בחודש מרץ האחרון הסניף הסטודנטיאלי של UCLSJP (סטודנטים למען צדק בפלסטין באוניברסיטת קולג' בלונדון) קיים מספר אירועים אנטי ישראליים בחסות שבוע האפרטהייד הישראלי שמתקיים בכל אביב בקמפוסים ברחבי העולם. המסרים המרכזיים של SJP UCL ברשתות החברתיות חושפים פערים עצומים בין הטענות עליהן מספר הארגון לבין המציאות בפועל.
ב-9 במרץ הארגון קרא להפגנה על ה"רצח" של 70 פלסטינים מאז תחילת 2023, לטענתם: "האלימות והפשיזם הגוברים של ישראל הובילו להרג של למעלה מ-70 פלסטינים מאז תחילת 2023". הרושם העולה מטענה זו היא כי הפלסטינים הינם קורבנות חפים מפשע, אשר "נרצחו" ללא עוול בכפם. אולם התבוננות פשוטה בשמות ההורגים מעלה כי רבים מהם עסקו בטרור. אין זה מקרה בודד שארגונים פרו-פלסטינים או כלי תקשורת מנסים להדביק תווית של פלסטינים תמימים על מחבלים שיזמו פעולות כנגד אזרחים ישראלים.
אורי רוט לומד מדעי המחשב ומדעי כדור הארץ באוניברסיטת בן גוריון. ראש תא הסטודנטים באוניברסיטת בן גוריון של ארגון CAMERA, ארגון פרו ישראלי הפועל בקמפוסים ברחבי העולם וברשתות חברתיות.





















































































































תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו