיים בשלושת הימים האחרונים וביקש ממנו להדהד ולהרחיב את הפוסט שפרסם בשבוע שעבר ברשת Truth Social, שבו הביע בו תמיכה. עוד הוסיף הגורם כי נתניהו אף הציע נוסחים להצהרות תמיכה נוספות.
מקור ישראלי שעודכן במאמציו של נתניהו מסר כי ראש הממשלה הציע שטראמפ יקיים שיחות טלפון עם עיתונאים ישראלים כדי להביע תמיכה נוספת.
לאחר שבועות של היסוס, הביע טראמפ תמיכה בנתניהו ביום ראשון שעבר. הוא אף הרחיק לכת ורמז כי לתבוסתו של נתניהו יהיו השלכות על יחסי ארצות הברית וישראל.
טראמפ מעולם לא עבד מול ראש ממשלה ישראלי מלבד נתניהו, ואינו מכיר אישית אף אחד מהמועמדים האחרים. השניים פיתחו מערכת יחסים קרובה, אך סוערת לעיתים קרובות.
גורם רשמי אמריקאי תיאר את הבעת התמיכה כמצב שבו טראמפ מרוויח מכל הכיוונים, ללא קשר לתוצאות הבחירות. אם נתניהו ינצח – או יישאר בשלטון כראש ממשלת מעבר – טראמפ יוכל לזקוף לזכותו את הצלתו הפוליטית ולהשתמש במנוף הלחץ הזה כדי לדרוש ויתורים.
אם נתניהו יפסיד ויריביו ירכיבו ממשלה, למנהיגים החדשים של ישראל עדיין יהיה תמריץ מובהק לטפח יחסים טובים עם טראמפ, והתמיכה שהביע ביריבם תהפוך במהרה להערת שוליים זניחה.
עם זאת, חלק מיועציו של טראמפ סבורים כי ממשלה ישראלית בראשות מועמד אחר עשויה דווקא לייצר הזדמנויות לקידום סדר היום שלו במזרח התיכון.

בעודו ניצב לצד סוללת טילי "חץ" ליירוט טילים בליסטיים, יומיים לפני הבחירות הכלליות, ראש הממשלה בנימין נתניהו חזר על אזהרתו כי איראן או אחת מבעלות בריתה עלולות לתקוף בימים הקרובים.
"צה"ל ערוך בהגנה ובהתקפה", אמר נתניהו. "יש לנו אינדיקציות מודיעיניות שאיראן ושלוחיה עלולים לאתגר אותנו במתקפות כדי לשבש את הבחירות".
"אני מזהיר אותם", המשיך, "אל תנסו אותנו. אתם תספגו מכות לא פרופורציונליות".
"אנחנו הרבה יותר חזקים מכפי שאתם חושבים", הזהיר נתניהו. "אל תזלזלו בנו. אל תנסו אותנו".

כ-7.3 מיליון ישראלים יהיו רשאים להצביע בבחירות לכנסת ביום שלישי, כך מסרה ועדת הבחירות המרכזית בהודעה שפרסמה יומיים לפני פתיחת הקלפיות.
תקציב הוועדה למערכת הבחירות עומד על 690 מיליון שקל (כ-222 מיליון דולר). ברחבי הארץ יוצבו 12,018 קלפיות ו-18 אלף תיבות הצבעה. הוועדה הדפיסה 450 מיליון פתקי הצבעה – כ-11.5 מיליון פתקים לכל רשימה.
כ-100 אלף עובדים יועסקו ביום הבחירות, וכ-15 אלף מצלמות ישמשו את מפקחי טוהר הבחירות בקלפיות כדי לתעד את ההליך ולדווח על חריגות.
"כל זאת כחלק מההיערכות להבטחת הליך בחירות תקין, נגיש ומפוקח, שיאפשר לציבור לממש את זכות ההצבעה", נמסר מהוועדה.
כוחות צה"ל ושב"כ עצרו לפני זמן קצר חשוד שתכנן לבצע פיגוע בטווח הזמן המיידי בציר מרכזי בגדה המערבית, כך נמסר בהודעה משותפת לדובר צה"ל ולדוברות שב"כ.
לפי ההודעה, המעצר בוצע על ידי כוחות צה"ל בעקבות מידע מודיעיני מדויק שהתקבל משב"כ.
עוד נמסר כי החשוד הועבר להמשך חקירת כוחות הביטחון.
כשכיהנתי כשגריר ישראל בקנדה בתקופת ממשלת יאיר לפיד ונפתלי בנט, הייתה לי הזכות לייצג מדינה שביקשה להציג לעולם הרבה יותר מעוצמתה הצבאית. ממשלה שהורכבה ממגוון רחב של השקפות פוליטיות וחברתיות, ושעל אף חילוקי הדעות הפנימיים ביקשה לקדם מדיניות חוץ יוזמת, להרחיב את מעגל שותפיה ולחזק את מעמדה של ישראל במשפחת העמים.
גם אז התמודדנו עם ביקורת, עוינות וניסיונות לערער על הלגיטימיות של ישראל. אך לא הסתפקנו בהתגוננות. ביקשנו לבנות אמון, ליזום שיתופי פעולה ולהציג לעולם מדינה דמוקרטית, מגוונת ויצירתית, הרואה בהשתלבות בקהילה הבינלאומית מקור לעוצמה ולהזדמנויות.
ד"ר רונן הופמן כיהן כשגריר ישראל בקנדה וכחבר ועדת החוץ והביטחון של הכנסת, מייסד משותף של המכון הבינלאומי למדיניות נגד טרור ומרצה בתחום היחסים הבינלאומיים.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנולא קריפטו, קריפטונייט: הזיית הבלוקצ'יין של נתניהו
בניגוד לדעה הרווחת, רשת הבלוקצ'יין היא פלטפורמה בעייתית מאוד לעקיפת סנקציות ולביצוע פעולות בלתי חוקיות ● ניסיון לנהל תקציב מדינתי באמצעות קריפטו יהיה חשוף לעיני גופי האכיפה האמריקאיים ועלול להוביל לחסימה ולבידוד מוחלט ● ניסיון להסתיר פעילות כזו יהיה יקר, מסורבל ולא יעיל עבור גוף מדינתי ● פרשנות
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו
ככל שעובר הזמן, מתעורר חשש שמא קמפיין הבחירות של בנימין נתניהו נפל לידי סוכנים סמויים מהאופוזיציה. זה נשמע כמו תאוריית קונספירציה, אני יודע, והראיות נסיבתיות, אני מודה. אבל ככל שמתקרבים לבחירות ב־27 באוקטובר, הולך ונעשה קשה להסביר את התנהלות העניינים בדרך מקובלת.
חשבו לרגע מה היו מייעצים חבלנים פוליטיים מתוחכמים, שהצליחו להשתחל למטה הבחירות של הליכוד, כמעין מסתערבים. תגלו מתאם חזק מול כותרות האמת של הקמפיין.
דן פרי שירת כעורך ראשי של סוכנות איי-פי במזה"ת (מבסיסו בקהיר) לאחר תפקידים דומים באירופה, אפריקה והאיים הקריביים. שימש כיו"ר התאחדות עתונאי החוץ בישראל. איש היי טק ויזמות בעבר ובהווה. עקבו אחריו ב: https://danperry.substack.com

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנוביבי נמצא בפוליטיקה שנים רבות. צורת העבודה שלו תמיד שמה דגש על הכפשת היריב ולא על האדרת עצמו. כלומר, היו זמנים שניסה גם להציג את עצמו כליגה אחרת וכולי, אבל בסוף תמיד השקיע את מירב מאמציו בהכפשת יריביו. זו הטקטיקה שלו במשך כל השנים, ועד עכשיו היא עבדה לו היטב.
בעצם אפשר לומר שביבי לא מבקש מתומכיו להצביע לו; הוא מבקש מהם לסתום את האף ולהצביע לו. לא כי הוא כזה טוב, אלא כי "ההם" יותר גרועים. מי שמכיר לעומק את גוש ביבי יודע שקיים כלפיו מיאוס אדיר – בפרט אצל בוחרי סמוטריץ ובוחרי המפלגות החרדיות – אבל הם תומכים בו בלית ברירה. כי הם השתכנעו ש"ההם" יותר גרועים.
לשיטה זו יש יתרונות וחסרונות. היתרונות ברורים – אתה נשאר בשלטון, בעודך רוכב על הכעס וחוזר האמון כלפי "ההם". החיסרון הגדול ביותר הוא, וביבי עוד ילמד זאת על בשרו, שאפילו הציבור שלך לא באמת אוהב אותך. אם ביבי יודח, גם בקרב בוחריו שלו תישמע אנחת רווחה גדולה. ואני אישית מכיר כמה וכמה כאלו.
מכל מקום, אחת מתופעות הלוואי היא, שבוחרי ביבי מתקשים מאוד לעבור לגוש השני. לגוש של "ההם". ואם הם באמת מקבלים בחילה, הם פשוט לא יצביעו לאף אחד. זו הסיבה שביבי משקיע את כולו בקמפיין להעלאת אחוזי הצבעה. הוא יודע שזה הסיכוי היחיד שלו. האם יצליח? זאת נגלה מחרתיים.
המרוץ ל-61
הקישו על שם מפלגה או רחפו מעליו למידע נוסף.
מנדטים בסקרי זמן ישראל, שבוע אחר שבוע
קואליציות אפשריות לפי הסקר האחרון
*הרשימה המשותפת ורע"ם עשויות לתמוך בקואליציה בלי להצטרף אליה רשמית
עמדות המפלגות בסוגיות מרכזיות
באחד מימי השישי האחרונים ישבתי, אחרי בית הספר של הילדים, לפרלמנט הורים בסיטג'ס, עיירה קטנה ולא ידועה, כ-40 דקות ברכבת שלא תמיד עובדת לברצלונה. השיחות היו רגילות. קצת על המורה, אם דורשים מספיק מהילדים בכיתה או לא. התמוגגות על תינוק שנולד לאחת המשפחות. ואנחנו קצת לפני בחירות כאן בספרד, כן?
"אתם יודעים", אמרתי להם, "אין שום סיכוי שבעולם שבישראל בסיטואציה דומה לא היו מדברים על הבחירות". הם לא מיהרו לזלוג לתוך השיחה. אז מיהרתי להסביר ולהוסיף שאלה מנחה: "בישראל כרגע כל צד מרגיש שאם הצד השני ייבחר זה סוף העולם. כאן, למרות שאנחנו בקטלוניה שיכולה להיפגע מעליית הימין, אני לא מרגישה אתכם ככה". ואז הם התחילו לדבר.
מיכל גרינברג כורך, ילידת ירושלים, כיום מתגוררת בעיירה קטנה סמוכה לברצלונה, יזמית ב"הפואנטה", מגזין שמנגיש חדשות בספרד בעברית, ומבקש לאפשר חיבור לקהילה ולמקום.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנובדרך לבידוד מוחלט
רגע לפני הבחירות, נתניהו מודה שישראל ניצבת בפני סנקציות כלכליות חמורות, אך במקום להציג מאמצים מדיניים למניעתן, הוא מציע לעקוף אותן באמצעות קריפטו – פתרון שבנק ישראל מיהר להפריך ● ראש הממשלה, שבעבר התגאה בקשריו עם מנהיגי העולם, מתייחס כעת לבידודה הכלכלי של ישראל כאל גזירת גורל ● פרשנות
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנוטראמפ ונתניהו שוב מבשלים מלחמה. המחיר יהיה נורא
סבב נוסף מול איראן עלול לגבות מחיר כבד מאוד, גם מישראל וגם ממדינות ערב ● קהיר מתקרבת לאתונה ומתרחקת מהקליינט שלה במזרח לוב ● טורקיה ממשיכה לחזק את הקשרים שלה בעולם הערבי והאסלאמי ● והשבוע ב-2011: מועמר קדאפי נרצח על ידי מתנגדיו ● קסניה סבטלובה מסכמת שבוע במזרח התיכון
חולים על כדורגל
מה גורם לאוהדים לקחת הפסדים ללב, לשנוא יריבים ולסבול בגלל משחק כדורגל? ● ד"ר דמיאן פירס, פסיכולוג ואוהד מושבע בעצמו, יצא לחקור את האובססיה שמלווה אותו מילדות ● בריאיון לזמן ישראל הוא מסביר כיצד זיכרונות, הורמונים ומיזוג זהויות הופכים אהדה להתמכרות – ומדוע דווקא הסבל מחזק את הקשר לקבוצה
מה גורם לאוהדים לקחת הפסדים ללב, לשנוא יריבים ולסבול בגלל משחק כדורגל? ● ד"ר דמיאן פירס, פסיכולוג ואוהד מושבע בעצמו, יצא לחקור את האובססיה שמלווה אותו מילדות ● בריאיון לזמן ישראל הוא מסביר כיצד זיכרונות, הורמונים ומיזוג זהויות הופכים אהדה להתמכרות – ומדוע דווקא הסבל מחזק את הקשר לקבוצה
לכתבה המלאה עוד 2,870 מילים
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו„פקיד" מהפרקליטות יכול להגיש כתב אישום (אגב, אפילו פתיחת חקירה נגד שרים וחברי כנסת, שלא לדבר על ראש ממשלה, מחייבת אישור של היועץ המשפטי לממשלה, לכן לא מדובר על „סתם פקיד"). אבל לראש הממשלה, כחבר כנסת, עומדת חסינות. אם הוא בוחר להפעיל אותה, נדרש רוב בכנסת (הרשות המחוקקת, שמייצגת הכי טוב את העם) כדי להסיר אותה. ולראש הממשלה בישראל יש, כמעט בהגדרה, רוב בכנסת.
צריך לבער !!! את השחיתות מהפוליטיקה הישראלית ; החוקים צריכים להיות שמי שנמצא תחת כתב אישום ובעיצומו של משפט פלילי !!! לא יכול להיבחר לכנסת או להתמנות לרה"מ או לשר ומי שכבר מכהן יאלץ להתפטר ; הפתרון: שפוליטיקאים לא !!! יהיו מושחתים או עבריינים ; כמו שאמרו שצריך לפצל את תפקיד היועמ"ש כי הוא לא יכול להיות בשני כובעים במקביל: יועמ"ש לממשלה ומעמיד לדין שרים או ח"כים ; וגם כאן: שפשוט פוליטיקאים לא !!! יהיו עבריינים ומושחתים.
חוק כזה הוא רעיון גרוע, משום שמשמעותו היא שפקיד בכיר כלשהו בפרקליטות יוכל לשלוט בגורלו הפוליטי של פלוני, בכך שיחליט האם להגיש נגדו כתב אישום או שלא.
זאת לא הדרך הנכונה. הדבר הנכון לעשות הוא העברת חוק אחר: הגבלת קדנציות לראש הממשלה. לא יתמודד אדם שכבר היה ראש ממשלה למעלה משלוש קדנציות. זה הכל. והחוק ייכנס לתוקף החל מהכנסת שלאחר מכן.
לייטנר סירב להתקפל והבהיר לנתניהו: אתה הולך להפסיד
הכישלון של ראש הממשלה לשכנע את יו"ר הציבור החרדי לפרוש מהווה תמרור אזהרה לקואליציה ● במהלך לילה לבן של שיחות בין השניים, הציג לייטנר לנתניהו סקרי עומק פסימיים שמשתלבים היטב עם החששות של אריה דרעי בחדרים סגורים ● הלחץ בימין גובר לנוכח רסיסי המפלגות שמסרבים להתיישר ● פרשנות
שוויון בין הגושים
סקר זמן ישראל האחרון לפני הבחירות מציג שוויון מוחלט של 51 מנדטים בין גוש נתניהו לגוש איזנקוט, אולם המילואימניקים עוברת את אחוז החסימה - בעוד עמך ישראל לא ● במקביל, 60% מהמשיבים סבורים כי על ראש הממשלה לפרוש מהפוליטיקה אם לא ירכיב קואליציה
| ישר בראשות איזנקוט | 23 |
|---|---|
| הליכוד | 21 |
| ביחד בראשות בנט | 11 |
| ישראל ביתנו | 9 |
| הרשימה המשותפת | 9 |
| ש″ס | 8 |
| הדמוקרטים | 8 |
| יהדות התורה | 8 |
| עוצמה יהודית | 8 |
| הציונות הדתית | 6 |
| רע″ם | 5 |
| המילואימניקים | 4 |
| עמך ישראל | 0 (3.00%) |
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנוהגדרת המצב בסקרים כשיוויון טבולה בגזענות משקפת הדרה של הערבים כערבים אזרחי מדינת ישראל.
המצב הוא שגוש הקואליציה בראשות המלך הכל יכול (ביבי) זוכה ל 50 מנדטים (55 ביום הכי מוצלח) והמתנגדים לגוש הקואליציה כאלו שלא יתמכו בממשלה בראשות ביבי ושות' מקבלים בין 65 (ביום רע מאוד) ל- 70 מנדטים (כך לפי הסקרים של הסופ"ש).
שיוויון אין.כותרת גזענית ומדירה יש.
מה היינו אומרים אם מהסקרים בארה"ב על הבחירות לנשיאות היו מוחקים את הקולות של יהודים בארה"ב אזרחי ארה"ב….באשר הם יהודים?
מתקשה להבין את אלו שרוצים שינוי והולכים לתמוך במפלגת אוויר כמו זילכה וההוא. זליכה שדיבר במחאה זה לא זליכה של השנתיים האחרונות. "חמייה חרמייה". זילכה ראית את הממשלה הזו והשחיתות, למה אתה פוגע ברצון לשינוי ? מילא אם היית מצטרף לאחת המפלגות בגוש השינוי, אבל זה לא כך ואתה מסכן אותנו.
השנה המבורכת של הזיתים עלולה להפוך לאסון סביבתי
מסיק הזיתים השנה פורה במיוחד, אבל עם הזיתים מגיע גם העקר – נוזל חומצי שנוצר בתהליך הפקת השמן ● כדי למנוע מהעקר לסתום את מכוני טיהור השפכים ולהשחיר את הנחלים בגליל ואת חופי הים, הופעל בשנים האחרונות מערך לאיסוף העקר מבתי הבד ● השנה קוצץ התקציב, איסוף העקר בוטל, והזיהום הכבד בדרך
- לכל תגובה ופוסט עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
- עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
- אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
- אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
- קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
































































































































תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו