הדבר היחיד שזועק כאן זו ההתעלמות המוחלטת שלך מהעובדה שהפלסטינים הם ישות טרור ששמה למטרה את רצח עם ישראל, ופושעי המלחמה הפלסטינים הם אלו שרצחו בכוונה תחילה תינוקות וילדים אנסו ילדות התעללו בנשים ושרפו משפחות בחיים. הם האחראים היחידים למצבם והם יכולים לעוף מפה או להפסיק לילל ולקחת אחריות. כל עוד אף פלסטיני לא לקח אחריות או הביע חרטה אין חפים מפשע בעזה
כרגיל שטופי המוח הנאצים ממציאים פרופגנדה שתצדיק את השקרים שלהם. ספרים נאציים שקריים שמטרתם לקדם רצח עם של העם היהודי צריכים להגנז ולהשרף. וכותב הכתבה צריך לחזור לביס וללמוד את ההבדל בין פושע לליברל ובין דמוקרטיה לנאציזם
דיווח: נתניהו נפגש בחשאי עם בכיר מוסד לשעבר שפעל עבור קטאר - בשיא המלחמה
לפי החשד אוריך ארגן את הפגישה, שהוסתרה ממערכת הביטחון ● דיווח: איינהורן העביר לאוריך כ-1.2 מיליון שקל בזמן המלחמה - גם בחודש שבו החלה פרשת ה"בילד", לאחר רצח ששת החטופים ● תחקיר: איינהורן ואוריך הפעילו שרים בישראל לקידום גורמים פוליטיים זרים ● דיווח: עימות חסר תקדים בין הרמטכ"ל לנתניהו עקב חשש בדרג הצבאי מניצול פוליטי של סוגיית איראן
יו"ר מפלגת ישר, גדי איזנקוט, הפציר הערב במצביעי הליכוד לזנוח את ראש הממשלה בנימין נתניהו, והזהיר כי ישראל לא תוכל לשרוד ארבע שנים נוספות תחת הממשלה הנוכחית. הדברים נאמרו אל מול אלפי תומכים בעצרת בחירות המונית בתל אביב, פחות מיומיים לפני פתיחת הקלפיות ביום שלישי.
"אני פונה מכאן לתומכי הליכוד ולכל מצביעי הקואליציה שמשרתים את המדינה ועובדים קשה – אני יודע כמה קשה להצביע אחרת, אבל הפעם זה לא אתם שבוחרים בדרך אחרת, זו מפלגת הליכוד שסטתה מדרכה", אמר איזנקוט. "עמוק בפנים, גם אתם יודעים שישראל לא יכולה להמשיך ככה. ישראל זקוקה לשינוי. תסתכלו לי בעיניים. אתם יכולים לסמוך עליי".
"מי שחושב שישראל שלנו יכולה לשרוד עוד ארבע שנים כאלה חי בקונספציה מסוכנת", הזהיר. "השתמטות, כישלון, רשלנות ושקרים – זו דרכה של ממשלת המשתמטים".
"אם נמשיך בדרך הזו, ישראל תחדל בקרוב מאוד להיות המדינה שאנחנו מכירים. זוהי קריאת ההשכמה האחרונה", הזהיר.
פחות מיומיים לפני פתיחת הקלפיות בבחירות שצפויות להיות צמודות במיוחד, קרא איזנקוט לתומכיו להבטיח כי מפלגת ישר תזכה לפער משמעותי על פני הליכוד, וטען כי ניצחון דחוק לא יספיק כדי להדיח את נתניהו.
"נתניהו רוצה תיקו. רק כך הוא יוכל לטעון שעליו להישאר בתפקיד", אמר. "ביום שלישי נתניהו חייב ללכת הביתה. זה יקרה רק אם ישר תזכה במספר מנדטים גדול משמעותית מזה של הליכוד".
לפי שיטת הבחירות בישראל, נשיא המדינה מטיל את מלאכת הרכבת הממשלה על חבר הכנסת שלו הסיכויים הגבוהים ביותר להרכיב קואליציה, ולאו דווקא על ראש המפלגה הגדולה ביותר.
עם זאת, יתרון מובהק על פני הליכוד עשוי לחזק את דרישתו של איזנקוט לקבל את המנדט ראשון, בייחוד אם אף גוש פוליטי לא ישיג רוב ברור.
יושב ראש ועדת הבחירות המרכזית, השופט נעם סולברג, פסק כי הרשימה המשותפת לא תידרש לסמן סרטון תעמולה שיצרה באמצעות בינה מלאכותית, מאחר שהוא מציג תרחיש לא מציאותי, כך נמסר בהודעת ועדת הבחירות. לפי ההחלטה, העותר חויב לשלם למשיבה הוצאות בסך 5,000 שקלים.
הסרטון המדובר מדמה משחק כדורגל מקצועי שבו חבר הכנסת אחמד טיבי מתמודד מול דמותם של השרים איתמר בן גביר ובצלאל סמוטריץ'. בסרטון מופיע כל אחד מהשרים בדמותם של שני שחקנים שונים, כאשר שלושת הפוליטיקאים לבושים בחליפות.
בסרטון נראה טיבי חולף על פני דמויותיהם של בן גביר וסמוטריץ' ומבקיע שער. לאחר מכן מופיעה דמותו של ראש הממשלה בנימין נתניהו כשהוא יושב ביציע, מוקף באוהדי הקבוצה ומביע תסכול מכיבוש השער.
השופט סולברג נימק את החלטתו בכך שברור לצופים כי אין מדובר בתיעוד מקורי. לפיכך, קבע יו"ר הוועדה כי במקרה זה לא מתקיימים התנאים שבחוק הבחירות (דרכי תעמולה), המחייבים לסמן שימוש באמצעים דיגיטליים.
סרטון פגז של אחמד טיבי
הערבים נוהרים לשער – וגם אחוז ההצבעה שלהם יבקיע גול pic.twitter.com/g7MtMdgCky— לירי בורק שביט (@lirishavit) October 12, 2026
בהחלטה נקבע כי חובת הסימון בחוק חלה רק על תוכן שעשוי להיחזות ככזה שתועד במקור. עוד צוין כי בסרטון מוצגים הפוליטיקאים כשהם משחקים כדורגל ברמה מקצועית בעודם לבושים בחליפות, וכי השר בן גביר מופיע בו הן כשחקן הגנה והן כשוער, בעוד השר סמוטריץ' מופיע כשני שחקני הגנה שונים – לעיתים באותו פריים ממש.
"ברי, כי אין מדובר בתיעוד שנחזה להיות מקורי, ודומני כי אין חשש לכך שיהיה מי שיסבור כן", נכתב בהחלטה, שבה הוזכרה גם עתירה דומה של הארגון נגד המפלגה שנדחתה ב-19 באוקטובר 2026.
עוד נקבע כי העותר לא העלה טענה של ממש מעבר לאמירה כללית שהסרטון "נחזה לתיעוד מציאותי", ולפיכך לא מתקיימים תנאי החוק וחובת הסימון אינה חלה.
יושב ראש ועדת הבחירות המרכזית, השופט נעם סולברג, הבהיר היום (ראשון) כי משפיעני רשת המפרסמים תעמולת בחירות בתשלום או מטעם רשימת מועמדים – גם אם הדבר נעשה באמצעות צד שלישי – חייבים לציין במפורש מטעם מי מתבצע הפרסום, כך נמסר מדוברות ועדת הבחירות המרכזית.
ההחלטה ניתנה במסגרת עתירה פרטנית נגד מפלגת הליכוד, שבה נטען כי המפלגה שילמה למשפיעני רשת באמצעות חברה מסחרית כדי שיתמכו בה. העותרת דרשה גם להסיר פרסומים ספציפיים של שלושה משפיענים וטענה כי הפצת מסרים בתשלום, ישירות או דרך ספק משנה, יוצרת מצג שווא של פרסום אותנטי ועלולה להטעות בוחרים.
בעתירה נטען כי מדובר בהפצת תעמולת בחירות סמויה ללא גילוי נאות, אך השופט סולברג דחה את העתירה וקבע כי הטענות לא הוכחו כראוי וכי אין תשתית ראייתית מספקת להוכחת הדברים. העותרת חויבה בתשלום הוצאות בסך כולל של 7,500 שקלים, שיחולקו שווה בשווה בין חמשת המשיבים.
בהחלטת הוועדה נקבע כי במישור העקרוני, פרסומים של משפיעני רשת עשויים להיחשב כמודעת בחירות החייבת בשקיפות אם נעשו מטעם מפלגה או בתשלום. עוד נקבע כי אין הכרח להוכיח קשר ישיר בין המפלגה למפרסם, שכן התקשרות דרך צד שלישי עלולה לעקוף את איסורי החוק ולעקר את דרישת השקיפות מתוכנה.
עם זאת, במישור הראייתי נקבע כי התנועה לחופש המידע לא הוכיחה את טענותיה. בהחלטה צוין כי לא הונחה תשתית עובדתית לכך שהפרסומים הופקו באולפני חברה מסחרית או שהמשפיענים מעניקים לה שירותים הקשורים לקמפיין הליכוד, בעוד שהמשיבים גיבו את הכחשותיהם בתצהירים.
בשולי ההחלטה הוזכר כי הוכחת יסודות הסעיף בחוק אינה פשוטה, וייתכן שנדרשת מחשבה מחודשת בנוגע להתמודדות הראייתית כדי שהחוק לא יהפוך ל"אות מתה", אך גם תחת משטר ראייתי גמיש יותר טען השופט כי העותרת לא עמדה בנטל המינימלי הנדרש.

עימות חסר תקדים וחריף התגלע ביממה האחרונה בין ראש הממשלה בנימין נתניהו לבין הרמטכ"ל אייל זמיר סביב הסוגיה האיראנית – כך דווח בחדשות 12 באישור הצנזורה הצבאית. הדיווח מגיע על רקע דבריו של נשיא ארה"ב דונלד טראמפ מוקדם יותר היום, שבהם הבהיר כי לא תהיה תקיפה באיראן הלילה.
על פי הדיווח, זמיר התנגד לביצוע פעולה הצבאית שפרטיה לא פורסמו, ואף דרש מנתניהו אסמכתא משפטית חתומה לאישורה.
לפי הדיווח, הרמטכ"ל ובכירי הדרג הצבאי חוששים כי הדרג המדיני עלול להוביל את ישראל לתרחיש של מיסקלקולציה מול איראן רגע לפני הבחירות. גורם ביטחוני מסר כי מדובר בפעולה שעלולה להוביל לעימות בזק מול איראן בעיתוי רגיש ודרמטי.
עוד נמסר מפי גורמים הבקיאים בפרטים כי בדרג הצבאי חוששים מפני ניסיון של הדרג המדיני לנצל את הסוגיה האיראנית לתנופה פוליטית. מנגד, גורמים מדיניים הכחישו את הטענה וטענו כי מדובר ב"שקר של ממש".
המתיחות בין השניים באה לידי ביטוי בדיון שהתקיים היום בפלמחים, שבו, לדברי גורמים שנכחו בחדר, שררה אווירה עכורה מאוד.
לפי הדיווח, בימים האחרונים קיבל זמיר הנחיה מהדרג המדיני שטיבה ותוכנה לא פורטו. בעקבותיה, הרמטכ"ל דורש לקיים דיון מעמיק לפני ביצוע, ואף ביקש מראש הממשלה אסמכתאות חוקיות וחתומות למהלך. בכיר ביטחוני אמר בהקשר זה כי "ההיסטוריה לא תשכח את התפקיד שמילא פה זמיר בימים האחרונים".
עוד דווח כי בימים האחרונים הופעלו לחצים על הצמרת הביטחונית, ונעשו ניסיונות לגשש ולשכנע את האמריקאים לצאת לפעולה באיראן.
עם זאת, עמדת כלל המערכת הביטחונית היא שזהו אינו העיתוי המתאים, וכי יש לפעול להבאת ישראל לבחירות במועדן ובצורה בטוחה – ורק לאחר מכן לדון בפעולה באיראן בצורה מסודרת ובשיתוף פעולה עם האמריקאים.

תיעוד שפורסם במהדורת חדשות 13 חושף הסכם בין ראש הממשלה בנימין נתניהו לבין הרב חיים יוסף אברג'ל, החשוד בביצוע עבירות מין בנשות קהילתו, שחלקן היו קטינות.
לפי הדיווח, השר יואב קיש, ששימש מתווך בפגישה, ביקש לסגור את המצלמה בחדר. לאחר מכן, הבטיח נתניהו לרב לשנות את החוק ולהעניק לו תפקיד של סגן שר במשרד ראש הממשלה.
תיעוד בלעדי הערב במהדורה: הדיל המלא והמושחת בין ראש הממשלה נתניהו לבין הרב חיים יוסף אברג'ל שחשוד בעבירות מין בנשות קהילתו, חלקן היו קטינות. השר יואב קיש, המתווך, מבקש לסגור את המצלמה בחדר, ואז נתניהו מבטיח לרב לשנות את החוק ולהעניק לו תפקיד סגן שר במשרד ראש הממשלה, צפו בתיעוד: pic.twitter.com/T4IuqJ4Rgs
— יואלי ברים Yoeli Brim (@yoeli_brim) October 25, 2026
ההנהגה החרדית – הרבנים, חברי הכנסת של יהדות התורה וש"ס וכלי תקשורת חרדיים כמו "יתד נאמן" – טוענת כי לימוד התורה של החרדים "שומר על העם היהודי", במקביל לשאר הציבור ששומר על מדינת ישראל באמצעות שירות בצה"ל.
זאת, כדי להצדיק את העובדה שרבבות צעירים חרדים בגיל ובפרופיל המתאימים לגיוס אינם מתגייסים, בניגוד גמור לחוק ולפסיקות בג"ץ המחייבים אותם להתגייס, וזאת, בזמן שהמדינה שקועה בשרשרת מלחמות ולצה"ל חסרים אלפי חיילים ולוחמים.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנולא קריפטו, קריפטונייט: הזיית הבלוקצ'יין של נתניהו
בניגוד לדעה הרווחת, רשת הבלוקצ'יין היא פלטפורמה בעייתית מאוד לעקיפת סנקציות ולביצוע פעולות בלתי חוקיות ● ניסיון לנהל תקציב מדינתי באמצעות קריפטו יהיה חשוף לעיני גופי האכיפה האמריקאיים ועלול להוביל לחסימה ולבידוד מוחלט ● ניסיון להסתיר פעילות כזו יהיה יקר, מסורבל ולא יעיל עבור גוף מדינתי ● פרשנות
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו
כשכיהנתי כשגריר ישראל בקנדה בתקופת ממשלת יאיר לפיד ונפתלי בנט, הייתה לי הזכות לייצג מדינה שביקשה להציג לעולם הרבה יותר מעוצמתה הצבאית. ממשלה שהורכבה ממגוון רחב של השקפות פוליטיות וחברתיות, ושעל אף חילוקי הדעות הפנימיים ביקשה לקדם מדיניות חוץ יוזמת, להרחיב את מעגל שותפיה ולחזק את מעמדה של ישראל במשפחת העמים.
גם אז התמודדנו עם ביקורת, עוינות וניסיונות לערער על הלגיטימיות של ישראל. אך לא הסתפקנו בהתגוננות. ביקשנו לבנות אמון, ליזום שיתופי פעולה ולהציג לעולם מדינה דמוקרטית, מגוונת ויצירתית, הרואה בהשתלבות בקהילה הבינלאומית מקור לעוצמה ולהזדמנויות.
ד"ר רונן הופמן כיהן כשגריר ישראל בקנדה וכחבר ועדת החוץ והביטחון של הכנסת, מייסד משותף של המכון הבינלאומי למדיניות נגד טרור ומרצה בתחום היחסים הבינלאומיים.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנומה יש לנו להתגאות ב"רב־גוניותה של החברה הישראלית"? גועל נפש ולא אפרט.
היכן אתה רואה את "יכולתה לגשר על מחלוקות ולבנות שותפויות בקרב מגוון רחב של זרמים פוליטיים שונים, כיאה לחברה פלורליסטית ודמוקרטית"? חלומות באספמיה! כל החברה ה'דמוקרטית' שלנו שווה אולי 10 מנדטים. בלחץ. כל השאר עובדי אלילים משיחיים. אנשים חיים פה בסרט. תראה על מי אנחנו בונים פה שיפיל את השלטון של הנוכל (פרט ל'דמוקרטים'). על בנט חובש הכיפה מנכ"ל מועצת ישע, על ליברמן, מתנחל, ביביסט לשעבר, שעדיין לא הסביר מאיפה קיבלה ביתו מליונים, ליברל דמוקרט הוא בטח לא, ועל רע"מ, מפלגה של ערבים דתיים – ממש הטייפקאסט של הליברל הדמוקרט הישראלי.
אתה עדיין מתגאה במה שהיינו. היינו – ולא נשוב עוד להיות.
המרוץ ל-61
הקישו על שם מפלגה או רחפו מעליו למידע נוסף.
מנדטים בסקרי זמן ישראל, שבוע אחר שבוע
קואליציות אפשריות לפי הסקר האחרון
*הרשימה המשותפת ורע"ם עשויות לתמוך בקואליציה בלי להצטרף אליה רשמית
עמדות המפלגות בסוגיות מרכזיות
ככל שעובר הזמן, מתעורר חשש שמא קמפיין הבחירות של בנימין נתניהו נפל לידי סוכנים סמויים מהאופוזיציה. זה נשמע כמו תאוריית קונספירציה, אני יודע, והראיות נסיבתיות, אני מודה. אבל ככל שמתקרבים לבחירות ב־27 באוקטובר, הולך ונעשה קשה להסביר את התנהלות העניינים בדרך מקובלת.
חשבו לרגע מה היו מייעצים חבלנים פוליטיים מתוחכמים, שהצליחו להשתחל למטה הבחירות של הליכוד, כמעין מסתערבים. תגלו מתאם חזק מול כותרות האמת של הקמפיין.
דן פרי שירת כעורך ראשי של סוכנות איי-פי במזה"ת (מבסיסו בקהיר) לאחר תפקידים דומים באירופה, אפריקה והאיים הקריביים. שימש כיו"ר התאחדות עתונאי החוץ בישראל. איש היי טק ויזמות בעבר ובהווה. עקבו אחריו ב: https://danperry.substack.com

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנוביבי נמצא בפוליטיקה שנים רבות. צורת העבודה שלו תמיד שמה דגש על הכפשת היריב ולא על האדרת עצמו. כלומר, היו זמנים שניסה גם להציג את עצמו כליגה אחרת וכולי, אבל בסוף תמיד השקיע את מירב מאמציו בהכפשת יריביו. זו הטקטיקה שלו במשך כל השנים, ועד עכשיו היא עבדה לו היטב.
בעצם אפשר לומר שביבי לא מבקש מתומכיו להצביע לו; הוא מבקש מהם לסתום את האף ולהצביע לו. לא כי הוא כזה טוב, אלא כי "ההם" יותר גרועים. מי שמכיר לעומק את גוש ביבי יודע שקיים כלפיו מיאוס אדיר – בפרט אצל בוחרי סמוטריץ ובוחרי המפלגות החרדיות – אבל הם תומכים בו בלית ברירה. כי הם השתכנעו ש"ההם" יותר גרועים.
לשיטה זו יש יתרונות וחסרונות. היתרונות ברורים – אתה נשאר בשלטון, בעודך רוכב על הכעס וחוזר האמון כלפי "ההם". החיסרון הגדול ביותר הוא, וביבי עוד ילמד זאת על בשרו, שאפילו הציבור שלך לא באמת אוהב אותך. אם ביבי יודח, גם בקרב בוחריו שלו תישמע אנחת רווחה גדולה. ואני אישית מכיר כמה וכמה כאלו.
מכל מקום, אחת מתופעות הלוואי היא, שבוחרי ביבי מתקשים מאוד לעבור לגוש השני. לגוש של "ההם". ואם הם באמת מקבלים בחילה, הם פשוט לא יצביעו לאף אחד. זו הסיבה שביבי משקיע את כולו בקמפיין להעלאת אחוזי הצבעה. הוא יודע שזה הסיכוי היחיד שלו. האם יצליח? זאת נגלה מחרתיים.
בדרך לבידוד מוחלט
רגע לפני הבחירות, נתניהו מודה שישראל ניצבת בפני סנקציות כלכליות חמורות, אך במקום להציג מאמצים מדיניים למניעתן, הוא מציע לעקוף אותן באמצעות קריפטו – פתרון שבנק ישראל מיהר להפריך ● ראש הממשלה, שבעבר התגאה בקשריו עם מנהיגי העולם, מתייחס כעת לבידודה הכלכלי של ישראל כאל גזירת גורל ● פרשנות
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנוטראמפ ונתניהו שוב מבשלים מלחמה. המחיר יהיה נורא
סבב נוסף מול איראן עלול לגבות מחיר כבד מאוד, גם מישראל וגם ממדינות ערב ● קהיר מתקרבת לאתונה ומתרחקת מהקליינט שלה במזרח לוב ● טורקיה ממשיכה לחזק את הקשרים שלה בעולם הערבי והאסלאמי ● והשבוע ב-2011: מועמר קדאפי נרצח על ידי מתנגדיו ● קסניה סבטלובה מסכמת שבוע במזרח התיכון
חולים על כדורגל
מה גורם לאוהדים לקחת הפסדים ללב, לשנוא יריבים ולסבול בגלל משחק כדורגל? ● ד"ר דמיאן פירס, פסיכולוג ואוהד מושבע בעצמו, יצא לחקור את האובססיה שמלווה אותו מילדות ● בריאיון לזמן ישראל הוא מסביר כיצד זיכרונות, הורמונים ומיזוג זהויות הופכים אהדה להתמכרות – ומדוע דווקא הסבל מחזק את הקשר לקבוצה
מה גורם לאוהדים לקחת הפסדים ללב, לשנוא יריבים ולסבול בגלל משחק כדורגל? ● ד"ר דמיאן פירס, פסיכולוג ואוהד מושבע בעצמו, יצא לחקור את האובססיה שמלווה אותו מילדות ● בריאיון לזמן ישראל הוא מסביר כיצד זיכרונות, הורמונים ומיזוג זהויות הופכים אהדה להתמכרות – ומדוע דווקא הסבל מחזק את הקשר לקבוצה
לכתבה המלאה עוד 2,870 מילים
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו„פקיד" מהפרקליטות יכול להגיש כתב אישום (אגב, אפילו פתיחת חקירה נגד שרים וחברי כנסת, שלא לדבר על ראש ממשלה, מחייבת אישור של היועץ המשפטי לממשלה, לכן לא מדובר על „סתם פקיד"). אבל לראש הממשלה, כחבר כנסת, עומדת חסינות. אם הוא בוחר להפעיל אותה, נדרש רוב בכנסת (הרשות המחוקקת, שמייצגת הכי טוב את העם) כדי להסיר אותה. ולראש הממשלה בישראל יש, כמעט בהגדרה, רוב בכנסת.
צריך לבער !!! את השחיתות מהפוליטיקה הישראלית ; החוקים צריכים להיות שמי שנמצא תחת כתב אישום ובעיצומו של משפט פלילי !!! לא יכול להיבחר לכנסת או להתמנות לרה"מ או לשר ומי שכבר מכהן יאלץ להתפטר ; הפתרון: שפוליטיקאים לא !!! יהיו מושחתים או עבריינים ; כמו שאמרו שצריך לפצל את תפקיד היועמ"ש כי הוא לא יכול להיות בשני כובעים במקביל: יועמ"ש לממשלה ומעמיד לדין שרים או ח"כים ; וגם כאן: שפשוט פוליטיקאים לא !!! יהיו עבריינים ומושחתים.
חוק כזה הוא רעיון גרוע, משום שמשמעותו היא שפקיד בכיר כלשהו בפרקליטות יוכל לשלוט בגורלו הפוליטי של פלוני, בכך שיחליט האם להגיש נגדו כתב אישום או שלא.
זאת לא הדרך הנכונה. הדבר הנכון לעשות הוא העברת חוק אחר: הגבלת קדנציות לראש הממשלה. לא יתמודד אדם שכבר היה ראש ממשלה למעלה משלוש קדנציות. זה הכל. והחוק ייכנס לתוקף החל מהכנסת שלאחר מכן.
לייטנר סירב להתקפל והבהיר לנתניהו: אתה הולך להפסיד
הכישלון של ראש הממשלה לשכנע את יו"ר הציבור החרדי לפרוש מהווה תמרור אזהרה לקואליציה ● במהלך לילה לבן של שיחות בין השניים, הציג לייטנר לנתניהו סקרי עומק פסימיים שמשתלבים היטב עם החששות של אריה דרעי בחדרים סגורים ● הלחץ בימין גובר לנוכח רסיסי המפלגות שמסרבים להתיישר ● פרשנות
שוויון בין הגושים
סקר זמן ישראל האחרון לפני הבחירות מציג שוויון מוחלט של 51 מנדטים בין גוש נתניהו לגוש איזנקוט, אולם המילואימניקים עוברת את אחוז החסימה - בעוד עמך ישראל לא ● במקביל, 60% מהמשיבים סבורים כי על ראש הממשלה לפרוש מהפוליטיקה אם לא ירכיב קואליציה
| ישר בראשות איזנקוט | 23 |
|---|---|
| הליכוד | 21 |
| ביחד בראשות בנט | 11 |
| ישראל ביתנו | 9 |
| הרשימה המשותפת | 9 |
| ש″ס | 8 |
| הדמוקרטים | 8 |
| יהדות התורה | 8 |
| עוצמה יהודית | 8 |
| הציונות הדתית | 6 |
| רע″ם | 5 |
| המילואימניקים | 4 |
| עמך ישראל | 0 (3.00%) |
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנוהגדרת המצב בסקרים כשיוויון טבולה בגזענות משקפת הדרה של הערבים כערבים אזרחי מדינת ישראל.
המצב הוא שגוש הקואליציה בראשות המלך הכל יכול (ביבי) זוכה ל 50 מנדטים (55 ביום הכי מוצלח) והמתנגדים לגוש הקואליציה כאלו שלא יתמכו בממשלה בראשות ביבי ושות' מקבלים בין 65 (ביום רע מאוד) ל- 70 מנדטים (כך לפי הסקרים של הסופ"ש).
שיוויון אין.כותרת גזענית ומדירה יש.
מה היינו אומרים אם מהסקרים בארה"ב על הבחירות לנשיאות היו מוחקים את הקולות של יהודים בארה"ב אזרחי ארה"ב….באשר הם יהודים?
מתקשה להבין את אלו שרוצים שינוי והולכים לתמוך במפלגת אוויר כמו זילכה וההוא. זליכה שדיבר במחאה זה לא זליכה של השנתיים האחרונות. "חמייה חרמייה". זילכה ראית את הממשלה הזו והשחיתות, למה אתה פוגע ברצון לשינוי ? מילא אם היית מצטרף לאחת המפלגות בגוש השינוי, אבל זה לא כך ואתה מסכן אותנו.
השנה המבורכת של הזיתים עלולה להפוך לאסון סביבתי
מסיק הזיתים השנה פורה במיוחד, אבל עם הזיתים מגיע גם העקר – נוזל חומצי שנוצר בתהליך הפקת השמן ● כדי למנוע מהעקר לסתום את מכוני טיהור השפכים ולהשחיר את הנחלים בגליל ואת חופי הים, הופעל בשנים האחרונות מערך לאיסוף העקר מבתי הבד ● השנה קוצץ התקציב, איסוף העקר בוטל, והזיהום הכבד בדרך
- לכל תגובה ופוסט עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
- עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
- אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
- אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
- קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
































































































































תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו